Kada ste vi preživjeli predsjednika fk/nkž "po Zakonu" i Mustafu Mujezinovića u upravi valjda ćemo mi ovu dvojicu ako dođu. I Behmena starog željovca, uh pardon. Novog željovca, starog veležovca.kralj_je_mrtav je napisao/la:Imamovic novi predsjednik, a "imam kljuc" sportski direktor bordo momcadi. Blago vamaprigoda je napisao/la:Cikac, a kk bosna je prije Nihada bila stabilan kolektiv? Ma daj! Okani se Sarajeva idi prati košarku, ostavi FK navijačima koji idu na tekme. Ni mi se tebi ne miješamo u kk, idi smjenjuj nihada, radi šta hoćeš!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
cikac care moj,
Koji crni spasioc ? On ne pripada Sarajevu nego zatvoru u Zenici. Ja bas i velim da "Senad, Nihad, DinoK, Baljak" su kriminalci. Samo kazem da su i oni misevi da im politika uskrati podrsku i da to ide zajedno.
Dakle Imamovic, Merdanovic, Baljak i DinoK su duboko zagrizli u kriminal i zalosno je zvati ih nekakvim "minidjerima" (mahalski management). To su lopovi - da ne bude zabune. Graditi nelegalno a optuzivati druge je suludo. Uskracivati zemlji taksu je na Zapadu najveci kriminal jer kao ne krades od jedinke nego cijelog drustva. Nas bi Nihad popio ostatak zivota u zatvoru da je na Zapadu napravio one stvari. Pa ubaci i Razvojnu Banku. Ma necu dalje, prosiri se ovo, doci cemo do Ploca.
Koji crni spasioc ? On ne pripada Sarajevu nego zatvoru u Zenici. Ja bas i velim da "Senad, Nihad, DinoK, Baljak" su kriminalci. Samo kazem da su i oni misevi da im politika uskrati podrsku i da to ide zajedno.
Dakle Imamovic, Merdanovic, Baljak i DinoK su duboko zagrizli u kriminal i zalosno je zvati ih nekakvim "minidjerima" (mahalski management). To su lopovi - da ne bude zabune. Graditi nelegalno a optuzivati druge je suludo. Uskracivati zemlji taksu je na Zapadu najveci kriminal jer kao ne krades od jedinke nego cijelog drustva. Nas bi Nihad popio ostatak zivota u zatvoru da je na Zapadu napravio one stvari. Pa ubaci i Razvojnu Banku. Ma necu dalje, prosiri se ovo, doci cemo do Ploca.
sto ti nisi u ljubljani na tekmi sa renomiranim prvoligasem iz bivse yuge kako kazu tvoji na anamo-vasem forumukralj_je_mrtav je napisao/la:Imamovic novi predsjednik, a "imam kljuc" sportski direktor bordo momcadi. Blago vamaprigoda je napisao/la:Cikac, a kk bosna je prije Nihada bila stabilan kolektiv? Ma daj! Okani se Sarajeva idi prati košarku, ostavi FK navijačima koji idu na tekme. Ni mi se tebi ne miješamo u kk, idi smjenjuj nihada, radi šta hoćeš!
jojjjj ljudi ispadali iz prve lige 3567 puta i odjednom renomirani..sta nece vaginice izmislit Boze sacuvaj
ne mami ih bolan sad ce pocet ovdje pisat znas svakako da vise na ovoj temi bar trojica i cekajuFCS-FCS je napisao/la:sto ti nisi u ljubljani na tekmi sa renomiranim prvoligasem iz bivse yuge kako kazu tvoji na anamo-vasem forumukralj_je_mrtav je napisao/la:Imamovic novi predsjednik, a "imam kljuc" sportski direktor bordo momcadi. Blago vamaprigoda je napisao/la:Cikac, a kk bosna je prije Nihada bila stabilan kolektiv? Ma daj! Okani se Sarajeva idi prati košarku, ostavi FK navijačima koji idu na tekme. Ni mi se tebi ne miješamo u kk, idi smjenjuj nihada, radi šta hoćeš!
jojjjj ljudi ispadali iz prve lige 3567 puta i odjednom renomirani..sta nece vaginice izmislit Boze sacuvaj
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 28 nov 2010, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ili ne smijete zvati partizan da vam opet ne podari blamazu od 7 kom
Ps..vi ste izgleda pretplaceni na ta fasovanja od 7 kom
fk sarajevo ...evo im jos udica...a sve istina CISTA..ali, samo boli
Ps..vi ste izgleda pretplaceni na ta fasovanja od 7 kom
fk sarajevo ...evo im jos udica...a sve istina CISTA..ali, samo boli
ee kralju za koga ti navijas jer ubjedljivo najvise postova imas na temi F.K SARAJEVO
FK SARAJEVO.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Joj pitara sto nemaju pametnija posla, pa se bave nama.. Oni prvi, bjeze 10 bodova Zelji, vratili Skoru, Vladavica doveli, Alaim na golu, kazu i Bucan se vraca, Susic ostavio selektorsku funkciju i presao k njima, med i mlijeko tece.. Svaki igrac ima minimalno redovnih 5000 eura mjesecno, malo im fali da prodju grupnu fazu evropske lige, a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
i sad svi mi umiremo od sege kake su gluposti napisoBaja_Zvjerka je napisao/la:Joj pitara sto nemaju pametnija posla, pa se bave nama.. Oni prvi, bjeze 10 bodova Zelji, vratili Skoru, Vladavica doveli, Alaim na golu, kazu i Bucan se vraca, Susic ostavio selektorsku funkciju i presao k njima, med i mlijeko tece.. Svaki igrac ima minimalno redovnih 5000 eura mjesecno, malo im fali da prodju grupnu fazu evropske lige, a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..
