FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nevjernik
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la nevjernik » 28 nov 2010, 15:00

pa znam ja sta valja :D

slika

:oops: :oops:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 nov 2010, 15:06

jesil ti na beneamati tamo sam bas sa sarajlijom stalno postavljo njene slike ? :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 nov 2010, 15:07

mislim da sam uclanjen pod jednim nickom, al nisam 2 posta napisao :D

planiram da se opet aktivnije ukljucim u diskusiju, vjerovatno ovih dana cu se opet uclaniti ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 nov 2010, 15:11

nevjernik je napisao/la:mislim da sam uclanjen pod jednim nickom, al nisam 2 posta napisao :D

planiram da se opet aktivnije ukljucim u diskusiju, vjerovatno ovih dana cu se opet uclaniti ;)

trebas,fino je tamo pravo...javi mi koji si kad se regas :D

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 nov 2010, 15:13

valja, jel ti isti nick i tamo

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 nov 2010, 15:14

nevjernik je napisao/la:valja, jel ti isti nick i tamo

nije tamo sam Il Mago...i ovdje bih da promjenim al valjda ne moze :oops:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 nov 2010, 15:17

kako se stavljaju one slike u potpis tamo, haj u PP da ne gusimo ovu temu :D

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 28 nov 2010, 16:13

sve je dobro osim odbrane, matrix i lucio su prespori u tandemu...pandev nije los trudi se, ali trebaju mu 3 prilike da zabije...dakle samo odbranu poboljsati( pored 2 komada, pogodili su nam i 2 stative)..idemo protiv lazia uz srecu po 3 boda...
Pazza Inter Amala

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 nov 2010, 18:04

Interista di cuore je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:DaBogda kiksali :mrgreen:
hvala na iskrenim zeljama :mrgreen:

ja se nadam da cemo te razocarat 8-)
Pu hebemu miša razočarali ste me :D :D

Hajd nema veze valjda ćete u sljedećem kolu protiv lazia kiksati :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 nov 2010, 18:39

L'Avvocato je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:DaBogda kiksali :mrgreen:
hvala na iskrenim zeljama :mrgreen:

ja se nadam da cemo te razocarat 8-)
Pu hebemu miša razočarali ste me :D :D

Hajd nema veze valjda ćete u sljedećem kolu protiv lazia kiksati :mrgreen:
opet bi te mogli razocarat,al vidjet cemo :mrgreen:

u svakom slucaju se nadam da hocemo... 8-)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 28 nov 2010, 18:45

ako vezni red bude izgledao ovako: Deki,Motta,Cambi,Sneijder braci iz Rima se ne pise dobro, jos bi trebao i Milito biti spreman, a vrijeme da jedan od njega i Pandeva proradi...dosta ih se ceka, jer bolje im je da sto prije udju u formu kad Cassano dodje jednom je klupa...

Cassano-Milito-Eto'o, bit ce lijepo gledati ovaj trojac od januara u napadu... 8-)

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 29 nov 2010, 11:54

Napokon pobjeda. 8-) 8-) :)
Nisam gledao tekmu al' sam se usr'o kad sam vidio da su nas poveli u 4. minuti. Sve u svemu, drago mi je da je veza proradila, Deki hat-trick, Motta gol za povratak, još kada se vrate i napadači biće to dosta približno onako kako je bilo i prošle sezone.

Valja sad u Rim, nadam se po puni plijen.

Forza Inter
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 nov 2010, 19:25

Lista pozvanih igraca koji ce nastupati(ako budu spremni naravno) na SP, koje se igra od 8-18 decembra u Abu Dhabiju...

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo.

Forwards: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Jonathan Biabiany.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 nov 2010, 21:23

Kako ste sretni sto na klupi imate najboljeg takticara na svijetu, tek sad vidim. Eto vam Mourinho :( Dajte nam vratite Rafuuuuuuu :(
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 30 nov 2010, 21:25

Portillo je napisao/la:Kako ste sretni sto na klupi imate najboljeg takticara na svijetu, tek sad vidim. Eto vam Mourinho :( Dajte nam vratite Rafuuuuuuu :(
:roll:

o cemu ti :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Harambaša
Kontakt:

Post Postao/la Harambaša » 30 nov 2010, 21:25

"Bio sam spreman ubiti i umrijeti za Mourinha"

Zvjezdane trenutke svoje karijere doživio je Wesley Sneijder pod Joseom Mourinhom na Interovoj klupi. U prošloj sezoni okitio se tako naslovima u Ligi prvaka, Seriji A i Talijanskom kupu.

Mourinho je, poznato je, otišao nakon uspješne sezone u madridski Real koji je u ponedjeljak, od Barcelone, doživio prvi poraz (5-0) u dvadesetoj utakmici pod Portugalčevim vodstvom.

Sneijder, čini se, i dalje pamti koliko je sjajno bilo raditi za stratega koji zna nogometašu vratiti vjeru u vlastite mogućnosti.

