Ligue 1

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Može li ekipa Nice izdržati ovaj tempo i plasirati se u Ligu Prvaka?

1. Da
42
52%
2. Ne
39
48%

Ukupno glasova: 81

adnan24
Kontakt:

Re: Olympique de Marseille

Post Postao/la adnan24 » 26 avg 2008, 12:45

@ Com_ultras_MARSEILLE

Ti opet poceo o Marseille-u-ja ti govorim o francuskoj ligi uopsteno a moram ti govoriti o Lyonu koji je objektivno najjaci tim u francuskoj bez obzira na istoriju koju ima Marseille ili neko drugi.A kad vec govorimo o Marseillu oni su svoju snagu pokazali prosle godine kada su u odlucujucoj utakmici primili 4 komada od Liverpoola i to kod kuce a cisto sumnjam da ce i ove godine napraviti nesto vise-osmina finala je za njih ostvarenje snova

@ csh

A to za koeficijent nema nikakve veze-i Rumunija je prije 2 godine kada je Steaua igrala polufinale kupa uefa tu godinu zavrsila kao treca po koeficijentu sto ne znaci da je jaca liga od liga petice

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 avg 2008, 22:51

Ja sam samo naveo taj podatak mada je moje misljenje iako se pojacala njemacka liga u zadnje 2 god idalje daleko od vrha evropskog fudbala.
AMAR OSIM!!!

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 27 avg 2008, 04:38

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:..... jer treba lyonu ono nesto jos da bi mogo praviti cuda kao najveci klubovi svijeta
Izvini ali ovo je stvarno glupost....Tradicija je nešto što se cijeni i poštuje i nema veze sa uspjesima ekipe.....
Dynamo Dresden,Fortuna,Hajduk,austrijska Lokomotiva,CZ,Nottingham Forest......To su neki od "uspavanih" evropskih divova koji sad i nemaju puno od svoje slavne prošlosti,a također ima dosta uspješnih ekipa bez neke prošlosti......

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 27 avg 2008, 18:02

ma jarane ja volim liverpool barcelonju inter i bayern munchen a od ta 4 tima najdrazi su mi barca i liverpool, liverpool zbog navijaca a barca zato sto kad sam poceo pratiti fudbal to je bio prvi klub u za koji sam cuo

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 27 avg 2008, 19:13

OK Com_ultras_MARSEILLE......
Sretno protiv Branna!!! 8-)

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 28 avg 2008, 10:54

Cestitam na prolazu u Ligu prvaka

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 avg 2008, 19:01

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:joj sto volim ovu grupu nasu sto smo dobili sve ce mo ih pomest na veledromu
marseille
liverpool
psv
atletico madrid

Ako Marseille ode u kup uefa mozes biti zadovoljan(realno)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 avg 2008, 19:07

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:bi ce te i vi u ovom zrijebu valjda za jedno 20 godina

Dat ce Bog da Marseille bude treci pa da se sastanemo u Kup-u Uefa

Torentte
Kontakt:

Post Postao/la Torentte » 28 avg 2008, 22:31

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ja znam da ove godine marseille definitivno ide dalje , bas ponajvsie zbog trenera koji je vec sada se uhodo sa ekipom dok je prosle godine stigao tik pred trece kolo lige prvaka
uostalom sacekajte pa ce te vidit
Nadam se da će biti tako, iako, realno nemamo mnogo šanse u ovoj grupi, ovo je možda i najteža grupa.
DROIT AU BUT

Torentte
Kontakt:

Post Postao/la Torentte » 29 avg 2008, 18:37

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:naravno da vas je strah kad se od kad ste ovo geldali svaki put bojite ali cisto sumnjam da imate hrabrosti ovo pogledati opet ovo

http://www.dailymotion.com/relevance/se ... 2004_sport
Niđe veze, danas nijedan od ovih igrača više ne igra u Marseilleu i Liverpoolu
DROIT AU BUT

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 31 avg 2008, 01:09

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:pobjeda vrlo vazan veceras i dalje smo prvi a golmanu mandandi samo mogu reci svaka mu cast

kako cojk brani samo otkako je u marseilleu ali veceras za bez komentara
Razigro se marseille opasno. Kazem ja onom Gerrardu da liverpool nece grupe proc, a on se smije... 8-)

akilius
Kontakt:

