Safet Sušić - Pape

tik-tak
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la tik-tak » 26 nov 2010, 13:48

avenija je napisao/la:SUŠIĆU ODLAZI !
ma odlazi ti dosado dosadna vise
boli nas briga vise sta ti mislis da si jednom reko klosaru kompleksasu
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 nov 2010, 14:17

avenija je napisao/la:SUŠIĆU ODLAZI !
Odlazi ti! Susic smeta samo primitivcima i balavcima kojima ni rodjena mati nije autoritet a ne tamo neki Susic koji je bio jedan od najboljih igraca Evrope u svoje vrijeme!

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 26 nov 2010, 14:25

PAPAK ODLAZI !!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 26 nov 2010, 14:31

aguero88_ je napisao/la:PAPAK ODLAZI !!
Koja si ti S.ERONJA!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 nov 2010, 14:34

Mislim, da smo vec prije jednog vremena se usaglasili, ili bar oni malo umno zreliji korisnici ovog foruma, da kritika itd. isto tako kao i pohvale imaju svoje mjesto ovdje. No cudim se koliko jos moramo citati ovaj besmisleni, stalno ponavljajuci SPAM, koji je na jednom veoma niskom nivou posebno na ovoj temi? Ako se uklanjaju teme koje su mozda mnogo interesantnije, zasto se ovdje ne stane u kraj upraznom pisanju?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 26 nov 2010, 14:38

Principatus je napisao/la:Mislim, da smo vec prije jednog vremena se usaglasili, ili bar oni malo umno zreliji korisnici ovog foruma, da kritika itd. isto tako kao i pohvale imaju svoje mjesto ovdje. No cudim se koliko jos moramo citati ovaj besmisleni, stalno ponavljajuci SPAM, koji je na jednom veoma niskom nivou posebno na ovoj temi? Ako se uklanjaju teme koje su mozda mnogo interesantnije, zasto se ovdje ne stane u kraj upraznom pisanju?
+1.

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 26 nov 2010, 18:55

ma ciro je legenda bolje da suga ostavili za selektora BiH...!!!!!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 19:08

Spisak igraca za Poljsku je presmjesan :lol: samo da mi je znati ko ga sastavi,pa da Fajic,Tosunovic,Zeba,Mujkic,Joguncic itd. nemaju mjesta u repki hahahha.. sad znam da ce me citirat i bunit se neki,obicno znam koji,al vjerujem da ne znaju ni oni po kojim kriterijima se dobio poziv za repku :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 nov 2010, 20:09

Koliko sam upratio nije se ovo postavljalo...

Sušić: Na putu sam da napravim odličnu reprezentaciju

Meni je važno da BiH ima jaku reprezentaciju bez obzira na to ko će biti selektor, kazao je Sušić

Safet Sušić u Parizu polako rezimira proteklu godinu otkako je 29. decembra 2009. postao novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon odlaska Miroslava Blaževića.

Sa Papetovom smo razgovarali o proteklim susretima, novim igračima, našim šansama za plasman na Euro...

Na naše pitanje „kakvu je pouku izvukao nakon važne pobjede nad Slovačkom u Bratislavi“, Sušić je rekao:

Ozbiljni Slovaci

- Više se ne smije desiti da primimo gol onako rano. Tek što je krenula utakmica, već smo gubili sa 0:1. To se više ne smije dogoditi. Ne kažem da Slovačka nije ozbiljna ekipa, ali će to jače momčadi sigurno dobro naplatiti - kaže Sušić.

Navijače raduje sjajna igra našeg tima od treće do 63. minute kada smo postigli tri gola.

- Dobro je zbog mnogih stvari što smo pobijedili u Slovačkoj. Ipak smo nadigrali ekipu koja je igrala na Mundijalu, koja je hit u Evropi i jako cijenjena. Pobjeda nam je donijela i sigurnost, potrebni mir pred nastavak kvalifikacija.

Pobjeda u Bratislavi je ušutjela i kritičare, koji su imali svojih „pet minuta“ nakon remija u Tirani?

- Ne bih više oko toga. Ne bježim od kritika, ali kada se kritikuje treba imati neku mjeru. Kod nas kada ide loše, pretjerano se ide sa kritikama, ali i kada se odigra malo bolje, onda se previše hvali. Ne treba prelaziti granicu.

Do marta kada igramo sa Rumunijom ima još dovoljno vremena da napredujemo?