"Jednom mi je rekao da mu izgledam umorno i poslao me na odmor u krugu obitelji. Mnogi treneri u takvim trenucima pričaju o treninzima, a on me poslao na plažu. Otišao sam na Ibizu na nekoliko dana, a kada sam se vratio bio sam spreman za njega ubiti i umrijeti", kazao je Sneijder.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 nov 2010, 21:32

vuvu_zzz je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Kako ste sretni sto na klupi imate najboljeg takticara na svijetu, tek sad vidim. Eto vam Mourinho :( Dajte nam vratite Rafuuuuuuu :(
:roll:
o cemu ti :lol:
Suti lave, ne znas ti kako je ovo. Ali eto, uz Mourinha smo napravili bar jedan korak unaprijed, a 4 unazad, prosli u Kupu treceligasa, a primili 5 od Barce. Rafa bi proso osminu finala, osvojio Kup i pobjedio bi vjerovatno Barcu oba puta :lol: Nemam nista protiv zamjene.

I da... Herrera bog! **** ti Michelesa.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 30 nov 2010, 21:48

da ste umjesto bacanja para na napadace i slicno(i opet ih nemate) doveli barem dva def. igraca, onda se ono od sinoc ne bi desilo...

Jose je sinoc najmanje kriv za ono, jer stalno covjeku nabijate na nos da Real nikada nije igrao bunker ovo ono, a kada je sinoc pokusao napasti primili ste dva brza gola...a opet vidio si u drugom poluvremenu kada je ubacio jod dva defanzinija igraca da nije islo nimalo na bolje, a to znaci da ste jos uvijek jedna obicna kanta za najjace timove i da ne ide sve na silu i na bljesak Ronalda i slicno...

pa sta si ti mislio da Marcelo,Khedira,Xabi i Ozil mogu zatvorit Messia,Xavia i Iniestu...treba imati igrace za te stvari jaro moj...sta ce Di Maria i C.Ronaldo u odbrani, pa likovi nikada nisu u karijeri nikome loptu oduzeli i sta da se od njih ocekuje...

a sto se tice zamjene uvijek, pa da Jose opet pokaze kako se Barca zaustavlja, ali sa igracima koji mogu odgovorit njegovim idejama i zahtjevima...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 nov 2010, 22:05

E moj Huseine, Mourinho je jedini i glavni krivac za ovu senzaciju! Covijek koji primi 5 golova ima opravdanje u nedovoljno dobrom igrackom kadru :D
Prosle sezone imali smo brat bratu pola klase slabiji igracki kadar i opet bili bolji od Barce na Camp Nou i nesretno izgubili golom iz ofsajda, a da ne govorim o onoj ekipi sa Palancom, Javiem Garciom i ostalim koji su popustili u 86. minuti. Probelm je u tome sto je Mouov jedini nacin da zaustavi Barcu bio cattenaccio, dok bi ostali treneri rjesenje trazili u necemu drugom. Kako-god, ja i dalje tvrdim da je Rafa Benitez najbolji takticar na svijetu 8-)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 30 nov 2010, 22:40

Portillo je napisao/la:E moj Huseine, Mourinho je jedini i glavni krivac za ovu senzaciju! Covijek koji primi 5 golova ima opravdanje u nedovoljno dobrom igrackom kadru :D
Prosle sezone imali smo brat bratu pola klase slabiji igracki kadar i opet bili bolji od Barce na Camp Nou i nesretno izgubili golom iz ofsajda, a da ne govorim o onoj ekipi sa Palancom, Javiem Garciom i ostalim koji su popustili u 86. minuti. Probelm je u tome sto je Mouov jedini nacin da zaustavi Barcu bio cattenaccio, dok bi ostali treneri rjesenje trazili u necemu drugom. Kako-god, ja i dalje tvrdim da je Rafa Benitez najbolji takticar na svijetu 8-)
upravo to, a posto sam se nacitao svakakvih komentara(od Realovaca) kako Jose ne smije to igrati, jer vi ste uvijek igrali napadacki fudbal i tako to, onda ne vidim u cemu je problem, jer ovu Barcu se moze zaustaviti samo sa pravim cattanacciom, a Real nema igraca za to...a i kada ste pokusali kao napasti niste uspjeli...sjeti se Arsenala samo kada su dosli da se nadigraju sa njima na Nou Campu i kako su prosli...na njihovom terenu moras parkirati autobus i nadati se da ces izvuci remi, a ako ti se sve zvijezde ovog svijeta poklope mozda uspijes i pobijedit, dok ih na svakom drugom stadionu svako moze nadigrati(Inter i Chelsea)

ove sezone Reala jeste kvalitetniji tim, ali opet kazem nije isto kada ti tu igraju jedan Kaka, Diarra i igraci koji znaju kako je igrati velike utakmice i ne podlijezu pritisku, u odnosu na one koji su sinoc igrali...pa sta ce jadni Ozil i Khedira do jucer se zajebavali sa nekim Frankfurtom, a sada odjednom evo ih u najvecoj tekmi na svijetu, a isto tako i Di Maria...izaci ce oni na kraj sa ekipama poput Valencie i tako tih, ali jednostavno njima fali iskustvo za velike utakmice, a Barca je tu jaca od Reala i to debelo...

ali ne brinem se ja za Real i Mourinha, budi siguran da ce to na proljece biti ku i kamo bolje u odbrani nego sto je sinoc bilo...Jose ce naci nacina kako da stane u kraj Barci, a i ja bih volio...ocima ih ne mogu gledati pogotovo onog biskvita... :D

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.