FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gdje je bezideja da nam kaze kako je Korona laz, jedini sa znanjem o pravoj istini. Kakvih mi debila imamo u svojim redovima
Dobro ste, ja cijelo vrijeme kontam da smo i od Slobode izgubili
Da smo pobijedili Slobodu tj. da je usla ona sto je opali neko u stativu, da je usla ona Stilina u Mostaru sto opali u stativu, da se iskoristila bar jedna sansa protiv Sirokog, Veleza, da je Zaim iz odlicne pozicije sutao u okvir, a ne u ptice na nebu, da je Veselinovic pogodio sa 2 mm gol ili da Fejzic nije branio ko Neuer, da je u prvom kolu jedna se sansa bar iskoristila protiv Borca, da je, da je, ali nije 
Zakljucak: Nije bilo nafake

Zakljucak: Nije bilo nafake
da je uslo sve sto je trebalo, imali bi sad zalihu ko Liverpool i fakticki bi bili prvaci. Ne matematicki, ali jako blizu.LjoZee je napisao/la: ↑18 mar 2020, 15:00Da smo pobijedili Slobodu tj. da je usla ona sto je opali neko u stativu, da je usla ona Stilina u Mostaru sto opali u stativu, da se iskoristila bar jedna sansa protiv Sirokog, Veleza, da je Zaim iz odlicne pozicije sutao u okvir, a ne u ptice na nebu, da je Veselinovic pogodio sa 2 mm gol ili da Fejzic nije branio ko Neuer, da je u prvom kolu jedna se sansa bar iskoristila protiv Borca, da je, da je, ali nije
Zakljucak nije bilo nafake
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
https://fkzeljeznicar.ba/dzubur-zivot-i ... ove/41104/
– Svi naši fudbaleri, od prvotimaca do Omladinske škole i škole mladih su dobro i zdravo. U skladu sa naredbama sve aktivnosti u klubu koje uključuju okupljanje su obustavljene uključujući i treninge. Administracija radi prema specijalnom rasporedu koji osigurava sigurnost ljudi, istaknuo je na početku razgovora Džubur.
– Svi naši fudbaleri, od prvotimaca do Omladinske škole i škole mladih su dobro i zdravo. U skladu sa naredbama sve aktivnosti u klubu koje uključuju okupljanje su obustavljene uključujući i treninge. Administracija radi prema specijalnom rasporedu koji osigurava sigurnost ljudi, istaknuo je na početku razgovora Džubur.
Ta prica da smo da smo mi je najgluplja. Cuj da smo Veleza dobili sad bi bili prvi
Da smo prosle sezone sve tekme pobjedili bili bi prvaci 

"Vidio sam lažne vijesti o tome da je UEFA savjetovala da se prvenstva sada prekinu i titula dodijeli vodećem timu. Moram da vam kažem da to nije istina. Cilj nam je da se lige završe i ništa slično nismo nikome preporučili", kaže on i dodaje:
"Ne mogu da vam garantujem da će prvenstva biti završena do 30. juna, iako je to naša želja. Ne bi bilo fer da poredak koji je sad bude i zvaničan na kraju".
Ceferin
"Ne mogu da vam garantujem da će prvenstva biti završena do 30. juna, iako je to naša želja. Ne bi bilo fer da poredak koji je sad bude i zvaničan na kraju".
Ceferin
- MocMahale444

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ApsolutnoMocMahale444 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 20:40Halalimo mu s halal komadom![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Djesi ti Muhoni sinoc kad su se zadaci dijelili? 

- MocMahale444
Gledao dzeki čana, idem redom od van dama do dzeki čana.
Dao svoj acc Irfi na koristenje da vas špijunira.
Irfo se bas prosirio sto se tice tih acc.
Vjerovatno ga zato i nema na svom pravom profilu.
Vjerovatno ga zato i nema na svom pravom profilu.
- MocMahale444
Kaze hoce da sazna tko je bio aldin, amazon i ostalih 74 acc, hoce da sazna prije nego sto se otkrije vakcina za koronu19.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Grk1234, Kockoglavi, Laudrup, Lecler, MrkiMedo, Napaceni87, Pablo11, ristagrad i 84 gosta.