Mi boxGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2020, 18:15Pozz raja,koristim IPTV,a box mi je malo stariji pa i ne radi bas najbolje..Mozete li preporuciti neki dobar box,a da je i cijena razumna,do nekih 120-130 maraka?
Moze li se za te pare nesto dobro naci?
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala,malo sam gledao,i koliko ja znam o tehnologiji(a ne znam puno) izgleda dobro..Azpi je napisao/la: ↑21 mar 2020, 18:34Mi boxGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2020, 18:15Pozz raja,koristim IPTV,a box mi je malo stariji pa i ne radi bas najbolje..Mozete li preporuciti neki dobar box,a da je i cijena razumna,do nekih 120-130 maraka?
Moze li se za te pare nesto dobro naci?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Eh to me zanimalo, znam da sam nekad davno dok sam razmišljao o kupovini uporedio njihove cijene sa cijenama sa nekih stranica te pika, pa je ispalo da su bili dosta povoljniji. Sad vjerovatno kako su se malo "progurali" pa to i koriste.harden je napisao/la: ↑21 mar 2020, 17:47
Ma nekad su bili dobri i imali realne cijene, sad je sramotno sta prodaju, msm bukvalno ti pricu prodaju.
Evo od danas ovaj komp sa i3 9100F i GTX1060, ja sam sastavio slican jaranu neki dan za 890KM u CPU Infotech, jedina razlika 8GB RAMa i RX570 uz bolje napajanje. Zadnjih 20 konfiguracija sto su objavili je precijenjeno.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Prije su bili solidni, sad se mrvicu probili i odmah bi hiljade preko noci.. ybg, ima uvijek levata kojima mos prodati pricu kad ga nazoves bratićemTesnjak1991 je napisao/la: ↑21 mar 2020, 20:10Eh to me zanimalo, znam da sam nekad davno dok sam razmišljao o kupovini uporedio njihove cijene sa cijenama sa nekih stranica te pika, pa je ispalo da su bili dosta povoljniji. Sad vjerovatno kako su se malo "progurali" pa to i koriste.harden je napisao/la: ↑21 mar 2020, 17:47
Ma nekad su bili dobri i imali realne cijene, sad je sramotno sta prodaju, msm bukvalno ti pricu prodaju.
Evo od danas ovaj komp sa i3 9100F i GTX1060, ja sam sastavio slican jaranu neki dan za 890KM u CPU Infotech, jedina razlika 8GB RAMa i RX570 uz bolje napajanje. Zadnjih 20 konfiguracija sto su objavili je precijenjeno.![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da mi ponude duplo manju cijenu ne bih kupio kod njih a oni dizu jos... Kome su zanimljive one cringe fore i gluposti sto pisu
od njih ne bih kupio da su najjeftiniji
kakva skupina
kakva skupina
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pitao ih za R5 1600AF, kaze imamo brt sta ce ti to, bolje uzmi R5 2600.. reko taj je skuplji od ovog a iste performanse imaju, koliko kosta 1600AF? I vise mi ne odgovorise
Kad u komp od 2 milje stave GTX1060
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Haj mi izrovite tablet od 100 KM max na piku sestriću da uzmem, ne razmim se u tablete. Al et nek ima veću igračku za gađat oca i mater 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti hoces nesto s oruzanim listom
Leoreymodeon Ipad ili nista leoreymodeoff
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam kakvi su ovi Amazon? Jel ko imao iskustva s njima?
Jaran koga lično znam hoće da kupi računar za nekih 1500KM. Malo sam gledo po olx-u i naletio sam na ovo:
https://www.olx.ba/artikal/36180722/amd ... rx580-8gb/
Valjal ovo šta ili se može bolje naći za te pare?
Zadnja izmjena: anell, dana/u 23 mar 2020, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Treba da snimam zaslon i da objasnjavam to nesto dok pokazujem. Ima li kakav jednostavan program za to i hoce li trebati mikrofon (iako pretpostavljam da hoce)? Bilo bi top kad bi mogle obicne sluske od mobitela.
Za sta, samo gaming ili radi i poslove neke na njemu? Ako radi, koji programi?anell je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:15Jaran kojeg lično znam hoće da kupi računar za nekih 1500KM. Malo sam gledo po olx-u i naletio sam na ovo:
Bandicam. Treba ti i mikrofon osim ako nije laptop sa vec ugradjenim, mozda mogu i te obicne sluske, ne znam koje tacno imas.
Gaming najviše, od poslova ne radi ništa zahtjevno.harden je napisao/la: ↑23 mar 2020, 16:24Za sta, samo gaming ili radi i poslove neke na njemu? Ako radi, koji programi?anell je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:15Jaran kojeg lično znam hoće da kupi računar za nekih 1500KM. Malo sam gledo po olx-u i naletio sam na ovo:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Onda bih gledao da uzmem slabiji cpu od tog a jaci gpu od te 580ice. Nemam sad vremena da gledam detaljnije po piku, moze bolje od toga uglavnom. Bacit cu kasnije par linkova ako stignem.
Sklopi coeku nesto ako imas vremena
Ako moze 1500 dati nek doda i jos 4 stoje i uzme ko covjek rx 5700 i naravno jos 8 gb rama.
jest nasao kad ce kupovati
aj budem sastavio nesto
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Svakako su visoke cijene kod nas
Isplati li mi se doplatiti 70KM za GTX1070 sa RX580 8GB?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.