FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zamalo bloger
Nek se javi ko zeli da ucestvuje i da li je za ovu ili ima prijedlog za neku drugu igricu. Nagrada manje-vise vremenom cemo skontati ako bude ferceralo, a i bitno je da ubijemo vrijeme ne da sta osvajamo kad ne mozemo iz kuce izaci.
Nek se javi ko zeli da ucestvuje i da li je za ovu ili ima prijedlog za neku drugu igricu. Nagrada manje-vise vremenom cemo skontati ako bude ferceralo, a i bitno je da ubijemo vrijeme ne da sta osvajamo kad ne mozemo iz kuce izaci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
pa eto mislim da je izvodivo...svako kolo dva pitanja ..svak sa svakim ....i jbg jedan tacan odgovor vrijedi "jedan gol "....ako pobjedis dobijes 3 boda...tj ako si odgiovrio vise od protivnika tacno...ako je nerijeseno po bod...i too sve na tabelu i jbg....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
evo za sada ucesnici ...1.Ljoze2.delinjo 3.goat.4 szna 5 .brko
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A mene ko yebe jel?
- desnibocni
- Kontakt:
Kako je ljudi, cuvate li se?
Dokle nam je crnac?
Ima li sta od njega?
Dokle nam je crnac?
Ima li sta od njega?
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Šta se tp igra?
Bolje haxballa što shzna kaže, delinjo stvarno me zabrinjavaš
Bolje haxballa što shzna kaže, delinjo stvarno me zabrinjavaš
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sretan 50. rodjendan najboljem strijelcu u historiji naseg kluba i ujedno najboljem strijelcu u gradskim derbijima.
Jedan jedini, po meni najbolji igrac u historiji naseg kluba, pencilin za kone, lukavi lisac - DZELALUDIN DZELO MUHAREMOVIC.
Jedan jedini, po meni najbolji igrac u historiji naseg kluba, pencilin za kone, lukavi lisac - DZELALUDIN DZELO MUHAREMOVIC.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
brate gledam sad ove njegove golove 2 gola se uospte nisam mogao sjetitikerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 10:41Sretan 50. rodjendan najboljem strijelcu u historiji naseg kluba i ujedno najboljem strijelcu u gradskim derbijima.
Volio ga zabiti torpedu vise nego hljeba se najesti.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Baš kao Zaimaga.
Puno je dobrih igraca proslo kroz nas klub da mozemo reci za nekoga da je najbolji u historiji tek tako. Ali ako uzmemo poslijeratni period i iskljucivo gledamo igre u nasem dresu i trofeje koje su vezani za to razdoblje, Dzelo je ipak neprevazidjen.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 10:41Sretan 50. rodjendan najboljem strijelcu u historiji naseg kluba i ujedno najboljem strijelcu u gradskim derbijima.
Inace braco, ja ne znam za vas, ali u svom ovom belaju koji nas je zadesio, vjerujem svi imamo svoje probleme, ja prvi, od djece i starih roditelja, pa i samog posla koji radim, ali nekako uvijek u glavi Zeljo i sta ce biti sa klubom nakon svega ovoga. Samo mi Grbavica u glavi, raja, navijanje, fudbal...valjda nam ovo ludilo nece toliko unazaditi i klub i finansije i sve...
ja to bas jucer napisao ,koja je to bolestDejan1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 11:52Puno je dobrih igraca proslo kroz nas klub da mozemo reci za nekoga da je najbolji u historiji tek tako. Ali ako uzmemo poslijeratni period i iskljucivo gledamo igre u nasem dresu i trofeje koje su vezani za to razdoblje, Dzelo je ipak neprevazidjen.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 10:41Sretan 50. rodjendan najboljem strijelcu u historiji naseg kluba i ujedno najboljem strijelcu u gradskim derbijima.
Inace braco, ja ne znam za vas, ali u svom ovom belaju koji nas je zadesio, vjerujem svi imamo svoje probleme, ja prvi, od djece i starih roditelja, pa i samog posla koji radim, ali nekako uvijek u glavi Zeljo i sta ce biti sa klubom nakon svega ovoga. Samo mi Grbavica u glavi, raja, navijanje, fudbal...valjda nam ovo ludilo nece toliko unazaditi i klub i finansije i sve...
- akisarajevo92
- Kontakt:
"ljudi umiru"
ne umiru nista vise nego proslog marta, ili marta 2018.
Don't believe the hype.
nije to bit priceakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 12:02"ljudi umiru"![]()
- desnibocni
- Kontakt:
Neka mu je sretan i od mene. Ziv i zdrav bio. Ima ona slika, kad je u ratu bio u jedinici Lasta. Pa iz rova na trening. Legendarno... Uz sve to, veliki igrac. I jos samo dva detalja sa snimka:"Kako Buki grize, i ukrade loptu, gore na Hadisonu. I drugi, ova okomita lopta na 16 metara, na Grbavici, kad je dao gol pitarima."
Ko je u to vrijeme kasnio 15 minuta na utakmicu, redovno je propustao po dva gola.
Zivi bili, cuvajte se.
Ko je u to vrijeme kasnio 15 minuta na utakmicu, redovno je propustao po dva gola.
Zivi bili, cuvajte se.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Trenutno korisnika/ca: berjan, doncarlo, KrajinaTm87 i 47 gostiju.