PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Da se razumijemo, ja bi volio da se normalno nastavi, ali po trentunoj situaciji to je gotovo pa da nije moguce. Bas gledam jucer emsiiju na OBN gost onaj Jasmin Ligata il kako se vec zove, lik je zakleti Zeljovac. On je hajmo reci optimista sto se tice ove situacija, mislim vjeruje da bi se moglo nastaviti. Ali i on sam kaze da je malo tesko kako ce se sada klubovi pokrenuti. Jer nemas sanse da krenu tekme da ev kazu poslije 2 sed.moze se nastaviti sljed.sedmice recimo. On kaze da klubovi moraju proci dvosedmicne, ili cak i vise, pripreme da bi ponovo zaigrali normalno tekme. Pogotovo kad uzmes u obzir da vecina igraca nase lige su u kucnom karantinu, tu oni ne mogu nikako normalno pripremiti za utakmicu, da ne kazem da ce mozda nabacit i koje kilo itd itd, jednostavno nema sanse da se pripreme igraci za ligu ako ne odrade neke pripreme barem od 2 sed. A to da se liga nastavi u junu gdje negdje procitah, to je tako suludo da nemam komentar.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Za dobrobit svih nas, daj Boze da se mogne igrati. Hebeni fudbal je sad najmanje bitan. Mnogi od nas ce ostati bez posla i bez egzistencije. Kad nemas u dzepu, ko je sampion najmanje ti je bitno. Ekonomija nam se vec unistila sa ovim, a sta ce do kraja biti ne smijem niti pomisliti. A o bolesti i o mogucnosti da mnogi od nas mogu ostati bez bliskih osoba, da i ne pricam.
- MocMahale444
Ako vam daju titulu koja nije zasluzena bit ce belaja.
Mosa zemka.
Ovo nije samo vezano za nas nego i za druge timove koji imaju sanse.
Mosa zemka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Glupsone jedan, razmatra se mogucnost da se firme zatvore. Sezona ce se zavrsiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:54Reci hocu da se zavrsi sezona jer sam smrdljivi fan smrdljivog kluba koji zeli da smrdljivo osvoji titulu i imat ces respekt,šta se izvlacis visesampras je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:45Kamo sreće da se u maju normalno krene na posao, kakav crni fudbal.
Ko god voli fudbal, volio bi i da se nastavi liga, vjerovatno i bez obzira na poziciju na tabeli, ali budimo realni, nema ovdje lopte i bilo kakvog sporta do bog zna kada...
Ko god je danas, jucer bio na kliničkom ili ima nekoga gore, zna o čemu pričam.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da ali bez izhoda,nije se odigralo 70% utakmicafks74 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:51Glupsone jedan, razmatra se mogucnost da se firme zatvore. Sezona ce se zavrsiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:54Reci hocu da se zavrsi sezona jer sam smrdljivi fan smrdljivog kluba koji zeli da smrdljivo osvoji titulu i imat ces respekt,šta se izvlacis visesampras je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:45Kamo sreće da se u maju normalno krene na posao, kakav crni fudbal.
Ko god voli fudbal, volio bi i da se nastavi liga, vjerovatno i bez obzira na poziciju na tabeli, ali budimo realni, nema ovdje lopte i bilo kakvog sporta do bog zna kada...

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moj odgovor:Evander je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:48Za dobrobit svih nas, daj Boze da se mogne igrati. Hebeni fudbal je sad najmanje bitan. Mnogi od nas ce ostati bez posla i bez egzistencije. Kad nemas u dzepu, ko je sampion najmanje ti je bitno. Ekonomija nam se vec unistila sa ovim, a sta ce do kraja biti ne smijem niti pomisliti. A o bolesti i o mogucnosti da mnogi od nas mogu ostati bez bliskih osoba, da i ne pricam.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zasto nije zasluzena, ko je prvi, ko ima najvise bodova ?MocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:49Ako vam daju titulu koja nije zasluzena bit ce belaja.
Mosa zemka.
- MocMahale444
fks74 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:53Zasto nije zasluzena, ko je prvi, ko ima najvise bodova ?MocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:49Ako vam daju titulu koja nije zasluzena bit ce belaja.
Mosa zemka.
Koliko ima do kraja? (Ako se nastavi)
Koliko se izgubili od nas ove sezone?
Kako je zasluzena?
Al cemo mi u LP, sto je po meni jako bitnoBosniaBoston je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:52Da ali bez izhoda,nije se odigralo 70% utakmicafks74 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:51Glupsone jedan, razmatra se mogucnost da se firme zatvore. Sezona ce se zavrsiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:54
Reci hocu da se zavrsi sezona jer sam smrdljivi fan smrdljivog kluba koji zeli da smrdljivo osvoji titulu i imat ces respekt,šta se izvlacis vise![]()

Trazit cemo priznavanje ove titule i mi 2100 godine ispred saveza

Po svim parametrima ste vi zasluzili titulu, osim u bodovnim smislu.... Al koga boli qurac za skupljanje bodovaMocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:56fks74 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:53Zasto nije zasluzena, ko je prvi, ko ima najvise bodova ?MocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:49Ako vam daju titulu koja nije zasluzena bit ce belaja.
Mosa zemka.
Kako je zasluzena?

