FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 16 mar 2020, 11:49

LjoZee je napisao/la:
16 mar 2020, 11:47
Tkojeto? :kafa:
Novi kolač, stara rulja. :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2020, 11:51

Aaaa novi kolega :kafa:
Tu nam je kolega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 mar 2020, 12:03

Rokoko87 je napisao/la:
16 mar 2020, 11:49
LjoZee je napisao/la:
16 mar 2020, 11:47
Tkojeto? :kafa:
Novi kolač, stara rulja. :kafa:
jel nam se to pridruzio ?pa jedini koji je postavio logicno pitanje kad su mene proglasili imaginarnim :clap: :clap:
shzna hvala bruda na tome kad pticurina nije :thumbdown: kud ga Isakovic nije nalupao u Kaknju :plac:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2020, 12:12

KANA hajde jedan mejlcic, vidimo da te nostalgija uhvatila :kafa: :D

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 16 mar 2020, 12:16

LjoZee je napisao/la:
16 mar 2020, 12:12
A onda onaj forum gledas, vidis ponos svoj.
Zivot ces dati al njega nedas jer on je zivot tvoooj
Lalalalalalalala Lars

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 mar 2020, 12:19

Mamlaz je napisao/la:
16 mar 2020, 12:16
LjoZee je napisao/la:
Lalalalalalalala Lars
bruda napokon sad imam logistiku ,moderatora na svojoj strani (jeste da je LGBT ali **** nikad dva dobra sastaviti :plac:) ne ide brat nigdje :nene:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2020, 12:21

Fino si se udomacio, a nama neces ni da zahvalis se :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2020, 12:26

https://sportsport.ba/fudbal/nakon-engl ... ica/355231

De nek nas admin izazove nekog da raspale jednu partiju

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 16 mar 2020, 12:27

KANA je napisao/la:
16 mar 2020, 12:19
Mamlaz je napisao/la:
16 mar 2020, 12:16
LjoZee je napisao/la:
Lalalalalalalala Lars
bruda napokon sad imam logistiku ,moderatora na svojoj strani (jeste da je LGBT ali **** nikad dva dobra sastaviti :plac:) ne ide brat nigdje :nene:
NIKOM TE NE DAMO. Ma nemam vise snage da prozivam irfu, ovo je prevrsilo svaku mjeru.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 16 mar 2020, 12:33

Evo pojedini spanski mediji spekulisu da ukoliko dodje do prekida prvenstava, titula ide timu koji je bio prvi prije prekida. E ko nas **** kad nismo Slobodu mogli dobiti na Grbavici

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2020, 12:36

Ma bit ce tu komplikovano jer nece lako to dopustiti Real, Lazio ili tako ovi klubovi koji su blizu, a jos i gube velike pare ako se sve to prekine. Vecini i jesu najbitniji ti milioni nego bilo sta drugo. Vidi se po portalima da ove gazde klubova vani tjeraju bukvalno igrace da treniraju i to jer im je bitna samo lova. Bit ce tu zaebancija bruku.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2020, 12:46

slika

Sta kazu nema Zuke na Grbavici, lazni insajderi :kafa:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 mar 2020, 12:47

Odogda evropskog makar do zime ili za sljedece ljeto i nastavak drzavnih prvenstava po zgusnutijem resporedu + aneksi u ugovorima da se igracima kojima ugovori isticu u junu produze za mjesec dana. Najlogicnije, najpostenije i najpametnije. Kakvi crni prekidi i dodjeljivanje neosvojenih titula...

Sta ima da daju titule, masakr bi nastao. Sto kaze LjoZee, real i lazio i borusija i sta ti ja znam bi poludili.
Florentino perez bi uletio u savez i prevrtao stolove :rol: :rol: :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 16 mar 2020, 13:10

Nek im daju titulu, baš me ne zanima. Mi kao Klub moramo da "svoje ljude" ubacimo u Saveze, komisije i da imamo dobar lobi.
UEFA će dati Savezima par modula oko nastavka/prestanka liga pod okriljem UEFA-e, i na nacionalnim Savezima će biti da odluče shodno situaciji i preporukama te konsultacijama sa klubovima i sindikatom fudbalera te entitetskim savezima kako urediti nastavak/prekid takmičenja.
Baš me zanima, kako će lobi Čelika, Zrinjskog,Borca dopustiti scenarij kakav navijači Sarajeva, te dio Saveza planira sprovesti tokom ovih 10 tak dana. Iskreno, da se nalazi Željo u ovoj situaciji, bilo bi mi drago da titulu nama daju, ali je ispod mog nivoa da bi istu uopće slavio ili obilježio, opet kažem, oni su drugo mi drugo.

