Hocemo vanredne...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I Rajaba sa ovom trojicom...AlfredNobel je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:02Ma ništa čim se ovo razjasni oko lige, tamo odmah početkom aprila nove izbore raspisati.
Meni je samo važno da morto, di marija i el cartel ne uzmu, može i sioux samo da ne bude neko od ove trojke.
Nemoj ni ti Allaha ti.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:02Ma ništa čim se ovo razjasni oko lige, tamo odmah početkom aprila nove izbore raspisati.
Meni je samo važno da morto, di marija i el cartel ne uzmu, može i sioux samo da ne bude neko od ove trojke.
Realno ne vidim boljeg kandidata.skoroalen je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:44Nemoj ni ti Allaha ti.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:02Ma ništa čim se ovo razjasni oko lige, tamo odmah početkom aprila nove izbore raspisati.
Meni je samo važno da morto, di marija i el cartel ne uzmu, može i sioux samo da ne bude neko od ove trojke.![]()
Sad si među elitom.AngelDiMaria je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:45Ja od sad u koaliciju s mortom, u inat hejterima (citaj AlfredNobel)
‼ Završeno Košarkaško Prvenstvo BiH ‼
Košarkaški savez BiH je obavijestio košarkaške klubove i cjelokupnu sportsku javnost u BiH da je donesena Odluka o završetku košarkaškog Prvenstva Bosne i Hercegovine za žene i muškarce u natjecateljskoj sezoni 2019/2020.
Na temelju konačnog plasmana/poretka košarkaških klubova u Prvenstvu Bosne i Hercegovine za žene i muškarce u natjecateljskoj sezoni 2019/2020 proglašeni su:
• Prvak Bosne i Hercegovine za žene je ŽKK ”RMU Banovići” – Banovići
• Prvak Bosne i Hercegovine za muškarce je KK ”Igokea” – Aleksandrovac
Odluku je donio Upravni odbor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj hitnoj telefonskoj sjednici, uvažavajući sve okolnosti vezane za složenu epidemiološku situaciju, radi sprečavanja širenja i suzbijanja zaraznih bolesti, odnosno korona virusa (COVID – 19).
HKK Široki je tako završio sezonu na 2.mjestu uz 16 pobjeda i 4 poraza.
jos jedan clan u kolaciji sa vam protiv ovih hejterimaAngelDiMaria je napisao/la: ↑16 mar 2020, 18:45Ja od sad u koaliciju s mortom, u inat hejterima (citaj AlfredNobel)
Pa i ovi bi to lakse obavili da su gurbeti ili madjari na prvom mjestu.emir79 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 19:01KSBiH proglasio prvake. Nisu kao bezmudo smeće u NSBiH.
‼ Završeno Košarkaško Prvenstvo BiH ‼
Košarkaški savez BiH je obavijestio košarkaške klubove i cjelokupnu sportsku javnost u BiH da je donesena Odluka o završetku košarkaškog Prvenstva Bosne i Hercegovine za žene i muškarce u natjecateljskoj sezoni 2019/2020.
Na temelju konačnog plasmana/poretka košarkaških klubova u Prvenstvu Bosne i Hercegovine za žene i muškarce u natjecateljskoj sezoni 2019/2020 proglašeni su:
• Prvak Bosne i Hercegovine za žene je ŽKK ”RMU Banovići” – Banovići
• Prvak Bosne i Hercegovine za muškarce je KK ”Igokea” – Aleksandrovac
Odluku je donio Upravni odbor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj hitnoj telefonskoj sjednici, uvažavajući sve okolnosti vezane za složenu epidemiološku situaciju, radi sprečavanja širenja i suzbijanja zaraznih bolesti, odnosno korona virusa (COVID – 19).
HKK Široki je tako završio sezonu na 2.mjestu uz 16 pobjeda i 4 poraza.