FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
s jaskom je sve ok, koliko se to moze reci u ovoj situaciji. nema nikakvih jacih simptoma
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
bice dobro ABD....
ali kako uvijek belaj safata dobre ljude ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne daj se šefe iz sjene. Vrati se jaci.
**** nas sijelo u Konjicu. Ne mogu da vjerujem da se teferic organizovao poslije zabrane o javnim okupljanjima. Na hajr i na dobro. To je ta neozbiljnost sto je kostala taliiane. Sva sreca da smo mi ipak malo vise svjesni opasnosti. Po mom misljenju, Konjic se davno trebao zakljucati...
**** nas sijelo u Konjicu. Ne mogu da vjerujem da se teferic organizovao poslije zabrane o javnim okupljanjima. Na hajr i na dobro. To je ta neozbiljnost sto je kostala taliiane. Sva sreca da smo mi ipak malo vise svjesni opasnosti. Po mom misljenju, Konjic se davno trebao zakljucati...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Laze Curva

pisao sam nije dolazio u Sarejvo nikako ,jer ovaj iz Srbije sto ih je zarazio odmah javioavalPacidoroP je napisao/la: ↑24 mar 2020, 13:47Previše "slučajnosti" da bi bio neki drugi..
Kako god, koji god da je u pitanju, želim mu da što prije prođe kroz ovo sve, i da se svi okupimo u našem jedinom domu uskoro.

Ne znam bas da je odmah javio, ili bar nisu svima javili, jer je moj kolega s posla citavu subotu proveo s jednim zarazenim u SarajevuKANA je napisao/la: ↑24 mar 2020, 14:34pisao sam nije dolazio u Sarejvo nikako ,jer ovaj iz Srbije sto ih je zarazio odmah javioavalPacidoroP je napisao/la: ↑24 mar 2020, 13:47Previše "slučajnosti" da bi bio neki drugi..
Kako god, koji god da je u pitanju, želim mu da što prije prođe kroz ovo sve, i da se svi okupimo u našem jedinom domu uskoro.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako ti deveras Irfoni? Nadam se da nemas nikakve simptome i to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
nisam rekao da lazes. ne trpaj mi rijeci, koje nisam izgovorio/napisao. dobar si momak, al previse sujetan i djetinjast. i, kad si pisao, jasko nije jos bio ni testiran,
kasljes liirfo je napisao/la: ↑24 mar 2020, 14:38Ne znam bas da je odmah javio, ili bar nisu svima javili, jer je moj kolega s posla citavu subotu proveo s jednim zarazenim u SarajevuKANA je napisao/la: ↑24 mar 2020, 14:34pisao sam nije dolazio u Sarejvo nikako ,jer ovaj iz Srbije sto ih je zarazio odmah javioavalPacidoroP je napisao/la: ↑24 mar 2020, 13:47
Previše "slučajnosti" da bi bio neki drugi..
Kako god, koji god da je u pitanju, želim mu da što prije prođe kroz ovo sve, i da se svi okupimo u našem jedinom domu uskoro.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sa pogresnog profila si odgovorio, presaltaj se
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
dva puta mi na post odgovaras da nisam upravu , imam na Viberu poruku nebi bezveze to napisao ali nebitno zaboravi .Najbitnije je da Jasko bude dobar **** sve .
imas pp, da ne trolam temu, a i ne iznosim ovdje neke stvari.KANA je napisao/la: ↑24 mar 2020, 14:46dva puta mi na post odgovaras da nisam upravu , imam na Viberu poruku nebi bezveze to napisao ali nebitno zaboravi .Najbitnije je da Jasko bude dobar **** sve .
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
eh evo sad
Ne.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Forum svakako nije mjesto za iznosenje takvih stvari, barem ja to tako gledam...mislim ok sad kad je sve objavljeno javno pozeliti covjeku brz oporavak, ali licirati tako s tim kad nije vrijeme, ne treba. Gospodinu Jasminu zelim sto brzi oporavak, kao i svakoj osobi koju je ovaj prokleti virus zakacio.
naravno,posebno sto covjek nije bio testiran kada je drug Kana pisao....Kana je inace malo egoistican momak ,brzoplet poleti ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.