- Nije lako napraviti ekipu, jer za to treba vremena. Treba shvatiti da je dosta novih igrača došlo otkako sam selektor. Ne može se preko noći napraviti ekipa. Analiziram svaki detalj, vidim šta još tu treba raditi, ali mislim da ću napraviti ekipu. Ne samo za ove kvalifikacije, već i za slijedeće i za novog selektora.

Mnogi su uvjereni da ćete ostati na klupi bh. tima i nakon što BiH odvedete na Euro?

- Meni je važno da BiH ima jaku reprezentaciju bez obzira na to ko će biti selektor. Znam da sam na najboljem putu, jer su Mujdža, Medunjanin, Bešić... koje sam pozvao, su igrači i za naredne kvalifikacije.

U Bratislavi smo osim Bešića dobili i golmana Šehića.

- Šehić je bio na visini zadatka u Bratislavi, ali ne treba zaboraviti da golman postaje pravi tek nakon 30. godine. Bilo je mnogo takvih primjera, ali isto tako tvrdim da BiH nikada nije imala problema sa golmanima.

Sa Asmirom Begovićem ste uspjeli riješiti spor?

- Nije to bio nikakav spor. Jednostavno se sada ne trebamo vraćati u prošlost. Begović je svjestan da je malo razočarao mene i kolege. Asmir je mlad, ali se nadam da mu se takve stvari, na takav način, više neće dešavati. Mogu shvatiti da se neko preko noći može razboljeti, ali su ljudi izmislili telefon da se može s njim komunicirati. A Begović je zaboravio na njega. To se više ne smije desiti, posebno sada kada odlično brani u Premier ligi.

Koju ste utakmicu gledali tokom sedmice u Ligi prvaka?

- Gledao sam Lion protiv Šalkea. Nisam oduševljen igrom Francuza. Lion nema neku ekipu, pozadi su „tanki“, nemaju rješenja, lako primaju golove. Prvo četiri u Lisabonu protiv Benfike, pa sada tri u Njemačkoj. Što je mnogo, mnogo je.

Pjanić je igrao pola sata.

- Za Pjanića je važna svaka minuta koju provede na terenu. Posebno sada kada ekipi ne ide baš najbolje.

Velika šansa

Nadamo se da će zato Ibišević sa Džekom nastaviti seriju golova u Bundes ligi.

- Drago mi je zbog Ibiševića da se sa dva gola vratio u ekipu. Svaki igrač će nam biti jako bitan, jer će mart brzo doći, dolazi Rumunija i mečevi odluke.

Šta očekujete od naših nada iz Premijer lige u meču sa Poljskom u Antaliji?

- Da se dokažu, da odigraju najbolje. Dobit će priliku i na njima je da je iskoriste. Znam da u Premijer ligi ima igrača na koje ćemo moći računati u narednom periodu i Poljska je za njih velika šansa.

Dolazite li 8. decembra u Sarajevo ili ćete direktno u Antaliju?

- Najvjerovatnije ću direktno u Antaliju. U stalnoj sam vezi sa prijateljima iz Turske i moguće je da se sastanem sa nekima u Antaliji - kazao je Sušić, koji je prije nego što je preuzeo naš tim u Turskoj bio trener Istanbulspora, Konjaspora, Ankaragudžua, Rizespora i Ankaraspora.

Pozvani Torlak i Adilović

Iako do utakmice naše A reprezentacije protiv selekcije Poljske ima nešto više od 10 dana, već su počeli stizati otkazi pojedinih igrača.

Vule Trivunović i Stevo Nikolić otkazali su svoj nastup, a umjesto njih dvojice pozvani su stoper Sarajeva Sedin Torlak i napadač Čelika Eldin Adilović.

Torlaka je ranije pozivao Ćiro Blažević, a kapiten i najbolji strijelac Čelika, 24-godišnji Adilović, već je oblačio dres mlade reprezentacije, a igrao je i jedan susret za novinarsku selekciju.

EDIT
Pape za dozivnotnog selektora :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 20:20

Evo selektor se prijavio na Supertalent. :mrgreen: Koristi pseudonim Romano Dautinac.

