Halo ba, nađi onu da vidim kakva je.

Jesi skinuo ovo dok je free ? Da li bi se moglo kasnije nastaviti u offline

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Halo ba, nađi onu da vidim kakva je.
Ne mogu se brate sjetiti nema teorije.
Jel to sigurna metoda?wolfie je napisao/la: ↑24 mar 2020, 21:30Ne mogu se brate sjetiti nema teorije.
Skinuo na steam, vani je crack da se nastavi igrati offline. Samo kucaj na youtube FM20 Bypass crack, i prati upute.
Ovi iz FM-a se satrali da ne bi bilo piratskih verzija ove godine, do prvih updatea bilo bruku gresaka kako bi sprijecili krekovanje igrice, ali, evo naguzise ih sad.![]()
Ante je i na proslim menagerima bio napadac ili krilo. Tako da to i nije neka greska ovig patcha.
Dzeno belgijanac.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 mar 2020, 22:37Ante je i na proslim menagerima bio napadac ili krilo. Tako da to i nije neka greska ovig patcha.![]()
Javi se u pp da ti dam taktiku, s Velezom prva sezona 1 poraz, prekuco ligu.
Ama skini original igricu preko Steama, besplatna je sad do prvog aprila, i onda kucaj na yt FM20 bypass i prati upute sta da uradis da mozes igrati i poslije prvog aprila.
To je prednost jer ce se kloc moci prodat u Evropuwolfie je napisao/la: ↑24 mar 2020, 22:39Dzeno belgijanac.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 mar 2020, 22:37Ante je i na proslim menagerima bio napadac ili krilo. Tako da to i nije neka greska ovig patcha.![]()
![]()
Lijepi FM, od 1 se nisam odmakao od laptopa, a jos nisam dosao do pocetka sezone.. Marin Popovic super pojacanje, samo me ogulio yebem mu suprugu od menadzera.![]()
Ja doveo Maronea i vec 4 asistencije u prva dva kola. U klubu kao nezadovoljni sto sam mu dao malo vecu platu. Takodjer, moze se igrati sa 6 stranaca, vjerovatno nisu popravili to pravilo. Povrijedio mi se Popovic pred pocetak sezone, nadam se da ce mi biti spreman za derbi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2020, 10:03To je prednost jer ce se kloc moci prodat u Evropuwolfie je napisao/la: ↑24 mar 2020, 22:39Dzeno belgijanac.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 mar 2020, 22:37
Ante je i na proslim menagerima bio napadac ili krilo. Tako da to i nije neka greska ovig patcha.![]()
![]()
Lijepi FM, od 1 se nisam odmakao od laptopa, a jos nisam dosao do pocetka sezone.. Marin Popovic super pojacanje, samo me ogulio yebem mu suprugu od menadzera.![]()
Ja sam s njim pregovarao al se nismo naslijbg ja zatezem kao i Osim.
U sredini doveo onog Yan Mortelata tako nesto sto je bio kratko u Slobodi top ocjene ima. Nudio se i Moussa Marone i Dejan Janjatovic ali zbog plate i stranaca ih nisam doveo. Cekamo kapitalca na zimuA ovako realno ekipa nije losa .
240 p/w sam mu dao platu.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2020, 11:07Znaci zajebao sam se s Maroneom![]()
Meni vala trazio oko 1k ja davao maximum 550![]()
Prvo ga na probu doveo odigrao par utakmica i onda se dogovarali. Trazio 1k€p/w, al eto ako ne nadje klub valjda se dogovorimo.wolfie je napisao/la: ↑25 mar 2020, 11:48240 p/w sam mu dao platu.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2020, 11:07Znaci zajebao sam se s Maroneom![]()
Meni vala trazio oko 1k ja davao maximum 550![]()
![]()
Popovic mi je najplaceniji, 800 p/w mescini.
Ne znam brate kako ti je trazio te pare. Meni je mescini trazio na prvu 400p/w.
Dovodis li ovako free agente na probu ili im odmah nudis ugovor?
Hahaha, kod mene bas dosta golova zabio, pravi tap-in napadac. Bekovi su mi strasni, nevjerovatno zvuci, ali Shorty i Pavic fenomenalni u utrcanju u prostor, rola WB sa instrukcijom cross from deep.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2020, 17:07Kod mene Lendra more s broda ne moze pogodit...Nekad sam ga gurao na F9 sad nula... AF isto ... Sinan i Zec daju golove on more s broda ne moze pogodit![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.