Staromodansam
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
mislio sam da me postujes malo vise za neku detaljniju analizu.......

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ti znas sve, nema potrebe da trosim rijeci 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pozdrav momci. Zanima me da li se među forumašima nalazi vlasnik YouTube kanala "fcz" na kojem su postavljeni izvještaji sa utakmica Želje iz 1998, 1999 i 2000. godine, ili da li neko poznaje momka?
Voljeli bismo nabaviti snimak sa utakmice Željezničar 1-2 Gradina, vidim da su postavljeni inserti sa par utakmica na Grbavici protiv nas, ali nema tog isječka.
Hvala vam unaprijed i lijep pozdrav
Voljeli bismo nabaviti snimak sa utakmice Željezničar 1-2 Gradina, vidim da su postavljeni inserti sa par utakmica na Grbavici protiv nas, ali nema tog isječka.
Hvala vam unaprijed i lijep pozdrav
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Mislim da mu se mozes javiti privatnom porukom na youtubeu ili mu ostaviti neki komentar pa ce ti se vjerovatno javitiBenjo_AFC86 je napisao/la: ↑24 mar 2020, 10:35Pozdrav momci. Zanima me da li se među forumašima nalazi vlasnik YouTube kanala "fcz" na kojem su postavljeni izvještaji sa utakmica Želje iz 1998, 1999 i 2000. godine, ili da li neko poznaje momka?
Hvala vam unaprijed i lijep pozdrav![]()
Što bi rekli u mojoj branši, bolje izolacija nego uzemljenje.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
@wolfie sve naj, naj, naj o tebi
Tek skontah da onaj nas Kerla je prekrsio samoizolaciju. Vala uvijek mi je neodgovorno i mahnito izgledao.
Tek skontah da onaj nas Kerla je prekrsio samoizolaciju. Vala uvijek mi je neodgovorno i mahnito izgledao.
Je l ovo nas badzak zarazen... msm znam da je iz Konjica ali je covjek cesto boravio u Sarajevu gdje ima nekretnine... ili je ipak neki drugi...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Previše "slučajnosti" da bi bio neki drugi..
Kako god, koji god da je u pitanju, želim mu da što prije prođe kroz ovo sve, i da se svi okupimo u našem jedinom domu uskoro.
drzi se Badzak!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vjerovatno jeste, želim mu brz i uspješan oporavak, kao i ostalima!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: addebisi, drzgemboadislic, eldin1987, Hilmo123, kontra, Lokomotifa, Sarun i 82 gosta.