Moramo se kao klub boriti za zdravlje igrača i navijača, ali i misliti o nastavku lige i daljnjim koracima Kluba u vremenu/mjesecima pred nama.

Ono što je sigurno, moramo biti jedinstveni, jaki, pametni i veoma oprezni sa odlukama Saveza koji budu dolazile ovih dana iz Saveza, a iste su već spremne i dogovorene na ručkovima i večerama koje sam pominjao u proteklom periodu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2020, 13:15

Ja sam misljenja da ako puste evropske lige ili vecina do sredine aprila, pocetka maja pauzu pa da se nastavi ako bude mogucnosti onda trebamo i mi tako. U slucaju da ovo kod nas predje u neku katastrofu yebo i titulu i sve, cuvati zdravlje i nase i njihovo. Imaju i oni porodice, djecu. Kazem opet sad ako prekinu bez davanja prostora da vide kako i sta ce se odvijati kod nas smatrat cu da to nije fer. Sve se moze stici odigrati ako ima bude mogucnosti i ako ima volje.

Mosabavlju
Kontakt:

Post Postao/la Mosabavlju » 16 mar 2020, 14:22

Admir74 je napisao/la:
16 mar 2020, 13:10
Nek im daju titulu, baš me ne zanima. Mi kao Klub moramo da "svoje ljude" ubacimo u Saveze, komisije i da imamo dobar lobi.
UEFA će dati Savezima par modula oko nastavka/prestanka liga pod okriljem UEFA-e, i na nacionalnim Savezima će biti da odluče shodno situaciji i preporukama te konsultacijama sa klubovima i sindikatom fudbalera te entitetskim savezima kako urediti nastavak/prekid takmičenja.
Baš me zanima, kako će lobi Čelika, Zrinjskog,Borca dopustiti scenarij kakav navijači Sarajeva, te dio Saveza planira sprovesti tokom ovih 10 tak dana. Iskreno, da se nalazi Željo u ovoj situaciji, bilo bi mi drago da titulu nama daju, ali je ispod mog nivoa da bi istu uopće slavio ili obilježio, opet kažem, oni su drugo mi drugo.

Moramo se kao klub boriti za zdravlje igrača i navijača, ali i misliti o nastavku lige i daljnjim koracima Kluba u vremenu/mjesecima pred nama.

Ono što je sigurno, moramo biti jedinstveni, jaki, pametni i veoma oprezni sa odlukama Saveza koji budu dolazile ovih dana iz Saveza, a iste su već spremne i dogovorene na ručkovima i večerama koje sam pominjao u proteklom periodu.
Ne vjerujem sta procitah :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 mar 2020, 14:25

LjoZee je napisao/la:
16 mar 2020, 13:15
Ja sam misljenja da ako puste evropske lige ili vecina do sredine aprila, pocetka maja pauzu pa da se nastavi ako bude mogucnosti onda trebamo i mi tako. U slucaju da ovo kod nas predje u neku katastrofu yebo i titulu i sve, cuvati zdravlje i nase i njihovo. Imaju i oni porodice, djecu. Kazem opet sad ako prekinu bez davanja prostora da vide kako i sta ce se odvijati kod nas smatrat cu da to nije fer. Sve se moze stici odigrati ako ima bude mogucnosti i ako ima volje.
Ma rano je bilo šta pisati, ovo je tek krenulo kod nas. Za dvije sedmice se možda neće moć izaći iz kuće a možda sve bude i u najboljem redu. Vrijeme će pokazati, sigurno će se po tome voditi tako da ja ne očekujem još neke ključne korake, vjerovatno će UEFA dati preporuku da se okvirno lupi neki datum tamo u aprilu ko u Engleskoj kad će se nastaviti prvenstvo i do tad pratiti kakva je situacija pa dalje korake povlačiti po tome.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2020, 14:35

Ja sam zato rekao ako se sutra lupam donese odluka nije fer jer niko ne zna kako ce biti. Ako se vidi za 2 sedmice da smo u belaju, da smo upali u katastrofu slobodno prekini i to je to.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 mar 2020, 14:45

polako gdje letite....nece se prije maja donositi bilo kakva odluka ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 mar 2020, 14:46

Kad ovako pljunuse u usta kosarkaskoj javnosti u BiH i dodijelise titulu Igokei koja ima utakmicu vise i 3 boda vise od Sirokog.
Pa sta onda mi da ocekujemo? Koja nepravda dan te ****...

Pa sto ova kurceva korona nije dosla kad smo mi bili 5 bodova ispred 2 kola do kraja... ma fuj, nadam se da se nece ovako zavristi ova sezona, a oni se toliko boje novog karanja gore na lavoru... fuj fuj fuj
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”