NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Detroit Pistons player Christian Wood has been cleared from Covid-19.
Wood is one of the players that tested positive for coronavirus a couple of weeks ago.
Wood registered negative test results late Wednesday night.
Wood is one of the players that tested positive for coronavirus a couple of weeks ago.
Wood registered negative test results late Wednesday night.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
iste stvari postavljam na podforumu serie a, poceli su me vrijedjat jer zelim da se liga nastavi kad se poboljsa situacija i koliko god da im dokaza postavim, izjava ljudi koji odlucuju, oni opet tjeraju po svom i mene vrijedjaju
eto, nije vazno sta drugi kazu, pogotovo oni koji odlucuju, vazno je sta kaze chinaglia :tokralju:
Chini buraz ne brini,sezona se mora nastaviti,to ovi prevaranti iz Torina navijaju da se prekine ne bil' klepili jos jednu titulu na kvarnjakaChinaglia je napisao/la: ↑28 mar 2020, 14:20iste stvari postavljam na podforumu serie a, poceli su me vrijedjat jer zelim da se liga nastavi kad se poboljsa situacija i koliko god da im dokaza postavim, izjava ljudi koji odlucuju, oni opet tjeraju po svom i mene vrijedjaju
eto, nije vazno sta drugi kazu, pogotovo oni koji odlucuju, vazno je sta kaze chinaglia![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad skontas da se Korona rasirila iz Kine mjesec i po dana ranije, Bryant bi danas bio ziv...
- Barbarossa
- Kontakt:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Boston Celtics, Marcus Smart says he has recovered from the coronavirus
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bar nesto pozitivno 

eto i ofiŠl

vala mogli su pustiti cijelu sezonu odmah ne ovako
vala mogli su pustiti cijelu sezonu odmah ne ovako
Da ti da sve u komadu i reklame i sve naplati samo jednom umjesot pet puta? Haha jos si dobro i prosao sto ce po dvije stavljati mogli su po jednu na deset sedmica razgoditi. Vidio sam ona spodoba Lebron se i ovdje nesto petljao, trazio drugi termin emitovanja, crnacki Vucic

Rekao da bi ga trebali pustit u ovo vrijeme kad nema NBA, a ne kako je bilo planirano.japa je napisao/la: ↑31 mar 2020, 16:34Da ti da sve u komadu i reklame i sve naplati samo jednom umjesot pet puta? Haha jos si dobro i prosao sto ce po dvije stavljati mogli su po jednu na deset sedmica razgoditi. Vidio sam ona spodoba Lebron se i ovdje nesto petljao, trazio drugi termin emitovanja, crnacki Vucic![]()
![]()
Smanji doživljaj.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dakle petljao se sa svojim prijedlozima...
pa realno da nije ovog sranja s coronom prvobitni termin je bio glup, poceli bi ga emitovati uz NBA finale
svi fokusirani na finale ti emitujes ovaj dokumentarac
dobro je James rekao, sad je mnogo bolji tajming, svi na streaming platformama i gledaju serije, filmove dokumentarce itd., , ne mozes nigdje mrdnut a ovo zavrseno sve i smontirano ima par mjeseci
svi fokusirani na finale ti emitujes ovaj dokumentarac
dobro je James rekao, sad je mnogo bolji tajming, svi na streaming platformama i gledaju serije, filmove dokumentarce itd., , ne mozes nigdje mrdnut a ovo zavrseno sve i smontirano ima par mjeseci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.