Valjda se prvo domacin pozdravi u kuci kad udjes
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobra ti ta izolacija, moj prijatelju 
@irfo zna se ko mu je najbolji drug. Po redu nek ide.
@irfo zna se ko mu je najbolji drug. Po redu nek ide.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prvo prijateljstvo pa onda vlast
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ne mogu se pohvalit da sam bio na toj utakmici.
Išli po neko auto u Njemačku baš tad.Jbg.
Utakmica i gostovanje za pamćenje.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Da nije ove korone, sad bih bio pijan. J*** te zivote
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
polako, kana, ne panici i ne pisi preteske rijeci. jasko je bio na toj festi i u samoizolaciji je. nema nikakvih simptoma. jucer sam se cuo s njim
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Imao sam fakat osjecaj da je i on bio. Nadam se da ce biti ok, ali nadam se da nije ni bilo nekih sastanaka u klubu u ovom periodu pa da je bio prisutan.
I ja sam u kontaktu sa ljudima koji poznaju nekoliko ovih sto su bili, kazu sa jucerasnjim danom jos niko nije imao nikakve simptome
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Znam bruda ,nema nikakvih simptoma valjda mu je i žena isto zaražena .Nije bilo čak nije ni dolazio u Sarajevo.
ama, nisu zarazeni, covjece. zbog predostroznosti u samoizolaciji.KANA je napisao/la: ↑21 mar 2020, 13:13Znam bruda ,nema nikakvih simptoma valjda mu je i žena isto zaražena .Nije bilo čak nije ni dolazio u Sarajevo.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
A šta je fazon sa ovim zaštitarom, što ga zajebavaju?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma zajebancija, rumeni se malo kofrcio a zuti nas htio sve istuc
nasa noc traje danima
Kod stadiona Koševo, gdje je ovog vikenda gradski derbi trebao okupiti više od 10.000 ljudi, također vladaju tišina i pustoš.
Vratite nam derbi, fudbal, zivot
Vratite nam derbi, fudbal, zivot
Čuj 10 hiljada, ovako lijepo vrijeme plus trijumfi oba tima u prethodnom kolu (što je bilo i više nego realno), napetost na tabeli i sve ostalo što ide uz derbi, ja mislim da bi bilo glat 20 milja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja mislim da bi bio bas dobar derbi. Vrijeme top, sto kazes tabela, napetost. Umjesto toga imamo samo negativne vijesti o koroni i situaciji u zemlji.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, drzgemboadislic, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Jarodwest, kosuljaplava, Pact1921, PointBlank, ristagrad i 110 gostiju.