A ismijavali smo to
Stiglo nas sad
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A ismijavali smo to
kazu da im je Amar nedavno **** sve zivo ne samo radi Zeca jos par igraca su sjebali ,sto se tice broja prodatih karata bas sam razocarankerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 12:07Svaka cast manijacima USA, respect. Mislio sam da je bar 3.000 karata otislo ali i ovo je zauhar svakako. Hvala svima koji su ucestvovali.
Treba sacekati zvanicne odluke i ne laprdati nista previse oko eventualnog nastavka prvenstva. S druge strane,sto kaze @iguita, ako se svi igraci ne osposobe do nastavka, ovaj medicinski tim treba otjerati. Bruka da jednu rupturu ne mogu zalijeciti godinu dana.
Ma doktori su nam havarija, pa da su jednu detaljnu analizu povrede rekli, pa tok i rok oporavka. Ma sve se svodi na suplju.KANA je napisao/la: ↑17 mar 2020, 12:22kazu da im je Amar nedavno **** sve zivo ne samo radi Zeca jos par igraca su sjebali ,sto se tice broja prodatih karata bas sam razocarankerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 12:07Svaka cast manijacima USA, respect. Mislio sam da je bar 3.000 karata otislo ali i ovo je zauhar svakako. Hvala svima koji su ucestvovali.
Treba sacekati zvanicne odluke i ne laprdati nista previse oko eventualnog nastavka prvenstva. S druge strane,sto kaze @iguita, ako se svi igraci ne osposobe do nastavka, ovaj medicinski tim treba otjerati. Bruka da jednu rupturu ne mogu zalijeciti godinu dana.i onda dodju satro NIKOM TE NEDAMO
![]()
Vjerni smo ,dobra nam je posjeta ,sve je uredu ali clanske (broj aktivnih clanova) nam nikako ne ide
Hajduk trenutno 21 000 aktivnih clanova
Mene iskreno razocarala brojka jer ipak smo mi klub navijaca, od njih zavisimo, ne zelimo da pravimo biznis od fudbala, zivimo tu furku kontra modernog fudbala. Zato moramo puno bolje, ako zelimo da se nosimo sa bogatijim, mi smo taj vjetar u ledja, nema ko drugi, nit imamo vlasnika, niti investitore, niti jake sponzore.KANA je napisao/la: ↑17 mar 2020, 12:22kazu da im je Amar nedavno **** sve zivo ne samo radi Zeca jos par igraca su sjebali ,sto se tice broja prodatih karata bas sam razocarankerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 12:07Svaka cast manijacima USA, respect. Mislio sam da je bar 3.000 karata otislo ali i ovo je zauhar svakako. Hvala svima koji su ucestvovali.
Treba sacekati zvanicne odluke i ne laprdati nista previse oko eventualnog nastavka prvenstva. S druge strane,sto kaze @iguita, ako se svi igraci ne osposobe do nastavka, ovaj medicinski tim treba otjerati. Bruka da jednu rupturu ne mogu zalijeciti godinu dana.i onda dodju satro NIKOM TE NEDAMO
![]()
Vjerni smo ,dobra nam je posjeta ,sve je uredu ali clanske (broj aktivnih clanova) nam nikako ne ide
brate skontaj da nas nije ni 1000 uplatilo u BIH-Dejan1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 12:47Mene iskreno razocarala brojka jer ipak smo mi klub navijaca, od njih zavisimo, ne zelimo da pravimo biznis od fudbala, zivimo tu furku kontra modernog fudbala. Zato moramo puno bolje, ako zelimo da se nosimo sa bogatijim, mi smo taj vjetar u ledja, nema ko drugi, nit imamo vlasnika, niti investitore, niti jake sponzore.KANA je napisao/la: ↑17 mar 2020, 12:22kazu da im je Amar nedavno **** sve zivo ne samo radi Zeca jos par igraca su sjebali ,sto se tice broja prodatih karata bas sam razocarankerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 12:07Svaka cast manijacima USA, respect. Mislio sam da je bar 3.000 karata otislo ali i ovo je zauhar svakako. Hvala svima koji su ucestvovali.
![]()
Joj modnog macka, na sta ovo licikolezeljovac je napisao/la: ↑17 mar 2020, 13:01
Idiote idi kuci, samo nam jos treba da nam se zarazis!
LjoZee reci mu...![]()
Isto satorski zabavljac
Mamlaz je napisao/la: ↑17 mar 2020, 13:02Joj modnog macka, na sta ovo licikolezeljovac je napisao/la: ↑17 mar 2020, 13:01
Idiote idi kuci, samo nam jos treba da nam se zarazis!
LjoZee reci mu...![]()

Hoce uzivancija biti ljeto, tekma svaka tri dana, navece reflektori, puna Grbavica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.