FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo KSBiH prekinuo ligu, Igokea prvak.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
U slučaju prekida prvenstva i osvajanja titule. svakako se zahvaliti i Dženisu Čosiću, te i njemu dati medalju.Vratio nas je na prvo mjesto, nakon teške derbi katastrofe i jednog od največih poniženja, na domačem terenu, u zadnjih 25 godina.Nije bilo lako, nakon toga, psihološki vratiti ekipu.
-
- Kontakt:
Juce pogleda snimak 2007 slavija - Sarajevo 1-1
Uh kakva radosti nakon gola obuce. Nevjerovatno koja emocija tad bila
Čudo nam tad Baho nije nešto ispehirao, očito je tako samo na Koševubordobijeli je napisao/la: ↑16 mar 2020, 15:09Juce pogleda snimak 2007 slavija - Sarajevo 1-1

U ove teske dane, lijepa vijest. Titula je ponovo na Kosevu.
Cetitkse svima, mozemo poceti slaviti i ako nije bas dobra situacija za slavlje.
* * * * * * *
7 titula!!!
Cetitkse svima, mozemo poceti slaviti i ako nije bas dobra situacija za slavlje.
* * * * * * *
7 titula!!!
- RajaBa1983
- Kontakt:
Zašto manijaci ovoliko kukaju kmeče
znaci mi smo pitari krivi sto se liga ne igra mi smo krivi i za korono

znaci mi smo pitari krivi sto se liga ne igra mi smo krivi i za korono

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni blizu završenog prvenstva, treba sačekati na zvaničnu odluku UEFA-e pa onda i potvrdu saveza ako do toga dođe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
mi smo prvaci onako ili ovako

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Treba poslati gurbete pred savez da nam isprose i kup, Nek ponesu transparent KUP 1946 

Zadnja izmjena: TheIvicnjak, dana/u 16 mar 2020, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
"Mada, portugali list A Bola je iz pouzdanog izvora iz UEFA-e saznao da u ovoj organizaciji nemaju apsolutno nikakve veze s tim ko će biti prvak u kojoj državi i da će nogometni savezi zemalja imati posljednju riječ.
To znači da će Nogometni savez BiH morati sam da donese odluku o prvenstvu u Premijer ligi, Italijanski savez će se pobrinuti za Seriju A, Španski nogometni savez za La Ligu...
Savezi će stoga morati da donesu ključne odluke, da pokušaju da nadoknade kola koja se ne igraju zbog pandemije ili da jednostavno automatski proglase prvake kao što to rade mnogi košarkaški savezi u Evropi. Opet, valjda je svima jasno koliko to može da bude pogubno...
Neki savezi, poput italijanskog, razmatraju mogućnost igranja play-offa i play-outa, što je opet donekle i pošteno, bez obzira što bi možda i taj sistem odlučivanja prvaka nekome bio na štetu."
Ja se ovog najvise bojim, da je neko drugi na prvom mjestu (npr. gurbeti ili madjari) ne sumnjam da bi se liga zavrsila sa trenutnim stanjem na tabeli. Ali posto smo mi prvi mislim da ce sve druge opcije imati prioritet za odlucivanje o prvaku, nastavak kad se i ako steknu uslovi, play off, bilo koja druga opcija ako ikako bude moguca.
To znači da će Nogometni savez BiH morati sam da donese odluku o prvenstvu u Premijer ligi, Italijanski savez će se pobrinuti za Seriju A, Španski nogometni savez za La Ligu...
Savezi će stoga morati da donesu ključne odluke, da pokušaju da nadoknade kola koja se ne igraju zbog pandemije ili da jednostavno automatski proglase prvake kao što to rade mnogi košarkaški savezi u Evropi. Opet, valjda je svima jasno koliko to može da bude pogubno...
Neki savezi, poput italijanskog, razmatraju mogućnost igranja play-offa i play-outa, što je opet donekle i pošteno, bez obzira što bi možda i taj sistem odlučivanja prvaka nekome bio na štetu."
Ja se ovog najvise bojim, da je neko drugi na prvom mjestu (npr. gurbeti ili madjari) ne sumnjam da bi se liga zavrsila sa trenutnim stanjem na tabeli. Ali posto smo mi prvi mislim da ce sve druge opcije imati prioritet za odlucivanje o prvaku, nastavak kad se i ako steknu uslovi, play off, bilo koja druga opcija ako ikako bude moguca.
Meni se ne svidja ovakva titula. Treba zavrsit do kraja, pa nece ni ovo sta je vjecno trajat. Za dvije sedmice nastavit ..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Suštinski akcenat je na virusu, a fudbal je sekundaran, pa i tercijalan.
YEBEM TE, ŽELJO!
YEBEM TE, ŽELJO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda je nemoguće da titulu dobijemo na taj način. UEFA bi rekla da ali savez ne bi sigurno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Za dvije sedmice ce situacija samo biti jos gora. Ocekujte jos vise oboljelih i potpuni karantin kao u italiji uskoro. Prije maja nece biti bolje sigurno. A da se u junu sve odigra nemoguce...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Koliko raje ima po ulici i po parkovima mogle su se i utakmoce komotno igrati
You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], Grk1234, JavierBosnia, laznokrilo, mosarajvosa83, Sazg, SilaMoc1946 i 105 gostiju.