Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ma najbolje. Za 2 dana izabrati 6-7 sigurnih parova i uplatiti veće pare. 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
PrintScreen ...ji-sung je napisao/la:tiketi su online maca..8 parova za cijeli dan..iskombinovano na 7 listica na velike uloge..
btw zamalo ga ne primise sismisi ...
PS. Sta sutra planirate? Barca - Real - 2 sigurica godine

Svaka cast care!!!jacky09 je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Tottenham - Liverpool 1
Liverpool bez Gerrarda, a Joe Cole će najvjerovatnije početi s klupe. U zapisniku neće biti ni Daniela Aggera i Jay Spearinga. Kod Tottenhama se vraća Van der Vaart.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ono što je zanimljivo da Tottenham već dva puta za redom uspjeva preokrenuti utakmicu. Treba ih u narednim utakmicama forsirati.
Znate kako je moguće obogatiti se na kladionici.
Evo jedan primjer.
Uzeću tim Fulhama pošto oni igraju tako da u 80% utakmica remiziraju. Pogotovo kući. Uzećemo da je kvota 3
Sljedeći put odigrati na Fulham X . Uplatiti 10 KM. Ako prođe dobri ste 30KM. Ako ne prođe, sljedeći put na Fulham X uplatiti 20 KM. Ako prođe dobri ste 60 KM. Ako ne prođe, sljedeći put uplatiti Fulham X 30 KM. Ako prođe dobri ste 90KM,...
Eto provjerite. Kada god Fulham prođe vi ćete biti u plusu. Ne moguće je da će do kraja sezone vući 12.
Naravno ovo je za one koji imaju više love. Za one koji primaju jake dnevnice.
Već od naredne sedmice krećem sa Fulham misiom.

Evo jedan primjer.
Uzeću tim Fulhama pošto oni igraju tako da u 80% utakmica remiziraju. Pogotovo kući. Uzećemo da je kvota 3
Sljedeći put odigrati na Fulham X . Uplatiti 10 KM. Ako prođe dobri ste 30KM. Ako ne prođe, sljedeći put na Fulham X uplatiti 20 KM. Ako prođe dobri ste 60 KM. Ako ne prođe, sljedeći put uplatiti Fulham X 30 KM. Ako prođe dobri ste 90KM,...
Eto provjerite. Kada god Fulham prođe vi ćete biti u plusu. Ne moguće je da će do kraja sezone vući 12.

jeL' moguće da će Fluminense izgubiti tituLu u zadnjem koLu??

fluminense vodi 2:1 i kontrolise i nije zadnje kolo...
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Otnys
Da, to je dobro, ali pazi ovo. Zamisli da je neko prošle sezone izabrao Walwijk? Da ti kažem kako su završili? Sedam pobjeda i 27 poraza na kraju sezone.
Da, to je dobro, ali pazi ovo. Zamisli da je neko prošle sezone izabrao Walwijk? Da ti kažem kako su završili? Sedam pobjeda i 27 poraza na kraju sezone.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://www.bet365.com/extra/extra.aspx? ... =266632622
i ja vidim na teletextu da je 3:2 za palmeiras :S..onda ovo kasni ili su oni pukli..ja beze prebacio u pauzi valencie..
i ja vidim na teletextu da je 3:2 za palmeiras :S..onda ovo kasni ili su oni pukli..ja beze prebacio u pauzi valencie..
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
da, na rezultati . com, a pogledaj na premieru, gubi 3:2ji-sung je napisao/la:fluminense vodi 2:1 i kontrolise i nije zadnje kolo...

[quote="OTNYS_YNWA"]Ono što je zanimljivo da Tottenham već dva puta za redom uspjeva preokrenuti utakmicu. Treba ih u narednim utakmicama forsirati.
Evo jedan primjer.
Naravno ovo je za one koji imaju više love. Za one koji primaju jake dnevnice.
Već od naredne sedmice krećem sa Fulham misiom.[/quote]
.....uuu kako me fulham sjebao sad,odiigro x na poluvremenu,a x na kraju bio..na tom tiketu sam fulio bayern 2-3 gola i schalke oba daju..stvarno smijesno dobitak bio 400km..nema formula ono provjera listica da postavim slikacu sutra s mob.stvarno predobar tiket

Evo jedan primjer.