I sta sad ak prodje mjesec dana, nema mogucnosti da se nastavi. Ev i gore iznad sto sam napisao sve. I eto dodjeli se Sarajevu, sta onda? Vi predlazete neke playoffove sto nama nikako nije ok. Jer smo prvi, odigrano je 2/3 svak sa svakim, imamo bolji raspored, i da mi to recimo prihvatimo..MocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:49Ako vam daju titulu koja nije zasluzena bit ce belaja.
Mosa zemka.

Ja ti garantujem da je odigrano 5 kola i da se ovako nesto desilo i da ste vi prvi vi bi jedva docekali prihvatit titulu. Dok je ovako donekle i regularno, svak sa svakim igro, mi najvise bodova..
- samoposteno
- Kontakt:
Je.vo vas titule ljudi vjerujte da vas jos nije ni 1% zakacilo sta se desava u drugim zemljama i nedo Bog da vas i zakaci vjerujte mi da se nebi za 10 god oporavili
- MocMahale444
Mi smo merhametli tako da nema sanse da bi prihvatili nesto sto nismo zasluzili.Zagor je napisao/la: ↑17 mar 2020, 20:01I sta sad ak prodje mjesec dana, nema mogucnosti da se nastavi. Ev i gore iznad sto sam napisao sve. I eto dodjeli se Sarajevu, sta onda? Vi predlazete neke playoffove sto nama nikako nije ok. Jer smo prvi, odigrano je 2/3 svak sa svakim, imamo bolji raspored, i da mi to recimo prihvatimo..MocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:49Ako vam daju titulu koja nije zasluzena bit ce belaja.
Mosa zemka.
Ovo nije samo vezano za nas nego i za druge timove koji imaju sanse.![]()
Ja ti garantujem da je odigrano 5 kola i da se ovako nesto desilo i da ste vi prvi vi bi jedva docekali prihvatit titulu. Dok je ovako donekle i regularno, svak sa svakim igro, mi najvise bodova..
3 boda je razlike druze halo 3 boda a do kraja ima hejbet.
Nije fer nikako.
Vi borca niste dobili ni jednu pa ste ispred njih. Po toj logici vi ste trebali biti 5 mjesto. Ako se prekine a mislim da hoce Sarajevo je prvak zasluzeno. Vidjet ces za 15- 20 dana o cemu ti pricam( molim bogada nisam u pravu).MocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:56fks74 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:53Zasto nije zasluzena, ko je prvi, ko ima najvise bodova ?MocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:49Ako vam daju titulu koja nije zasluzena bit ce belaja.
Mosa zemka.
Kako je zasluzena?
Kako vama mitomanima objasniti da je Sarajevo B O D O V N O ispred vas? BODOVNO, BODOVNO, BODOVNO, BODOVNO, BODOVNO, BODOVNOMocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:56fks74 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:53Zasto nije zasluzena, ko je prvi, ko ima najvise bodova ?MocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:49Ako vam daju titulu koja nije zasluzena bit ce belaja.
Mosa zemka.
Kako je zasluzena?
Ko ce biti prvak na kraju sezone ako Zeljeznicar dobije opet derbi, a Sarajevo BODOVNO bude ispred vas?
Cuj oni su dobili dva puta pa nije zasluzeno hahahahahahaha
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Po svim parametrima kako se bolest siri nema od fudbala nista ove godine sto se igralo igralo seMocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:56fks74 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:53Zasto nije zasluzena, ko je prvi, ko ima najvise bodova ?MocMahale444 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 19:49Ako vam daju titulu koja nije zasluzena bit ce belaja.
Mosa zemka.
Kako je zasluzena?
Izgubili dvije od vas-po toj logici neka se igraju tri derbija ko pobjedi vise nek digne pehar nema potrebe za ostalih 10 klubova
Zasluzena tako sto je igrao svak sa svakim 2 x
Mada hebo i ovu titulu(ako bude prekinuto) zdravlje je najprece
Nije fer ni za Velez ove sezone mogli su komotno imat jos plus 10 bodova. Borba za titulu kako su samo glupo gubili tekme. Nije fer svasta nesto..al gledajuci da je svak sa svakim igro i sve picke materine i TRI BODA prednosti vjeruje mi to je najvise fer. Nije fer da se igraju neki playoffovi..
I ja kazem,treba ponistiti sve lige.Svakako se nece moci igrati evropa.sampras je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:45Kamo sreće da se u maju normalno krene na posao, kakav crni fudbal.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
-
- Kontakt:
Zatvorite koronu na sadaka arenu i crknuce od gladi
Zadnja izmjena: TheIvicnjak, dana/u 17 mar 2020, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
E što možete šupljirati danima oko ničega
veliki ublehaši.

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, feniksptica, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 42 gosta.