Bas @osim13 je jedan od najkorektnijih forumaša.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma vole me ljudi
Nestale pčele, Israfil počeo puhati ( test jen, dva, jen, dva )... Igrači Čelika treniraju i dalje.Zenicanin988 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 17:40Mene samo interesuje sta ce se desiti sljedeci put kad Likče bude u zoni ispadanja. Prvo zaklaše Borca, sad Korona, evo bas kontam sta bi moglo bit next time![]()
![]()
'NACI NEMA ISPADANJA haha
Brato ne zanimaju me te slike iz vase kasabesamoposteno je napisao/la: ↑14 mar 2020, 17:25
Pastrmka u razgovoru sa Sejom Kajtazom u 18 dolazi sa posla pa ce se sve znat do tada ne sirite dezinformacije
Brato moja je dnevnica tvojih mjesec dana s mistrijom u ruci i trocifrena kvadratura nabacenog maltera
Vidim, od 7 do 22...subotom.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑14 mar 2020, 21:56Brato moja je dnevnica tvojih mjesec dana s mistrijom u ruci i trocifrena kvadratura nabacenog maltera![]()
Bez znojenja![]()
Provocira mu plasticnog brata sa otoke pa se okurazio.
Pa brato radio sam. Ko ti kaze da nisam. Ali sam uzeo danas ko ti za mjesecS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑14 mar 2020, 21:57Vidim, od 7 do 22...subotom.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑14 mar 2020, 21:56Brato moja je dnevnica tvojih mjesec dana s mistrijom u ruci i trocifrena kvadratura nabacenog maltera![]()
Bez znojenja![]()
![]()
Imam i svoj manji vinograd pored vikendice u kosoru. Jedno 2000 loza. Hoces li da te zaposlim preko sezone? Radnici ste samo taki a jeftini pravo
Vidi ga ni ne poriče da to odrađuje, a lafo bi zapošljavao ovamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.