Hocemo vanredne...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ništa čim se ovo razjasni oko lige, tamo odmah početkom aprila nove izbore raspisati.
Meni je samo važno da morto, di marija i el cartel ne uzmu, može i sioux samo da ne bude neko od ove trojke.
Meni je samo važno da morto, di marija i el cartel ne uzmu, može i sioux samo da ne bude neko od ove trojke.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A sta meni fali Bgti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
I Rajaba sa ovom trojicom...AlfredNobel je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:02Ma ništa čim se ovo razjasni oko lige, tamo odmah početkom aprila nove izbore raspisati.
Ovo je najbolji post u 2020.g
Alfrede...
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gledam jedinu tekmu danas Antalija i igra Jahovic on finu karijeru napravi .
Ma ne bi ja volio titulu na ovaj način. Mada kad se sjetim poslije rata kako nam uzeše titulu, nakon što smo imali 15 bodova, ili koliko više ne sjećam se, izmisliše nekakav baraž... Predomislim se 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nemoj ni ti Allaha ti.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:02Ma ništa čim se ovo razjasni oko lige, tamo odmah početkom aprila nove izbore raspisati.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja od sad u koaliciju s mortom, u inat hejterima (citaj AlfredNobel)
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Realno ne vidim boljeg kandidata.skoroalen je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:44Nemoj ni ti Allaha ti.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:02Ma ništa čim se ovo razjasni oko lige, tamo odmah početkom aprila nove izbore raspisati.
Meni je samo važno da morto, di marija i el cartel ne uzmu, može i sioux samo da ne bude neko od ove trojke.![]()
Jedino sad ne znam može li se biti moderator, a ovamo vrijeđati, napadati i huškati prvi raju, to mi možda jedino ne ide u prilog.
@dimaria
Nisko si pao moj Anhele
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad si među elitom.AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:45Ja od sad u koaliciju s mortom, u inat hejterima (citaj AlfredNobel)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
KSBiH proglasio prvake. Nisu kao bezmudo smeće u NSBiH.
‼ Završeno Košarkaško Prvenstvo BiH ‼
Košarkaški savez BiH je obavijestio košarkaške klubove i cjelokupnu sportsku javnost u BiH da je donesena Odluka o završetku košarkaškog Prvenstva Bosne i Hercegovine za žene i muškarce u natjecateljskoj sezoni 2019/2020.
Na temelju konačnog plasmana/poretka košarkaških klubova u Prvenstvu Bosne i Hercegovine za žene i muškarce u natjecateljskoj sezoni 2019/2020 proglašeni su:
• Prvak Bosne i Hercegovine za žene je ŽKK ”RMU Banovići” – Banovići
• Prvak Bosne i Hercegovine za muškarce je KK ”Igokea” – Aleksandrovac
Odluku je donio Upravni odbor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj hitnoj telefonskoj sjednici, uvažavajući sve okolnosti vezane za složenu epidemiološku situaciju, radi sprečavanja širenja i suzbijanja zaraznih bolesti, odnosno korona virusa (COVID – 19).
HKK Široki je tako završio sezonu na 2.mjestu uz 16 pobjeda i 4 poraza.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
jos jedan clan u kolaciji sa vam protiv ovih hejterimaAngelDiMaria je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:45Ja od sad u koaliciju s mortom, u inat hejterima (citaj AlfredNobel)
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Pa i ovi bi to lakse obavili da su gurbeti ili madjari na prvom mjestu.emir79 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:01KSBiH proglasio prvake. Nisu kao bezmudo smeće u NSBiH.
‼ Završeno Košarkaško Prvenstvo BiH ‼
Košarkaški savez BiH je obavijestio košarkaške klubove i cjelokupnu sportsku javnost u BiH da je donesena Odluka o završetku košarkaškog Prvenstva Bosne i Hercegovine za žene i muškarce u natjecateljskoj sezoni 2019/2020.
Na temelju konačnog plasmana/poretka košarkaških klubova u Prvenstvu Bosne i Hercegovine za žene i muškarce u natjecateljskoj sezoni 2019/2020 proglašeni su:
• Prvak Bosne i Hercegovine za žene je ŽKK ”RMU Banovići” – Banovići
• Prvak Bosne i Hercegovine za muškarce je KK ”Igokea” – Aleksandrovac
Odluku je donio Upravni odbor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj hitnoj telefonskoj sjednici, uvažavajući sve okolnosti vezane za složenu epidemiološku situaciju, radi sprečavanja širenja i suzbijanja zaraznih bolesti, odnosno korona virusa (COVID – 19).
HKK Široki je tako završio sezonu na 2.mjestu uz 16 pobjeda i 4 poraza.
Ma nece se ovo jos smirit ni za 2 3 mjeseca realno.a tad je zadnji rok za prijavu ekipa za evropska takmicenja. Mozda ce dati rok neki do kraja aprila ili maja ako se smiri trenutna situacija nastavlja se a ako ne proglasenje prvaka i ucesnika eu takmicenja.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Titula ostaje na Koševu. Samo je pitanje kad i kako ćemo moć proslavit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.