Novi kolač, stara rulja.

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
jel nam se to pridruzio ?pa jedini koji je postavio logicno pitanje kad su mene proglasili imaginarnim
bruda napokon sad imam logistiku ,moderatora na svojoj strani (jeste da je LGBT ali **** nikad dva dobra sastaviti
Ne vjerujem sta procitahAdmir74 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 13:10Nek im daju titulu, baš me ne zanima. Mi kao Klub moramo da "svoje ljude" ubacimo u Saveze, komisije i da imamo dobar lobi.
UEFA će dati Savezima par modula oko nastavka/prestanka liga pod okriljem UEFA-e, i na nacionalnim Savezima će biti da odluče shodno situaciji i preporukama te konsultacijama sa klubovima i sindikatom fudbalera te entitetskim savezima kako urediti nastavak/prekid takmičenja.
Baš me zanima, kako će lobi Čelika, Zrinjskog,Borca dopustiti scenarij kakav navijači Sarajeva, te dio Saveza planira sprovesti tokom ovih 10 tak dana. Iskreno, da se nalazi Željo u ovoj situaciji, bilo bi mi drago da titulu nama daju, ali je ispod mog nivoa da bi istu uopće slavio ili obilježio, opet kažem, oni su drugo mi drugo.
Moramo se kao klub boriti za zdravlje igrača i navijača, ali i misliti o nastavku lige i daljnjim koracima Kluba u vremenu/mjesecima pred nama.
Ono što je sigurno, moramo biti jedinstveni, jaki, pametni i veoma oprezni sa odlukama Saveza koji budu dolazile ovih dana iz Saveza, a iste su već spremne i dogovorene na ručkovima i večerama koje sam pominjao u proteklom periodu.
Ma rano je bilo šta pisati, ovo je tek krenulo kod nas. Za dvije sedmice se možda neće moć izaći iz kuće a možda sve bude i u najboljem redu. Vrijeme će pokazati, sigurno će se po tome voditi tako da ja ne očekujem još neke ključne korake, vjerovatno će UEFA dati preporuku da se okvirno lupi neki datum tamo u aprilu ko u Engleskoj kad će se nastaviti prvenstvo i do tad pratiti kakva je situacija pa dalje korake povlačiti po tome.LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2020, 13:15Ja sam misljenja da ako puste evropske lige ili vecina do sredine aprila, pocetka maja pauzu pa da se nastavi ako bude mogucnosti onda trebamo i mi tako. U slucaju da ovo kod nas predje u neku katastrofu yebo i titulu i sve, cuvati zdravlje i nase i njihovo. Imaju i oni porodice, djecu. Kazem opet sad ako prekinu bez davanja prostora da vide kako i sta ce se odvijati kod nas smatrat cu da to nije fer. Sve se moze stici odigrati ako ima bude mogucnosti i ako ima volje.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, addebisi, Anpa, avalPacidoroP, b00t, bablaz1, Blackwargreymon, Edo1922, ELDIABLO20, Hrasno15, itatabisine, knoa, Levin, Lokomotifa, Lynx, Napaceni87, NazorUso, NerminFatic, Sarun, sassari, Tihi, torbica, WeekendOffender i 204 gosta.