ma odlazi ti dosado dosadna viseavenija je napisao/la:SUŠIĆU ODLAZI !
boli nas briga vise sta ti mislis da si jednom reko klosaru kompleksasu
ma odlazi ti dosado dosadna viseavenija je napisao/la:SUŠIĆU ODLAZI !
Odlazi ti! Susic smeta samo primitivcima i balavcima kojima ni rodjena mati nije autoritet a ne tamo neki Susic koji je bio jedan od najboljih igraca Evrope u svoje vrijeme!avenija je napisao/la:SUŠIĆU ODLAZI !
Koja si ti S.ERONJA!aguero88_ je napisao/la:PAPAK ODLAZI !!
+1.Principatus je napisao/la:Mislim, da smo vec prije jednog vremena se usaglasili, ili bar oni malo umno zreliji korisnici ovog foruma, da kritika itd. isto tako kao i pohvale imaju svoje mjesto ovdje. No cudim se koliko jos moramo citati ovaj besmisleni, stalno ponavljajuci SPAM, koji je na jednom veoma niskom nivou posebno na ovoj temi? Ako se uklanjaju teme koje su mozda mnogo interesantnije, zasto se ovdje ne stane u kraj upraznom pisanju?

A ti si "Eugene the librarian" ?Željovac je napisao/la:Evo selektor se prijavio na Supertalent.Koristi pseudonim Romano Dautinac.
kakav mangupski komentar,vidi se djete sa asfaltamrzim_ulizice je napisao/la:susicu papcino jedna odlazi
Nista onda Muratovica nazad,a Cocalic nek i dalje tambura po buzukiju.Murat izgleda ko' Dzems Bond za razliku od Coce koji izgleda ko Suljo Tihic.Željovac je napisao/la:Sušić me je ponizio kao igrača i čovjeka i zbog toga ću vječno žaliti što sam mu pružio priliku za to. Kada me je zvao rekao sam da ne igram u klubu i da sam odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru, ali je on insistirao da dođem na razgovor. Rahimiću i meni je rekao da računa na nas, da mu trebamo svježi, čak nam je napravio i raspored igranja i nakon toga smo Elvir i ja pristali da ostanemo uz ekipu. Nažalost, nakon toga me je otpisao i ispalo je kako sam ja želio da se guram gdje mi nije mjesto. Zbog toga ću žaliti cijeli život
Muratović
Eto sad ga Susic ponizio zato sto nije dovoljno dobar za repku, niti je ikad bio. Ciro mu izgleda dao lude ideje.Željovac je napisao/la:Sušić me je ponizio kao igrača i čovjeka i zbog toga ću vječno žaliti što sam mu pružio priliku za to. Kada me je zvao rekao sam da ne igram u klubu i da sam odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru, ali je on insistirao da dođem na razgovor. Rahimiću i meni je rekao da računa na nas, da mu trebamo svježi, čak nam je napravio i raspored igranja i nakon toga smo Elvir i ja pristali da ostanemo uz ekipu. Nažalost, nakon toga me je otpisao i ispalo je kako sam ja želio da se guram gdje mi nije mjesto. Zbog toga ću žaliti cijeli život
Muratović
Da mi je vidjeti kako ti izgledašharishp je napisao/la: Nista onda Muratovica nazad,a Cocalic nek i dalje tambura po buzukiju.Murat izgleda ko' Dzems Bond za razliku od Coce koji izgleda ko Suljo Tihic.
A taman je Pape prekontavao bil Cocketa zvao.
P.S Eto sad je Zeljovcu srce na mjestu.
Slika i prilika Kerle,skacemo u nebesaŽeljovac je napisao/la:Da mi je vidjeti kako ti izgledašharishp je napisao/la: Nista onda Muratovica nazad,a Cocalic nek i dalje tambura po buzukiju.Murat izgleda ko' Dzems Bond za razliku od Coce koji izgleda ko Suljo Tihic.
A taman je Pape prekontavao bil Cocketa zvao.
P.S Eto sad je Zeljovcu srce na mjestu.Ili još bolje, vidjeti nekoga ko se smije tvojim "humoreskama"
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.