E sad sam 100% siguran...samoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 17:04Ma to ce se rijesit dobit ce otkaz prije kraja![]()

E sad sam 100% siguran...samoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 17:04Ma to ce se rijesit dobit ce otkaz prije kraja![]()
Ma znam drug, a sta drugo raditi , gdje god se okrenes samo o Coroni se prica, pise, govori...samoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 17:08@Vanja8 ma ubijam dosadu briga me ko ce dobit titulu malo se zaj.ebajem da sto brze prodju ovi opasni dani....al kakvo je stanje ovdje ne pise se dobro bar 6 narednih mjeseci
Uvazava se.samoOlimpick je napisao/la: ↑19 mar 2020, 07:31Ograđujemo se od šljeglih sa lištice i ilićaProbisvjet je napisao/la: ↑19 mar 2020, 06:55Dobro jutro bagro!
Čudna jada
od Mostara grada,
'mjesto sprijeda
uš'o him sa zada.
Jel na proslavi titule sa gazdom okrecete lutvuTheIvicnjak je napisao/la: ↑19 mar 2020, 17:29Dosla korona u zencu, gleda u onaj narod i kaze aaa pa ovdje je vec bilo nesto gore od mene. Prekrsti se, 3 put puhnu nizase, povrati i pobjeze![]()
Prava ste mostarska raja komsija sprida sazad i onakvi su vasi mostarci. Tacno sam znao ako iko donese zarazu i bolescurinu u grad vi skutori cete
Necemo njega. Jer ko ce plodit grbavcu ako se njemu nesto desisamoposteno je napisao/la: ↑19 mar 2020, 17:48Jel na proslavi titule sa gazdom okrecete lutvuTheIvicnjak je napisao/la: ↑19 mar 2020, 17:29Dosla korona u zencu, gleda u onaj narod i kaze aaa pa ovdje je vec bilo nesto gore od mene. Prekrsti se, 3 put puhnu nizase, povrati i pobjeze![]()
![]()
![]()
Nije ti drago nikako vidim,bas ti je zao sto se ovo desava
Naviklo na drzavnu sisu da se navali