dajes 49 poena, 13.7 asistencija, 12.2 skoka, 4.1 steala, 0.9 blokada i 4.8 trojki
dobijas 21.7 poena, 9.9 aistencija, 4.1 skok, 1.3 steala, 0.1 blokadu i 1.5 trojki
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
100% se rijesava turnoveraWolverine je napisao/la:rule, de mi reci svega sta ti dobijas u ovom tradeu koji sam zabranio?
dajes 49 poena, 13.7 asistencija, 12.2 skoka, 4.1 steala, 0.9 blokada i 4.8 trojki
dobijas 21.7 poena, 9.9 aistencija, 4.1 skok, 1.3 steala, 0.1 blokadu i 1.5 trojki
majestic24 je napisao/la:100% se rijesava turnoveraWolverine je napisao/la:rule, de mi reci svega sta ti dobijas u ovom tradeu koji sam zabranio?
![]()
![]()
![]()
upravo si opljackan, i to dobovoljno.Rule_hz je napisao/la:
sto se tice toga... imam tu... wadea jamesa ev i sad wiliamsa( u dobroj je formi) da tako i ostane, mislim da tu sam dobio na poenima, asistencijama, ukradenim loptama, manje licnih gresaka, mada i ova trojica koje imam mogu sa tricama ako koga odcepi.. mislim da sam najlosiji u skokovima pa sad cu gledat da ubacim nesto sto valja od ovih slobodnih, bar toi od ponmedeljkka pa cemo vidjet.... moja procjena igraca sto sam ti dau su...nonoc me parker oborio na 230km, fulo je drama sjebo me u licnim greskama, kao i jackison jes da daje poena ali et i ima konkurenciju poput walasa, i ostalih pa i on opada...hedo, jes da ide na 2 3 trice po tekmi kako kad ima richardsona ma ono... labavo... bar si mi olaksao posao:))) i zahvalan sam ti na tomu mada je ovo samo igra:P sretno sa njima razabu:))
Wolverine je napisao/la:upravo si opljackan, i to dobovoljno.Rule_hz je napisao/la:
sto se tice toga... imam tu... wadea jamesa ev i sad wiliamsa( u dobroj je formi) da tako i ostane, mislim da tu sam dobio na poenima, asistencijama, ukradenim loptama, manje licnih gresaka, mada i ova trojica koje imam mogu sa tricama ako koga odcepi.. mislim da sam najlosiji u skokovima pa sad cu gledat da ubacim nesto sto valja od ovih slobodnih, bar toi od ponmedeljkka pa cemo vidjet.... moja procjena igraca sto sam ti dau su...nonoc me parker oborio na 230km, fulo je drama sjebo me u licnim greskama, kao i jackison jes da daje poena ali et i ima konkurenciju poput walasa, i ostalih pa i on opada...hedo, jes da ide na 2 3 trice po tekmi kako kad ima richardsona ma ono... labavo... bar si mi olaksao posao:))) i zahvalan sam ti na tomu mada je ovo samo igra:P sretno sa njima razabu:))
Evo ti Brook Lopez za JamesaRule_hz je napisao/la:sto je dobar ovaj DERON WILIAMS nasprem one trojice:D jos da se pojacam skokovima i ostalim nek mi neko predlozi sta mi daje za jamesa ili wadea???
Evo ti Gerald Wallace 20p +10+ skokova po tekmi za jednog od te dvojice biraj koga ćeš dati...Rule_hz je napisao/la:sto je dobar ovaj DERON WILIAMS nasprem one trojice:D jos da se pojacam skokovima i ostalim nek mi neko predlozi sta mi daje za jamesa ili wadea???
tacnije 17+ 8+bosanac035 je napisao/la:Evo ti Gerald Wallace 20p +10+ skokova po tekmi za jednog od te dvojice biraj koga ćeš dati...Rule_hz je napisao/la:sto je dobar ovaj DERON WILIAMS nasprem one trojice:D jos da se pojacam skokovima i ostalim nek mi neko predlozi sta mi daje za jamesa ili wadea???
E druze moj da su meni svi zdravi vidio bi ti ko bi pobjedio visokodema je napisao/la:U subotu gubio 5-4 i preokrenuo na 6-3.Prvi sam i dalje u poenima,blokovima,skokovima.Sad protiv t mac ocekujem visoku pobjedu i dolazak na 2 ili 3 mjesto

Joj tog Redicka sam bio zapikao jos od vikenda, ali bio ispucao sve transakcije za tu sedmicu (4 puta) i stavio ga na "watch list". Kontam, jutros cu ga pokupiti, kad - iznenadjenje - ne radi internet citavo jutro.Rule_hz je napisao/la:ocekujem i ja sve pobjede jer evo pametno sam i ocekivano ispunio roster mislim da sam dobio dvojicu eventualno trojicu sa tricama, poenima, asistencijama ... Q.Richardison---J.Redick---N Young...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.