To svakako. Ne treba mijesati osjecaje gornje i donje glave.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Ako neće da se naguzi, samo je povučeš za kosu i savije se ko labudica.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- alan_kardec
- Kontakt:
influenserka 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
U samoizolaciji gledajući ovakve rijeliti mamlaze korona dode kao fina solucija
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JarnoTrulli
Moze Azel kad mu je dobit preko 60%, a udio troska plata u prihodu ispod 25%. Znaci, isplati jedan mjesec duplu platu i opet u plusu 10%. (provjerio, preletio prvi put, plus oni nisu retail)
A sta cete vi i kako da ocekujete platu vi iz automobilske industrije gdje je dobit <10%, a udio troska plata u prihodu >15%.

Vecina proizvodnih firmi u BiH ima EBITDA ili dobit prije poreza <10%, a udio troska plata u prihodu >10%. I dodajmo da se vecina pokusava siriti, sto se naravno moze samo kreditom - i imas problem sa isplatom plata (i ostalih obaveza) vec prvi mjesec nakon zastoja aktivnosti/proizvodnje.

Zadnja izmjena: JarnoTrulli, dana/u 18 mar 2020, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Rutinski marketing potezJarnoTrulli je napisao/la: ↑18 mar 2020, 00:34Moze Azel kad mu je dobit preko 100%, a udio troska plata u prihodu ispod 25%. Znaci, isplati jedan mjesec duplu platu i opet mu dobit 75%.
A sta cete vi i kako da ocekujete platu vi iz automobilske industrije gdje je dobit <10%, a udio troska plata u prihodu >15%.![]()
Vecina proizvodnih firmi u BiH ima EBITDA ili dobit prije poreza <10%, a udio troska plata u prihodu >10%. I dodajmo da se vecina pokusava siriti, sto se naravno moze samo kreditom - i imas problem sa isplatom plata (i ostalih obaveza) vec prvi mjesec nakon zastoja aktivnosti/proizvodnje.![]()

Svi ce u azel ic poslije pandemije, jer su ispali ljudi

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Hocu qurac. Nakon sto sam kod njih kupio pantole probusenih dzepova, ne pada mi napamet.
Bruku novca se ne iskoristi na eventualne reklamacije i penale, a i sam znaš koliko penali koštajuJarnoTrulli je napisao/la: ↑18 mar 2020, 00:34
A sta cete vi i kako da ocekujete platu vi iz automobilske industrije gdje je dobit <10%, a udio troska plata u prihodu >15%.![]()

Bježi ba, nemoj me srkletiti.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JarnoTrulli
Reklamacije i penali su budzetirani trosak, znaci ta dobit od 10% ili manje je nakon reklamacija i penala.
Bez posla (prihoda), nema ni reklamacija ni penala, a bez prihoda nema ni plata. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Dobrinja, dobro, dobro cu oprati, dobro necu.
-
- Kontakt:
Treba mi neko ko se razumije u kompjutere. Ispao mi mobitel na laptop i isti automatski zaribao i prestao sa očitavanjem hard diska? Ne čuje se nikakvo puckanje pri radu, ne bi trebalo da sam slomio glavu čitača. Ima li iko da znate da popravlja ove stvari ili ću morati pokušati sam?
U slučaju da se nakanim sam iz dosade znate li ima li u bingu kupit ovih sitnijih zvjezdastih bitova? Ovi što imam za nijansu veći od potrebnih za rastavljanje diska fuj...
U slučaju da se nakanim sam iz dosade znate li ima li u bingu kupit ovih sitnijih zvjezdastih bitova? Ovi što imam za nijansu veći od potrebnih za rastavljanje diska fuj...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- legenda reala
- Kontakt:
hocemo mi statiJarnoTrulli je napisao/la: ↑17 mar 2020, 22:52Ma staju svi, mozete jos malo Tranzita za Tursku slat, dok i dole ne bukne, i to je to.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zar još nisilegenda reala je napisao/la: ↑18 mar 2020, 02:15hocemo mi statiJarnoTrulli je napisao/la: ↑17 mar 2020, 22:52Ma staju svi, mozete jos malo Tranzita za Tursku slat, dok i dole ne bukne, i to je to.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 10 gostiju.