"Molio bi te kako mogu pritisnuti ovo srce kod sebe na komentaru. Hvala"

Mozda smo se prodali, al bar ne sujemo ime svog grada svaki derbizeljovac21 je napisao/la: ↑20 mar 2020, 13:40Vi? Mislis Nam, Vijetnamac. Nisko ste pali kad ste u necijem vlasnistvu. Identitet i historija kluba vam je srozana, koja je vaznija od hiljadu miliona. Ovo dokazuje da ste mali klub koji se dao u ruke za par milioncica. Draze mi je "nemati za vode" nego nemati svoje dostojanstvo i identitet. Zato mi je drago sto nisam navijac manjeg sarajevskog kluba vec velikana kojeg nikome ne damo i nikome se nece dati jer ima svoje samopostovanje i svoj identitet.
Ma sta ih ima ko kupovati , kad im Predcjednik najvljuje bankrot...TheIvicnjak je napisao/la: ↑20 mar 2020, 18:31Ko ce bolan kupiti staru ofucanu opajdaru. Pa nije niko lud![]()
DebiluNusretaKarajlicKara je napisao/la: ↑20 mar 2020, 19:11Kilo Mostarskih šehida i jedna Karlovačka moliću lijepo
Majmune vidis da vas je samo jedan, dva od kada nerade kafane da se nakacite.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑20 mar 2020, 11:09Tako je, korona i wi fi moze zarazitiMMM je napisao/la: ↑20 mar 2020, 08:05Nešto ste Višegrađani omrvili na netu, vidi se da se ne možete nakačit u kafićima.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 mar 2020, 22:31
Je.bote ja se cudim sto se u komsiliku prodaje najvise toalet papira, kad kazu tamo rijetkost da neko zna za sapun i vodu, samo tariguz![]()
![]()
Hebe vam korona wi-fi!![]()
Dok su radile kafane iskakali ste iz argete!![]()
A bjezi glupsone jedan, idi plakni se malo, nece ti nista biti od malo vode i sapuna, ne boj se...
Jeb em ti kosti umrlih majmune jedan **** ti djete ako ga imas!NusretaKarajlicKara je napisao/la: ↑20 mar 2020, 19:11Kilo Mostarskih šehida i jedna Karlovačka moliću lijepo
I da nas je 2 opet nas je vise nego vasMMM je napisao/la: ↑20 mar 2020, 22:08Majmune vidis da vas je samo jedan, dva od kada nerade kafane da se nakacite.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑20 mar 2020, 11:09Tako je, korona i wi fi moze zaraziti![]()
A bjezi glupsone jedan, idi plakni se malo, nece ti nista biti od malo vode i sapuna, ne boj se...
Zeljo i milionisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 mar 2020, 12:59Sta ce bit sa nasim milionskim ugovorom sa Macronom
To je nama problem
Milionski ugovor
To moze samo Zeljo
Institucija
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey, Vanja8 i 31 gost.