Post Postao/la akilius » 15 sep 2008, 10:05

Obavezno sutra gledam protiv Liverpool'a, ali ipak vise zadovoljstva cu imati kada budu igrali protiv PSG. Ova sezona je vec puno interesantnija, naj vjerovatnije da ce Lyon imati napokon konkurencije, a tu je i Grenoble bivsi drugoligas koji Bazdarevic trenira...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 15 sep 2008, 11:37

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:prolazak u 1/4 finale kupa uefa i onda izbacivanje intera , onda dalje u 1/2 pobjeda protiv newcastlea i prolazak u finale
pitanje je preglupo pa sat igraju klubovi bezveze , da ne pobjeduju , p anaravno da je donijela ono sto marseilel bvrani svoj ponos svoje ime i da ima vako nekad da s epise ko sto ja tebi sad bacam u oci 2:1 za nas u pobjedama , et to donosi pobjeda , kao i svakom klubu koji postoji sto donosi ,uostalom zbog tpga se i igra fudbal i volke pare vrte , radi PONOSA KLUBA
kakve veze ima to sto marseille ima pobjedu vise od liverpoola, liverpool je klasa za jedan osrednji klub kao sto je marseille

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 sep 2008, 11:52

Jedva cekam sutra da Marseille pobjedi Liverpoola, da se ovaj gerrard malo spusti. 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 sep 2008, 14:07

Gerrard je napisao/la:
ribery je napisao/la:Jedva cekam sutra da Marseille pobjedi Liverpoola, da se ovaj gerrard malo spusti. 8-)
I ja jedva cekam da se Gerrard spusti na zemlju , i da ovaj put ne zabiju 4 komada osrednjoj ekipi , vec da shvati da je dovoljno i 2-0 za pobjedu ... :lol: :lol:

P.S. Ribery jeli mi se cini , ili si se ti malo proljepsao :lol: :lol:
Ne znam jesu li te roditelji naucili, ali nije se lijepo rugati nicijem izgledu. On je imao nesrecu kad je bio mali, i taj trag od nesrece je i danas vidljiv, pa sta...

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 15 sep 2008, 18:37

Gerrard ti stvarno volis da seres :!:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 sep 2008, 21:06

Gerrard je napisao/la:
Valjda znas za salu , sta si se odmah upalio ...

P.S. Previse ipak seres , pa te moram pitati kad vec ispoljavas mrznju prema Liverpoolu, gdje je Bayern bio prosle godine u LP ?? :lol: :lol:

A fan Marseja malo zivi u zabludi , rodjak moj gledaj malo stvari realnije jer cijeli svijet zna da Ajax ima najbolju skolu fudbala,a ne Marsej !!!
Neukusna sala.

Ja ne ispoljavam nikakvu vrstu mrznje prema liverpoolu, drag mi je klub, nego tebe malo zajebavam.
Bayern prosle godine nije bio u LP, ali eto, desi se i najboljima... Nije sramota pasti, sramota je ne dici se !

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 16 sep 2008, 13:23

Ma PSG će da vas kara ove sezone
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 16 sep 2008, 18:11

:?:
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 sep 2008, 22:02

Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ma nemoj samo zato sto ima nekoliko vas iz pariza koji imate navijacku skupinu medu pariskim kopom ,
kolko je kukavica neki taj iz pariiza tvoje nacionalnosti da nije pusti mene da se prijavim na neki vas forum pa da mu povbijem nejgove lazi koje izrice tamo na vasem forumu s istocne strane u ime psg-a, nema hvali psg a boji se pusi jednog navijaca marseillea , kukavice bili i ostali , ali to njima ide na "hrabrost",
meni psg ne smeta , mali je to klub , i treba mu jos 100 godina da postoji da bi ostvarili svoj san da pise u novinama da su marseilleu najveci rival jer tek su nastali 1972 godine , mozda tamo neke 2072 godine i budete neki klub sa istorijom

slika
Smiri doživljaj.Već je 1:2. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.