.....uuu kako me fulham sjebao sad,odiigro x na poluvremenu,a x na kraju bio..na tom tiketu sam fulio bayern 2-3 gola i schalke oba daju..stvarno smijesno dobitak bio 400km..nema formula ono provjera listica da postavim slikacu sutra s mob.stvarno predobar tiket
Zadnja izmjena: ADIS_22, dana/u 28 nov 2010, 21:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Dozivotni clan sportsport.ba
)))

Upravo to treba samo skontati neku statistiku , ili varku za kladionicu koja vecinom puta dolazi !
To je stvarno tesko i normalno nemoze uvijek doci ali neka dodze 5/10 puta ti si dobar sigurno pa kolko toliko .
Ja zaradeom 3 sedmice pogadzam Špance sve i jedan par bilo 1 x 2 , ali nikako necu da igram samo njih na jaci ulog vec vucem s njima nijemce , francuze i engleze i desi se to da me obori jedan par ili uplatim mali ulog skroz !
danas uplatim :
TOTENHAM 1
Wolfsburga X
Cagilari 1
Werder 1
Mallroca 1
Valencia 1
Lyon 1
Hercules 1
Ath.Bilbao 1
Auxxer 1
I . Normalno a da sam uvezao Šance , werdera i totenhama i stavio 3 , 4 marke imao bi solidan dobitak ovako ako lyon , prodze i valencia opet nesto sitno ali eto tako je to
To je stvarno tesko i normalno nemoze uvijek doci ali neka dodze 5/10 puta ti si dobar sigurno pa kolko toliko .
Ja zaradeom 3 sedmice pogadzam Špance sve i jedan par bilo 1 x 2 , ali nikako necu da igram samo njih na jaci ulog vec vucem s njima nijemce , francuze i engleze i desi se to da me obori jedan par ili uplatim mali ulog skroz !
danas uplatim :
TOTENHAM 1
Wolfsburga X
Cagilari 1
Werder 1
Mallroca 1
Valencia 1
Lyon 1
Hercules 1
Ath.Bilbao 1
Auxxer 1

I . Normalno a da sam uvezao Šance , werdera i totenhama i stavio 3 , 4 marke imao bi solidan dobitak ovako ako lyon , prodze i valencia opet nesto sitno ali eto tako je to
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
fluminense vodi 2:1 ,minuta 91' ..jos minuta nadoknade..nabijem premier.. jos 55 sekundi..

edit:gledam tekmu ne rezultate..
edit:jos 28 sekundi hahahaahahhaah
gotovo 1:2

edit:gledam tekmu ne rezultate..
edit:jos 28 sekundi hahahaahahhaah
gotovo 1:2
Zadnja izmjena: ji-sung, dana/u 28 nov 2010, 21:57, ukupno mijenjano 3 puta.
1reds je napisao/la:E hajmo sutra El Clasico prognoze ?

P.S.

EDIT: ĐUBRAD JEDNA, EVO SAD ISPRAVISE NA 1:2 cccccccccccc fuy

pa nisu normalni brate..kazem ti gledao zadnjih 15 min utakmice u pauzi valencije..FT 1:2
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@CoDe ova prolazi 100%. Samo treba izabrati tim koji većinu utakmica igra remijem. Meni prvo na pamet pada Fulham. Evo da objasnimo.
Fulham vs ? - X kvota 3 : Uplata 10
Dobitak 30 : Ako dobiješ dobar si 20 KM.
Ako padneš, sljedeće sedmice
Fulham vs ? - X kvota 3 : Uplata 20
Dobitak 60 : Ako dobiješ dobar si 30KM jer si uplatio 20 KM na ovaj + onaj listić od prošle sedmice gdje si 10 uplatio.
Fulham vs ? - X kvota 3 : Uplata 30
Dobitak 90 : Ako dobiješ dobar si 30KM jer si uplatio 30 KM na ovaj + 30 na listiće od prošlih sedmica
Fulham vs ? - X kvota 3 : Uplata 40
Dobitak 120 : Ako dobiješ dobar si 20KM jer si uplatio 40 KM na ovaj + 60 na listiće od prošlih sedmica
Kako god, na dobitku si.
Fulham vs ? - X kvota 3 : Uplata 10
Dobitak 30 : Ako dobiješ dobar si 20 KM.
Fulham vs ? - X kvota 3 : Uplata 20
Dobitak 60 : Ako dobiješ dobar si 30KM jer si uplatio 20 KM na ovaj + onaj listić od prošle sedmice gdje si 10 uplatio.
Fulham vs ? - X kvota 3 : Uplata 30
Dobitak 90 : Ako dobiješ dobar si 30KM jer si uplatio 30 KM na ovaj + 30 na listiće od prošlih sedmica
Fulham vs ? - X kvota 3 : Uplata 40
Dobitak 120 : Ako dobiješ dobar si 20KM jer si uplatio 40 KM na ovaj + 60 na listiće od prošlih sedmica
Kako god, na dobitku si.
Vidjeću sutra da bacim 20-30 KM na 2-3 para,čekam @Monologa "njegov" je ponedeljak. 

FK Pjetlovi
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Haj majstori sto uplaćujete 10 KM, 20 KM, 30 KM...
Kako ova mlađa populacija koja max. uplacuje 2 marke...Kako mi da zgrnemo lovu!?
Kako ova mlađa populacija koja max. uplacuje 2 marke...Kako mi da zgrnemo lovu!?

TM87
Peruanska liga, zna neko koje je ovo koLo, nije zar zadnje? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.