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 28 nov 2010, 12:18

susicu papcino jedna odlazi

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 nov 2010, 12:25

Željovac je napisao/la:Evo selektor se prijavio na Supertalent. :mrgreen: Koristi pseudonim Romano Dautinac.
A ti si "Eugene the librarian" ?
100% sportski i krajnje opušten potpis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 nov 2010, 12:32

mrzim_ulizice je napisao/la:susicu papcino jedna odlazi
kakav mangupski komentar,vidi se djete sa asfalta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 nov 2010, 17:27

Izdrzi Safete :!:
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 nov 2010, 15:38

Sušić me je ponizio kao igrača i čovjeka i zbog toga ću vječno žaliti što sam mu pružio priliku za to. Kada me je zvao rekao sam da ne igram u klubu i da sam odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru, ali je on insistirao da dođem na razgovor. Rahimiću i meni je rekao da računa na nas, da mu trebamo svježi, čak nam je napravio i raspored igranja i nakon toga smo Elvir i ja pristali da ostanemo uz ekipu. Nažalost, nakon toga me je otpisao i ispalo je kako sam ja želio da se guram gdje mi nije mjesto. Zbog toga ću žaliti cijeli život

Muratović
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2010, 16:20

Željovac je napisao/la:Sušić me je ponizio kao igrača i čovjeka i zbog toga ću vječno žaliti što sam mu pružio priliku za to. Kada me je zvao rekao sam da ne igram u klubu i da sam odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru, ali je on insistirao da dođem na razgovor. Rahimiću i meni je rekao da računa na nas, da mu trebamo svježi, čak nam je napravio i raspored igranja i nakon toga smo Elvir i ja pristali da ostanemo uz ekipu. Nažalost, nakon toga me je otpisao i ispalo je kako sam ja želio da se guram gdje mi nije mjesto. Zbog toga ću žaliti cijeli život

Muratović
Nista onda Muratovica nazad,a Cocalic nek i dalje tambura po buzukiju.Murat izgleda ko' Dzems Bond za razliku od Coce koji izgleda ko Suljo Tihic.
A taman je Pape prekontavao bil Cocketa zvao.
P.S Eto sad je Zeljovcu srce na mjestu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 nov 2010, 16:25

Muratovic je svoje odigrao. I svaka mu cast za to sta je odigrao.
Sad za ovo prepucavanja preko novina su otprilike potrebna kao gripalna infekcija probavnog sistema.
Kao sto neko rece: Da si sutio, ostao bi filozof.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 nov 2010, 16:30

Željovac je napisao/la:Sušić me je ponizio kao igrača i čovjeka i zbog toga ću vječno žaliti što sam mu pružio priliku za to. Kada me je zvao rekao sam da ne igram u klubu i da sam odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru, ali je on insistirao da dođem na razgovor. Rahimiću i meni je rekao da računa na nas, da mu trebamo svježi, čak nam je napravio i raspored igranja i nakon toga smo Elvir i ja pristali da ostanemo uz ekipu. Nažalost, nakon toga me je otpisao i ispalo je kako sam ja želio da se guram gdje mi nije mjesto. Zbog toga ću žaliti cijeli život

Muratović
Eto sad ga Susic ponizio zato sto nije dovoljno dobar za repku, niti je ikad bio. Ciro mu izgleda dao lude ideje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 nov 2010, 16:31

harishp je napisao/la: Nista onda Muratovica nazad,a Cocalic nek i dalje tambura po buzukiju.Murat izgleda ko' Dzems Bond za razliku od Coce koji izgleda ko Suljo Tihic.
Da mi je vidjeti kako ti izgledaš :lol: Ili još bolje, vidjeti nekoga ko se smije tvojim "humoreskama" :lol: :roll:

Muratović je i rekao ranije da mu Sušić nije povjerovao da ima gripu zbog koje nije došao protiv Katara. I to sigurno ima neke veze. Da je bio selektor imalo upoznat i sa čim, pustio bi čovjeka da se oprosti i ne bi insistirao na njegovom vraćanju u reprezentaciju, samo da bi ga otkantao :roll:

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2010, 16:34

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la: Nista onda Muratovica nazad,a Cocalic nek i dalje tambura po buzukiju.Murat izgleda ko' Dzems Bond za razliku od Coce koji izgleda ko Suljo Tihic.
Da mi je vidjeti kako ti izgledaš :lol: Ili još bolje, vidjeti nekoga ko se smije tvojim "humoreskama" :lol: :roll:
Slika i prilika Kerle,skacemo u nebesa :mrgreen:
Inace tako to hoce,kad se cacka tamo gdje nije mjesto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.