Nema, ali ako nama dodijele titulu, pola Grbavice ce umrijeti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
to je pitarska zavjera da nam se titula pokloni cim to bude zvanicno prestaje sve djeca krecu u skolu, studenti na predavanja i toalet papir na police supermarketa
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidiš kako mislim dobro čovjeku.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Narodski rečeno - tariguz.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma dobro to, ima li šta novo? Pocrkaće oni, ili sad ili u maju svejedno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- RajaBa1983
- Kontakt:
Kako je lijepo bez vanje 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ovi mitomani tačno nisu normalni.
Bolan država blokirana, sve otkazano i zatvoreno, oni o nekim pitarskim zavjerama.
Po meni ne može poštenije, igrali svi sa svima i kući i na strani, sve čisto.
Cijeli svijet u haosu, treba sad neko živote da rizikuje zbog mitomana ?
Bolan država blokirana, sve otkazano i zatvoreno, oni o nekim pitarskim zavjerama.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Testo je napisao/la: ↑14 mar 2020, 18:15Ovi mitomani tačno nisu normalni.

Tačno su ovi srbijanci naopak narod
Niko ne igra, jedino oni mangupi fol 
Braco ne sikirajte se za zalihe brašna, ulja, kafe.. brat ce da vam prvim obezbjedi, samo člansku na uvid i sve za vas, ovi bez članske mogu sa šalom
Ne mozete da vjerujete koliko idu proizvodi 
Braco ne sikirajte se za zalihe brašna, ulja, kafe.. brat ce da vam prvim obezbjedi, samo člansku na uvid i sve za vas, ovi bez članske mogu sa šalom
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zasto ne bi igrali ako niko od igraca nije zarazen? 30-ak ljudi je u citavoj zemlji zarazeno i igra se bez publike...Ne vidim nikakav problem

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Ovu koronu donijela neka zenska organizacija, samo da nema utakmica.
Svi glupi, samo rusi i srbijanci pametni
I Turci

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Logika? Nema ni u Njemackoj puno,al za razliku od srba pametan narod,rekli ne znaju ko ima koronu,pa odgodili tekme,skole zatvorili itd al dobro zato je Srbija Srbija a Njemacka sila
Sve je to na istom nivou , neko bi rekao da su isti narod

Kako nezvanicno saznajemo, sportski direktor Sarajeva, Emir Hadzic, ilegalno ubacuje ljude u BiH iz zarazenih podrucja diljem svijeta. Osnovni razlog za to je da bi NS BiH dodijelio titulu Sarajevu. Upravni odbor Sarajeva je ovlastio Hadzica da siri koronu i tako prekine prvenstvo BiH.
Sarajevo titulu nikako nije zasluzilo, jer bi zeljeznicar pobijedio sve do kraja, oporavio bi im se Zec a registrovali bi i Ayaija i Blazevica.
Plavi sa grbavice ce o ovome obavijestiti CAS, te iscekivati pozitivnu odluku ovog tijela u svoju korist. Zanimljivo je da iz zeljeznicara vec imaju pozitivna iskustva sa CAS-om (slucaj Kostic, slucaj Licenca, slucaj Blazevic).
Sarajevo titulu nikako nije zasluzilo, jer bi zeljeznicar pobijedio sve do kraja, oporavio bi im se Zec a registrovali bi i Ayaija i Blazevica.
Plavi sa grbavice ce o ovome obavijestiti CAS, te iscekivati pozitivnu odluku ovog tijela u svoju korist. Zanimljivo je da iz zeljeznicara vec imaju pozitivna iskustva sa CAS-om (slucaj Kostic, slucaj Licenca, slucaj Blazevic).
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
Husref kaze da se prekine i nikom titulafanatikk je napisao/la: ↑14 mar 2020, 19:27Kako nezvanicno saznajemo, sportski direktor Sarajeva, Emir Hadzic, ilegalno ubacuje ljude u BiH iz zarazenih podrucja diljem svijeta. Osnovni razlog za to je da bi NS BiH dodijelio titulu Sarajevu. Upravni odbor Sarajeva je ovlastio Hadzica da siri koronu i tako prekine prvenstvo BiH.

Pa nek igraju nemam ja nista protiv, otkud neko zna da nije zarazen, testirali se ili? Pa nije ni u Bosni od igraca, pa opet ne igramo. Mislim da su to samo mjere predostroznosti u svijetu, al eto haman ste pametniji od cijelog svijeta.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Arhitekt, broj6, brojjedan, Combattente87, Hamagara, Hightower, HyperOS, Jadnimi, JuricaSpindl, keli, KimJongEsmer, laznokrilo, Lecler, MaroonWhite1946, muhamedhulk, Oerde, Posejdon, Quartararo, relativizam, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, ronaldo99, Seipronto, sekac, Serha, SHZ82, SilaMoc1946, strahmeipomisliti, Tarapi, UltraSa46, USB, Venom i 221 gost.