Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat
Odakle je Amer, iz Buca Potok-a, Otoke ? Takav mahalski naglasak je najizrazeniji u tom kraju.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Aerodromsko naselje.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 mar 2020, 14:31Odakle je Amer, iz Buca Potok-a, Otoke ? Takav mahalski naglasak je najizrazeniji u tom kraju.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 mar 2020, 14:31Odakle je Amer, iz Buca Potok-a, Otoke ? Takav mahalski naglasak je najizrazeniji u tom kraju.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
JohnCleese je napisao/la: ↑22 mar 2020, 13:07"Danasnje scene Zagreba podsjećaju me na ratno Sarajevo": Amer Gojak 1997

"We need to suffer. And we need to fight."
Sta se desilo?Captain4 je napisao/la: ↑22 mar 2020, 15:57JohnCleese je napisao/la: ↑22 mar 2020, 13:07"Danasnje scene Zagreba podsjećaju me na ratno Sarajevo": Amer Gojak 1997![]()
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mene već 3-4 dana najmanje.
Evo jedna jeste li znali:
Radi se o potresu od 6,3 po Richteru koji je prije 140 godina pogodio Zagreb.Današnji je bio najgori u tih zadnjih 140 godina.I tada se dogodio rano ujutro,par minuta iza 7 sati.August Šenoa umro je u 43. godini života od posljedica upale pluća od koje je obolio kada je kao gradski senator po hladnoći skrbio za unesrećene u Velikom potresu 1880. godine."
Gledam snimak sa one kamere, baš se trese jbt, jako i prilično dugo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kod mene se 10 sekundi treslo kad je prvi udario.Najgori dio je taj što me probudilo naglo,prvu sekundu-dvije nisam znao za sebe i šta se događa samo se sve luđački treslo i lupalo,onda brzo pogled na luster gore da vidim kolike su šanse da padne pa pogled na ormar sa strane da vidim jel se tamo šta ruši.Nakon što je prestalo brzo obukao sve živo na sebe jer sam se uspio sjetit da je zahladilo vani preko noći,pokupio mobitel,maramice,ključeve i izletio iz sobe da vidim šta je sa ostalima.Mozda jos i gore je bilo iščekivanje kad će drugi udarit i koliko će jak bit.Portali su reagirali sa informacijama tek nakon 15ak minuta dok je TV bio uzasno spor.Radio je bio glavni izvor informacija iako i oni nisu bili bas najbrzi,prije su ljudi po portalima krenuli sa pričom.Čekala se neka prognoza koliko se još udara moze očekivati i koje jačine.Tek nakon drugog koji je bio pola sata nakon su tu kod mene ljudi počeli masovno iz kuća i stanova izlazit i okupljat se vani,preparkiravat aute,neki su i skupili stvari i otišli.Kasnije javili portali da se hrpa ljudi izvan Zagreba zaputila.Panika bila.Uglavnom,neka 3-4 sata je cijela neizvjesnost trajala,tek oko 11 se malo smirila situacija kad je vec proslo oko sat vremena bez ikakvih podrhtavanja.
Bio je jedan potres od 5,5 i jedan od 4,8 u tom razdoblju.I jos 5 od 3 do 3,4.Ja sam ih šest ukupno osjetio,neki su manje.Nakon 11 se nastavljaju podrhtavanja i bilo ih je još 10ak,ali nijedan nije preko 2,2 išao tako da su rijetki i osjetili išta.
Bio je jedan potres od 5,5 i jedan od 4,8 u tom razdoblju.I jos 5 od 3 do 3,4.Ja sam ih šest ukupno osjetio,neki su manje.Nakon 11 se nastavljaju podrhtavanja i bilo ih je još 10ak,ali nijedan nije preko 2,2 išao tako da su rijetki i osjetili išta.
Cuvaj se majstore.SiamoNoi je napisao/la: ↑22 mar 2020, 17:09Kod mene se 10 sekundi treslo kad je prvi udario.Najgori dio je taj što me probudilo naglo,prvu sekundu-dvije nisam znao za sebe i šta se događa samo se sve luđački treslo i lupalo,onda brzo pogled na luster gore da vidim kolike su šanse da padne pa pogled na ormar sa strane da vidim jel se tamo šta ruši.Nakon što je prestalo brzo obukao sve živo na sebe jer sam se uspio sjetit da je zahladilo vani preko noći,pokupio mobitel,maramice,ključeve i izletio iz sobe da vidim šta je sa ostalima.Mozda jos i gore je bilo iščekivanje kad će drugi udarit i koliko će jak bit.Portali su reagirali sa informacijama tek nakon 15ak minuta dok je TV bio uzasno spor.Radio je bio glavni izvor informacija iako i oni nisu bili bas najbrzi,prije su ljudi po portalima krenuli sa pričom.Čekala se neka prognoza koliko se još udara moze očekivati i koje jačine.Tek nakon drugog koji je bio pola sata nakon su tu kod mene ljudi počeli masovno iz kuća i stanova izlazit i okupljat se vani,preparkiravat aute,neki su i skupili stvari i otišli.Kasnije javili portali da se hrpa ljudi izvan Zagreba zaputila.Panika bila.Uglavnom,neka 3-4 sata je cijela neizvjesnost trajala,tek oko 11 se malo smirila situacija kad je vec proslo oko sat vremena bez ikakvih podrhtavanja.

Cudi me da se ovdje nije osjetio. Samo nam jos zemljotresi trebaju.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson

Pitanje za Tuzlake. Evo snimci Tuzle, Korza iza 18, sako jedan lik hoda ulicom, pitanje za marku, ko je lik?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Igy labud, jbo ga zvucnik onaj njegov i seljakluk sto pusta po čaršiji
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina