Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Derdiyok i legendaDerdiyok je napisao/la: ↑18 mar 2020, 02:44Zar još nisilegenda reala je napisao/la: ↑18 mar 2020, 02:15hocemo mi statiJarnoTrulli je napisao/la: ↑17 mar 2020, 22:52Ma staju svi, mozete jos malo Tranzita za Tursku slat, dok i dole ne bukne, i to je to.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Da znam da ce me ova teta lijecit sad bi kreno kvake lizat
Dode na poso momak u drugu smjenu a otac mu doso iz italije
U mojoj firmi jedan zarazeni ako prenese na smjenu a gdje na sve uposlenike ide haos 
Smjene imaju radnike iz okolice i preko 55km

Smjene imaju radnike iz okolice i preko 55km
Kad ovo prođe, a hoće, aBd, odmah uraditi reset. Da Džeki i Ronaldu plaća bude 360 KM, a da svakom doktoru, a s njima i onim koji su na šalterima, plaća bude od 7.000 pa nadalje. Bog, pa doktor, a ne prebacivači hloptica i šuteri hlopti. Čuj "kraj svijeta" i "dosadni vikend", jer tobože nema hloptanja.
Dok se mlade starlete daraču po internetu meni nije dosadno.Giljotina je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:45Kad ovo prođe, a hoće, aBd, odmah uraditi reset. Da Džeki i Ronaldu plaća bude 360 KM, a da svakom doktoru, a s njima i onim koji su na šalterima, plaća bude od 7.000 pa nadalje. Bog, pa doktor, a ne prebacivači hloptica i šuteri hlopti. Čuj "kraj svijeta" i "dosadni vikend", jer tobože nema hloptanja.
P.S. kako meni treba B2 za dojčland a Fahro sa A1 preko štele more bit ministar???
Kaže onaj pjevač Laka koji je živio u New Yorku 3 godine da kad Amerikancu u decembru kažeš "hoćemo li na kafu" on ti odgovori "super ideja, imam rupu u vremenu 15. januara od 7 do 9".
Jutros alarm od 5.7 po Rihterovoj skali. All me razbudi, ne sjecam se kad sam zadnji put onako skocio ujutro.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.