dje si bio do prije 8-9 mjeseci...misija rupa
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Prije 9 mjeseci sam bio sretan, osvajali smo titulu..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nema potrebe da nikoga vrijedzass jer ja tebe nisam pokusao uvrijediti niti sam se pravio pametan s ovim pitanjem nego sam samo zelio znatiii.kralj_je_mrtav je napisao/la:Pa da ti kazem, od bh. klubova simpatisem Sarajevo, Zelju i Velez, a kako su u bordo klubu trenutno najveca sr.anja, normalno je da ovdje pokusavam razmijeniti koju pametnu sa nekim, no vidim da mi je uzalud trud jer vecina likova ovdje je jos uvijek puna bubuljica, ali naleti i ponekad i neko sa licnom.mma_hz je napisao/la:ee kralju za koga ti navijas jer ubjedljivo najvise postova imas na temi F.K SARAJEVO
FK SARAJEVO.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
te strumfovske fazoncice ostavi za Juga ... Mi gledamo cinjenice... Cinjenica je da vi puno serete po ovoj temi ... imate temu Fk Seljo i tamo sanjarite...Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj pitara sto nemaju pametnija posla, pa se bave nama.. Oni prvi, bjeze 10 bodova Zelji, vratili Skoru, Vladavica doveli, Alaim na golu, kazu i Bucan se vraca, Susic ostavio selektorsku funkciju i presao k njima, med i mlijeko tece.. Svaki igrac ima minimalno redovnih 5000 eura mjesecno, malo im fali da prodju grupnu fazu evropske lige, a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..
haj ti na velezovu i ostale stranice pa razmjenjuj svoje mudrosti MISLIOCEkralj_je_mrtav je napisao/la:Pa da ti kazem, od bh. klubova simpatisem Sarajevo, Zelju i Velez, a kako su u bordo klubu trenutno najveca sr.anja, normalno je da ovdje pokusavam razmijeniti koju pametnu sa nekim, no vidim da mi je uzalud trud jer vecina likova ovdje je jos uvijek puna bubuljica, ali naleti i ponekad i neko sa licnom.mma_hz je napisao/la:ee kralju za koga ti navijas jer ubjedljivo najvise postova imas na temi F.K SARAJEVO
jest jest mi smo i onakvi i onakvi al ti uzivas u tome sto se nama desava a to prikrivas sa svojom filozofijom
To brko hoce slovencima predati gruntovne papire na uvid, a vama maze oci fol prijateljska utakmica 'starih rivala'. Prodace vas brko janezima pa cete postati SKBaja_Zvjerka je napisao/la:..... a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..
Zna se kome se mazu ociUPS je napisao/la:To brko hoce slovencima predati gruntovne papire na uvid, a vama maze oci fol prijateljska utakmica 'starih rivala'. Prodace vas brko janezima pa cete postati SKBaja_Zvjerka je napisao/la:..... a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..
I ne moze post bez Zelje,Brke ali nikako
1921-2011
Evo napoklon informacije za mustuluka,a sad sam pricao sa ljudima ispred kluba info je 100% tacan Senad Merdanovic podnio ostavku! 
Evo koje prvi objavio prvi informaciju o ostavci Merdanovica bice jos svega,to mozete pratiti na..
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101130142
Evo koje prvi objavio prvi informaciju o ostavci Merdanovica bice jos svega,to mozete pratiti na..
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101130142
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 30 nov 2010, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Dobra pravo ,ali još pe de ra treba tužiti ne samo da izvuče guzicu gdje su pare i javno da se zna ko je doveo klub u ovakvu situaciju i ko je kriv za dugove!?ekii je napisao/la:Evo napoklon informacije za mustuluka,a sad sam pricao sa ljudima ispred kluba info je 100% tacan Senad Merdanovic podnio ostavku!
Sarajevo ljubavi moja!
Tacno je to za Merdanovica,info od osobe koja je vidjela isprintanu ostavku:)
no1diego je napisao/la:Tacno je to za Merdanovica,info od osobe koja je vidjela isprintanu ostavku:)
Normalno je da je tacno ja jutros bio u grdu i prolazio pored kluba kad su napolju iz uprave o Merdanovicu komentarisali !
bar su dosli do bubuljica za razliku od tebekralj_je_mrtav je napisao/la:Pa da ti kazem, od bh. klubova simpatisem Sarajevo, Zelju i Velez, a kako su u bordo klubu trenutno najveca sr.anja, normalno je da ovdje pokusavam razmijeniti koju pametnu sa nekim, no vidim da mi je uzalud trud jer vecina likova ovdje je jos uvijek puna bubuljica, ali naleti i ponekad i neko sa licnom.mma_hz je napisao/la:ee kralju za koga ti navijas jer ubjedljivo najvise postova imas na temi F.K SARAJEVO
Ovo za Senada je za mustuluka itekako. Valjda nacuo o dokazima koji se skupljaju pa da se ufati noge. Krivicna odgovornost je neizbjezna ali moze raditi na olaksavajucim okolnostima.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Laganini1986 i 27 gostiju.