OPET prvak CEST

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Manijaci pozvali na proslavu jesenje titule: Ovo će mnogo značiti i igračima i navijačima
Djecace, titula Sarajevu pa ti misli sta god hoces.Forumas1921 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 23:49
OPET prvak CESTjedino ako si 2012 godiste pa ti ceste ove titule dvije... Inace ste jako cesto prvaci...
Oba podvelešci,jedan hrabri iz Amerike, rastjerali raju sa našeg foruma ovakvim glupostima, pastrmka otišao sam jer su mu tražili cenera za wc da udijeli. Ukratko ... Pripisao bih lupetanja alchajmeru, ali milioneri su to, valjda imaju najskuplje lijekove.
Kako niko nije objavio limited edition majicu nikad ? Koštali smo ih samo titule i pol do sad. Bit će opet natezanja da nas se izbaci u cvajtuTheIvicnjak je napisao/la: ↑15 mar 2020, 00:01Manijaci pozvali na proslavu jesenje titule: Ovo će mnogo značiti i igračima i navijačima
Lik je napisao/la: ↑15 mar 2020, 01:33Djecace, titula Sarajevu pa ti misli sta god hoces.Forumas1921 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 23:49
OPET prvak CESTjedino ako si 2012 godiste pa ti ceste ove titule dvije... Inace ste jako cesto prvaci...
![]()
![]()
![]()
Oticemo kod Nagiba muhajem.Kako mi rece zivi na Odmutu kako u penziju ode.Pronacemo ga.
U petak, ispred mene u pošti uplatiše im neki momci 0,10 KM i plaču od smijeharobertkosar je napisao/la: ↑15 mar 2020, 08:41Gdje se moze ubacit 20 maruna sadake za zeljkanu, malo su na corona virus naletile ali valja ovim sugavcoma sa sugavice![]()
Pa nama je svejedno. Svakako cemo je uzeti, ja sad, ja kasnije. Da je onaj stisnu i svirnu penal za TC, bili bi u minusu 5.bodova a i ovako ce zavrsiti sa 8-9 bodova razlike.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 mar 2020, 10:48Kakav ce cirkus biti kad uefa saopsti da se liga mora nastaviti, ovi vec pripisali sebi titulu.A suludo je sve prekidati, gotovo nemoguce.
Mislim da je suludo i sumnjati ko ce biti novi stari prvak nase BiH.Pantelija je napisao/la: ↑15 mar 2020, 10:57Pa nama je svejedno. Svakako cemo je uzeti, ja sad, ja kasnije. Da je onaj stisnu i svirnu penal za TC, bili bi u minusu 5.bodova a i ovako ce zavrsiti sa 8-9 bodova razlike.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 mar 2020, 10:48Kakav ce cirkus biti kad uefa saopsti da se liga mora nastaviti, ovi vec pripisali sebi titulu.A suludo je sve prekidati, gotovo nemoguce.
Istina je, pripisali smo je već i evo 100 tisuća ispred vječne se spremazeljovac21 je napisao/la: ↑15 mar 2020, 10:48Kakav ce cirkus biti kad uefa saopsti da se liga mora nastaviti, ovi vec pripisali sebi titulu.A suludo je sve prekidati, gotovo nemoguce.
Da su sudije bile korektne sad bi vi imali 42,Tuzla 41,zeljo 41.Pantelija je napisao/la: ↑15 mar 2020, 10:57Pa nama je svejedno. Svakako cemo je uzeti, ja sad, ja kasnije. Da je onaj stisnu i svirnu penal za TC, bili bi u minusu 5.bodova a i ovako ce zavrsiti sa 8-9 bodova razlike.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 mar 2020, 10:48Kakav ce cirkus biti kad uefa saopsti da se liga mora nastaviti, ovi vec pripisali sebi titulu.A suludo je sve prekidati, gotovo nemoguce.
Okolina VrapcicaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑14 mar 2020, 22:32Isto ste Banglades kad covjek prodje kroz tu kasabu.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 4 gosta.