Statistika

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vanja poceo da lupa gluposti kao historicarZip je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:35Statistika![]()
RajaBa1983 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:31Vanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:29Moj Morto, ko je tebi sef obavjestajne, ne zna da se Predsjednik C. Gore zove Milo, a ne Mile...RajaBa1983 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:22
Morto ne može PASTI
on je naš Mile Đukanović
100 godina je na vlasti![]()
najbolji moderator![]()
![]()
![]()
![]()
oo kako bi ti ja dao ban na par dan
znaš kako je lijepo bez tebe bgm![]()
Moj Zip, pa samo procitaj statistiku na nekoj tekmiZip je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:35Statistika![]()
Vidim da se trudis, Mortem ce se morati dobro potruditiVanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:48Moj Zip, pa samo procitaj statistiku na nekoj tekmi
Domaci...............................................Gosti
Posjed 73%...........................................27%
Udarci u gol 7........................................ 3
Van gola 8............................................ 2
Rezultat
0......................................................3
I to ti pokazatelj...![]()
![]()
dodje sve na adresu
Samo mi je cilj da ova tema prodise od tiranije i strahovlade, da se otjeraju potkazivaci i agentura ...Zip je napisao/la: ↑17 mar 2020, 18:01Vidim da se trudis, Mortem ce se morati dobro potruditiVanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:48Moj Zip, pa samo procitaj statistiku na nekoj tekmi
Domaci...............................................Gosti
Posjed 73%...........................................27%
Udarci u gol 7........................................ 3
Van gola 8............................................ 2
Rezultat
0......................................................3
I to ti pokazatelj...![]()
![]()
![]()
Ja nesto nisam siguran da ce se igrati pred navijacima.
Ja sam siguran da se nece uopste igrati, nikome nece biti do fudbala. Stanje je gore nego sto se prikazuje.
Kako je krenulo tesko da se u maju kod nas krene igrat. Kod nas se virus tek zahuktava, a u drugim zemljama ide ka vrhuncu i nadam se opadanju. Naravno nadam se da ce nas miomici, al znajuci nas daj boze. Sto ti rece i ako bude to ce biti pred praznim tribinama. Bar ce tereni biti dobri
Na koju tacno VJECNU VATRU mislis?