Olimpik izdvaja oko 70 milja mjesecno. Olimpik. Pa ti gledajGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 mar 2020, 21:18Pihhhhhh,pitaj Boga..Ogromne su to ciffre,ali zato kad krene liga vratit cemo dosta novca,jer ce biti puno raje u maju i junu..bordobijeli je napisao/la: ↑18 mar 2020, 21:14]Koliko treba mjesecno klubu da plati sve igrace, trenere, uposlenike, i porez da se plati ?
Moze i priblizno. Hvala
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
289 491,87KM
Imaju već viber stikeri,ne znam jesu li oficijalni ali imaju FK Sarajevo.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma ne bi nas PSV tad nabio onoliko kao Zetu.
Ono je bila ubjedljivo najlosija ekipa u toj fazi takmičenja, i tad se vidjelo da smo dva levela iznad njih.
Ni dan danas mi nije jasno kako smo ispali. Ljudi nam u dvije utakmice iz dva suta u okvir gola dali i dva gola.
Ono je bila ubjedljivo najlosija ekipa u toj fazi takmičenja, i tad se vidjelo da smo dva levela iznad njih.
Ni dan danas mi nije jasno kako smo ispali. Ljudi nam u dvije utakmice iz dva suta u okvir gola dali i dva gola.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Svaka cast HZ, samo mislim ovaj podpis nisu svi kao sto smo mi nije trebo ici, nekako je kontradiktorno
U svakom slucaju odlican gest hordi
U svakom slucaju odlican gest hordi
Bravo momci...

- AngelDiMaria
- Kontakt:
svaka cast i za twitt
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Bravo!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Tako to rade veliki klubovi. BiH velikan u odlicnim odnosima sa evropskim velikanom.
NEMA NAZAD
Atalanta 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- RajaBa1983
- Kontakt:
Atalanta
sarajevo

sarajevo
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- RajaBa1983
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rajaba mi je sve vise sumnjiv,pise Atalanta velikim,a SARAJEVO malim

S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Sad ce on da te tužaka kod Morte, ode ti u Banovice dinGospo...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 mar 2020, 18:23Rajaba mi je sve vise sumnjiv,pise Atalanta velikim,a SARAJEVO malim![]()
![]()
![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:
Gis cao cao mali
vanja idi operi ruke
vanja idi operi ruke