Ne bih ulazio u debatu oko tacnosti ove tvrdnje, ali mora se priznati da je ovo fino rekao: bermudski trougao i nestajanje lopteŽeljovac je napisao/la:Ibrahim Muratović: "Ronaldo, Benzema i Ozil čine bermudski trougao u timu Reala. Lopta nestane kad je u njihovom posjedu."
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
one dvije budale na eurosportu , utakmica keln-wolfsburg ,prikazuje 2 cure sa kapama Kelna
1.
evo dvije mlade jarice, da ne kazem koze bilo bi neozbiljno...
2.
- navijacice Jarceva.
1.
evo dvije mlade jarice, da ne kazem koze bilo bi neozbiljno...
2.
- navijacice Jarceva.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zvonko i Milojko u svome stilu danas.
"Zvezdin spasilac Andrija Milinkovic"
preziva se Kaludjerovic
"Na gradskom stadionu u Zemunu"
mec se igrao u Subotici
"Ja sam jednom rekao da su rezervni igrači najbolje plaćeni gledaoci, međutim ti mladići ne vole klupu ni u parku" Ovako to kaze Zvonko.
"Savio glumi Brazilca pa pauza iako ima brazilski pasos"
I tako dalje nisam sve zapamtio.
[youtube][/youtube]
Samo pojacajte do kraja da se lepo cuje.
"Zvezdin spasilac Andrija Milinkovic"
"Na gradskom stadionu u Zemunu"
"Ja sam jednom rekao da su rezervni igrači najbolje plaćeni gledaoci, međutim ti mladići ne vole klupu ni u parku" Ovako to kaze Zvonko.
"Savio glumi Brazilca pa pauza iako ima brazilski pasos"
I tako dalje nisam sve zapamtio.
[youtube][/youtube]
Samo pojacajte do kraja da se lepo cuje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa to mi i jeste smiješno. Možeš tačno da ga zamisliš kako smišlja slične budalaštine i samo čeka kad da ih upotrijebi. Ova je bila baš mislilačkartm86 je napisao/la:Ne bih ulazio u debatu oko tacnosti ove tvrdnje, ali mora se priznati da je ovo fino rekao: bermudski trougao i nestajanje lopteŽeljovac je napisao/la:Ibrahim Muratović: "Ronaldo, Benzema i Ozil čine bermudski trougao u timu Reala. Lopta nestane kad je u njihovom posjedu."
Šuko je pred Osimom pomiješao timove i grupe, od onog koliko sam ja gledao. Pa ga ovaj vratio na pravi put
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Kako je iritantna ova ženska što komentira magazin lige prvaka.
60 godina vjernosti.
Medina ŠehićtH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Kako je iritantna ova ženska što komentira magazin lige prvaka.
1921-2011
''ima ukupno 24 godine'' Vladislav Majer za Albijanića
e ovo mu je prva greška koju sam primijetio kod njega a vjerovatno je bio i on sam svjestan toga ali tu se i vide pravi komentatori.Najgora stvar ,pogotovo kod naših komentatora, je kad se pored bemislenog komentarisanja počne i izvinjavati za svaku grašku.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Evo kreću dvije karikature od komentatora na OBN-u,uživajte. 
60 godina vjernosti.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čuj to: "loptu odnosi Melu, ajde sad gurni Štiliću"tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Evo kreću dvije karikature od komentatora na OBN-u,uživajte.
Dragon Town
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad je to Robbie Keane postao selektor reprezentacije Irske? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja sam izgleda postao imun na njihove gluposti, ocam' ih i ne čujem
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Vugdalic veceras podsjetio na svoja "najbolja" izdanja:
- Dobra vecer, postovani gledaoci, ja sam jos uvijek pod utiscima "Gumus", serije koja je bila prije utakmice.
- Za sve one koji su nam slali mailove da prenosimo Hajduk, niste imali sta ni vidjeti, bolje da ste pustili vase bolje polovine da gledaju "Gumus".
- Semir Stilic, za kojeg Bakero kaze da ima precizniju loptu nego MEHMET Ozil, njemacki reprezentativac.
- Lopta je na ovom terenu kao djevojka, kad mislis da je imas...
- Dobra vecer, postovani gledaoci, ja sam jos uvijek pod utiscima "Gumus", serije koja je bila prije utakmice.
- Za sve one koji su nam slali mailove da prenosimo Hajduk, niste imali sta ni vidjeti, bolje da ste pustili vase bolje polovine da gledaju "Gumus".
- Semir Stilic, za kojeg Bakero kaze da ima precizniju loptu nego MEHMET Ozil, njemacki reprezentativac.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Ja sam izgleda postao imun na njihove gluposti, ocam' ih i ne čujem![]()
Isti sam ti.
ona se izgubi (ili reče nestane nije ni bitno )gollum je napisao/la:Vugdalic veceras podsjetio na svoja "najbolja" izdanja:
It was turned around so that right looked wrong
- sarajlija89
- Kontakt:
Vugdalic: CR kaze da ga je poslao sam Bog da igra fudbal i zabavlja ljude...pa su onda pitali Messija sta on misli o tome,na sta je Leo rekao:"Ja ga nisam poslao" hahahhahahaha
znaci..ne mogu da vjerujem
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahahahhaha, daj imal kad snimak da se pogleda?sarajlija89 je napisao/la:Vugdalic: CR kaze da ga je poslao sam Bog da igra fudbal i zabavlja ljude...pa su onda pitali Messija sta on misli o tome,na sta je Leo rekao:"Ja ga nisam poslao" hahahhahahaha![]()
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
nezz vjeruj..to na poluvremu dok su cekali pocetak drugog pol i prica on nesto,mada nema veze sa tekmom
...pogledaj kad ce biti snimak na obnu..vjerovatno ce nekad biti...
nije normalan
nije normalan
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Da cuo sam ovo sinoc, znači drama!sarajlija89 je napisao/la:Vugdalic: CR kaze da ga je poslao sam Bog da igra fudbal i zabavlja ljude...pa su onda pitali Messija sta on misli o tome,na sta je Leo rekao:"Ja ga nisam poslao" hahahhahahaha![]()
"Dobro veče poštovani gledatelji a Boga mi i gledateljice" je najjači uvodni line ikad!
I još nešto, ne znam da li ste primjetili (a sigurno jeste) da nema utakmice u kojoj ne spomene Ćiru! On kao da izgleda ima neku posebnu vezu sa njim
Vugdalic ce od svakoga bivsega igraca Zeljeznicara napraviti novoga Messia,to me stvarno iritira,**** ga njegov Stilic 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vugdalić je car preyeben je lik 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.