Football Manager 2020
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: Football Manager 2020
Prošle godine igrao sa Panathinaikosom, težak izazov, ali jako zanimljiv.
Obično me pripreme Želje navuku na FM, ali mi zadnjih par godina naša liga i nije toliko dobro urađena pa onda odustanem brzo. Kakav je FM ove godine i ima li naša liga da je urađena kvalitetno?
Obično me pripreme Želje navuku na FM, ali mi zadnjih par godina naša liga i nije toliko dobro urađena pa onda odustanem brzo. Kakav je FM ove godine i ima li naša liga da je urađena kvalitetno?
-
Jednostavno dijelimo istu filozofiju kada je FM u pitanju jer i ja imam fetiš vođenja malih ekipa

luan capanni dominira, bar ove nize lige (istina, u lega pro nam je bio rezerva citavu sezonu, a u serie b je bio starter i zabio 24 gola, s tim da se povrijedio pet kola prije kraja i nije vise igrao, no svejedno je ostao najbolji strijelac lige)... jos par nekih igraca smo doveli na posudbu, pokazali se dobro pa smo ih kupili, a jednog dobrog igraca koji je na posudbi, izgubili smo zbog nepaznje, jer kad smo ga htjeli kupit od sportinga, trazili su par miliona i nismo imali te pare i poslije kad smo ponovo pokusali, vidio sam da je vec dogovorio transfer kao slobodan igrac i to u ekipu serie b, al ko ga j, mi idemo u serie a, a on ostaje u serie b
vidjecemo mozemol izborit opstanak u serie a, ove sezone smo igrali protiv parme u gostima (najbolji sastav su izveli), u okviru coppa italie, i pobjedili smo 0-3... i budzet nam je €7 mil, dovesce se par igraca, tako da bi sve trebalo biti dobro
-
- Kontakt:
Svaka cast,dobro ti ide..ako moze ss ekipe i transfera..Chinaglia je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:25nadao sam se opstanku, a izborili plasman u serie a, fina ekipica se skuckala...
luan capanni dominira, bar ove nize lige (istina, u lega pro nam je bio rezerva citavu sezonu, a u serie b je bio starter i zabio 24 gola, s tim da se povrijedio pet kola prije kraja i nije vise igrao, no svejedno je ostao najbolji strijelac lige)... jos par nekih igraca smo doveli na posudbu, pokazali se dobro pa smo ih kupili, a jednog dobrog igraca koji je na posudbi, izgubili smo zbog nepaznje, jer kad smo ga htjeli kupit od sportinga, trazili su par miliona i nismo imali te pare i poslije kad smo ponovo pokusali, vidio sam da je vec dogovorio transfer kao slobodan igrac i to u ekipu serie b, al ko ga j, mi idemo u serie a, a on ostaje u serie b
vidjecemo mozemol izborit opstanak u serie a, ove sezone smo igrali protiv parme u gostima (najbolji sastav su izveli), u okviru coppa italie, i pobjedili smo 0-3... i budzet nam je €7 mil, dovesce se par igraca, tako da bi sve trebalo biti dobro

ima li igdje nasa liga za skinuti ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Sad kada je Engleska izasla iz EU ce biti teze igrati sa engleskim timovima.Valja ubosti dobrog stranca
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima li negdje da se skine? Ali siguran link, gdje god sam probao neki je**ni virusi....
www.nkbratstvogracanica.com
Nije jos krekirano. Ovaj sajt ti kaze kad je igra krekovana.
https://crackwatch.com/game/football-manager-2020
Ima li ko linl za logose fm 20?
Ne brise se ja mislim,najvjerovatnije ce od sljedeceg FM-a stranci biti igraci koji nisu iz EU i Evrope tj. foreign
Moci ce se dovesti 4 ili 5 stranaca u Englesku ligu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Probaj nosteam,tu sam skinuo Fm16 i radilo je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
FM 2020 se moze igrati besplatno na steamu do 25.3 , pa ako neko zeli probati 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Skinuo sam steam i pokusao pokrenuti igricu medjutim izbacuje mi neki error. Sta bi moglo biti?
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
-
- Kontakt:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.