FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I nakaradna plava izdrkotina hoce da se poredi sa nama haha 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Samo kad se sjetim te tekme,bem ti zivot..
Najjaci klub u drzavi smo definitivno mi..Jedini koji necemo smanjiti plate igracima

Mozemo komotno dovesti Zakarica,raskinut ce on s Borcem definitivno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Neka, hvala. Eno mu Tobol, nek njima igra za 20 hiljada nečega. Imamo mi puno boljih trenutno, hvala Bogu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2020, 23:15Mozemo komotno dovesti Zakarica,raskinut ce on s Borcem definitivno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta si to rek'o? Daj adresu piičko sad krećem odma'. Dođi kod mene u mjesnu zajednicu pa to reci u facu a ne preko tastature mišu, forum navijaču.ajdohordas je napisao/la: ↑21 mar 2020, 22:01Ti mislis da si pametan jel ?
ElCartel
Popuši mi
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gledaj,ja bi mu nudio 6 milja platu i nek se udara u guzicu..Ionako ne moze u inostranstvo,pa nek dodje,valjat ce barem sa klupe da udje,ali mislim da ga necemo dovesti,jer imamo desno Tatara..Jedino ako je Zakaric voljan grijati klupu,onda je dobrodosaoHordasOdMalena je napisao/la: ↑21 mar 2020, 23:36Neka, hvala. Eno mu Tobol, nek njima igra za 20 hiljada nečega. Imamo mi puno boljih trenutno, hvala Bogu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2020, 23:15Mozemo komotno dovesti Zakarica,raskinut ce on s Borcem definitivno
- ElCartel11
- Kontakt:
@AlfredNobel, momcino lako ti je sad glumiti mangupa kad smo svi u karamte(ni).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
01:46 je ali smrt nakaradnoj plavoj izdrkotini zvanoj zeljeznicar !!!
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dodji imbecilu u mjesnu pa nam to svima reci slobodno da vidim hoces li smijeti lako je na forumu biti mangup dodji nekad na utakmicu.. jesil kad bi na gostovanju nisi znam.. navrati u mz pa mi to reci pokazi ta muda necu te puno ispresavijat sda poltronElCartel11 je napisao/la: ↑22 mar 2020, 01:18@AlfredNobel, momcino lako ti je sad glumiti mangupa kad smo svi u karamte(ni).
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Svi cemo pomrijeti
-
- Kontakt:
Krleta svaki navijac mora postovat, jer neznanje i nekvalitet koji ima kao i 99.9 posto igraca u ligi on je pokusavao ginjenjem zalaganjen da kompenzuje sto isto tako 99.9 % fudbalera (amatera) u nasoj ligi nece ni da pomisli da uradi, vec ubace u neku medzu brzinu izmedu prve i druge i masi rukam
Dao je on poneki i go al to je sve protiv nebitni ekipa tipa vase miskin crni ponekad su koristili ime nk prosjak fk nema se sta jest jasmine, ili nk plasticna trava vrbas, nk pero gudelj.. al upravo to potvrduje da unjega motiv nikad se nije oslikavao protiv koga igra vec koji grb nosi..
E sad, jedan igrac me razocaro jer je po mom misljenju se pokazo da je picka i da nikad od njeg nece bit ozbiljnog igraca daj boze da nisam u pravu a to je DOKANOVIC.
Gledo sam ona dva klipa kako on i gavric i cuko igraju neke dodave.. Ja neznam kako covjek sebe moze ponizit da se druzis i treniras na vikendici sa covjekom koji ti je oteo mjesto u prvi 11 i gdje nisi radi njega dobio ni 5 minuta u 3 utakmice.
Pa da je said ili ahmet rahmanovic pa hajde vec neka ublega koja po picke hladne vode ne vrijedi nit valja i ti otiso ulizivat se covjeku od 30 godina jer te ubleha iscerala iz sastava, ti akademac 19 godina on citav zivot rezervni igrac karijeru zavrsava za 2-3 godine vjecno bio rezerva i ti mu se ulizijes.
Ja kad nebi imo niskim trenirat otiso bi na zuc suto sam nego da ona zuta istetivirana folcika bude bolja od mene.. covjek trenira sa neprijateljom.. zamene to pickasto i velki weekness MOJ ANDREA STO PODPISA 5 godina ako ti onakav dizelas staronja uze mjesto i na kraju mu jos dojkis kitu
Dao je on poneki i go al to je sve protiv nebitni ekipa tipa vase miskin crni ponekad su koristili ime nk prosjak fk nema se sta jest jasmine, ili nk plasticna trava vrbas, nk pero gudelj.. al upravo to potvrduje da unjega motiv nikad se nije oslikavao protiv koga igra vec koji grb nosi..
E sad, jedan igrac me razocaro jer je po mom misljenju se pokazo da je picka i da nikad od njeg nece bit ozbiljnog igraca daj boze da nisam u pravu a to je DOKANOVIC.
Gledo sam ona dva klipa kako on i gavric i cuko igraju neke dodave.. Ja neznam kako covjek sebe moze ponizit da se druzis i treniras na vikendici sa covjekom koji ti je oteo mjesto u prvi 11 i gdje nisi radi njega dobio ni 5 minuta u 3 utakmice.
Pa da je said ili ahmet rahmanovic pa hajde vec neka ublega koja po picke hladne vode ne vrijedi nit valja i ti otiso ulizivat se covjeku od 30 godina jer te ubleha iscerala iz sastava, ti akademac 19 godina on citav zivot rezervni igrac karijeru zavrsava za 2-3 godine vjecno bio rezerva i ti mu se ulizijes.
Ja kad nebi imo niskim trenirat otiso bi na zuc suto sam nego da ona zuta istetivirana folcika bude bolja od mene.. covjek trenira sa neprijateljom.. zamene to pickasto i velki weekness MOJ ANDREA STO PODPISA 5 godina ako ti onakav dizelas staronja uze mjesto i na kraju mu jos dojkis kitu
-
- Kontakt:
Yebo vas krle i usro i ljubav i sve lijepe rijeci. nabijem ja sve njih ja kiturinu. gdje su bili kad se FKS gasio???

Ovog je krste uhljebio preko usrefa taldzije, yebem im najmilije'

Ovog je krste uhljebio preko usrefa taldzije, yebem im najmilije'

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cuj legende,kae ne bi se ja druzio s njim jer mi je oteo mjesto u prvih 11

Na stranu sto si nepismen i sto ne mozes uvezati 2 rijeci pravilno,nego si i glup.Nije cura da mu otme mjesto,a i nije mu ga Gavric oteo,vec MARINOVIC koji misli da u ovom trenutku nam je potrebniji Gavric..I ne zovi tako nase igrace seljacino,te fazone i nazive prosipaj na vrhu Bjelasnice sa svojim jaranima i stadom ovaca

Na stranu sto si nepismen i sto ne mozes uvezati 2 rijeci pravilno,nego si i glup.Nije cura da mu otme mjesto,a i nije mu ga Gavric oteo,vec MARINOVIC koji misli da u ovom trenutku nam je potrebniji Gavric..I ne zovi tako nase igrace seljacino,te fazone i nazive prosipaj na vrhu Bjelasnice sa svojim jaranima i stadom ovaca
On voli Sarajevo pravi je hordaš Krste Velkoski jedan je od nas 

Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, benko21, EastMadness, Konzerva, mnon46, Posejdon, rimljanin90, Tatamata1946, Vanja8 i 91 gost.