FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Legende ne rade ono sto je Odovic radio. Sutio, klimao glavom i sve je bilo super jer plata ide na racun. Nije ni pomisljao da podnese ostavku. To je pickasto i to legende ne rade. Staviti njega i npr. istinsku legendu kluba, Bukala, u istu recenicu je jako bezobrazno prema pokojnom Bukalu koji kad je bio jako bolestan i u krevetu, oprostio je dug klubu u situaciji kad mu je novac bio najpotrebniji. Bukalu i slicnim njemu je klub bio iznad svega i to su djelima i pokazivali.
Sretan rodjendan Oda.
Sretan rodjendan Oda.
a dobro ti si malo strogo napisao ali stoji dosta....razocarao me sto je sutio na neke stvari koje su nas malo i zavalile....izabrao je da klima glavom nekome ko ga otjerao 2 godine ranije ...ali Oda je nas nek nam je ziv i zdrav 100 godinaBrkooo je napisao/la: ↑26 mar 2020, 21:59Legende ne rade ono sto je Odovic radio. Sutio, klimao glavom i sve je bilo super jer plata ide na racun. Nije ni pomisljao da podnese ostavku. To je pickasto i to legende ne rade. Staviti njega i npr. istinsku legendu kluba, Bukala, u istu recenicu je jako bezobrazno prema pokojnom Bukalu koji kad je bio jako bolestan i u krevetu, oprostio je dug klubu u situaciji kad mu je novac bio najpotrebniji. Bukalu i slicnim njemu je klub bio iznad svega i to su djelima i pokazivali.
Sretan rodjendan Oda.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ko ne zna Odu, misli da je bilo do para.
Oda voli klub istinski, i nekako jedino mi pada na pamet da je šutio iz razloga da sacuva situaciju, da gasi pozar i to sve iz ciste ljubavi prema klubu. Opet je uskocio u pomoc ljudima koji su ga sramno šutnuli iz kluba. Za mene je Oda Zeljeznicar jer nikada nije rekao Zelji ne, niti je ikada klub ostetio na bilo koji nacin. Samo mozda to sto je nastavio šutiti poslije zadnjeg razlaza sa klubom. Samo to.
Oda voli klub istinski, i nekako jedino mi pada na pamet da je šutio iz razloga da sacuva situaciju, da gasi pozar i to sve iz ciste ljubavi prema klubu. Opet je uskocio u pomoc ljudima koji su ga sramno šutnuli iz kluba. Za mene je Oda Zeljeznicar jer nikada nije rekao Zelji ne, niti je ikada klub ostetio na bilo koji nacin. Samo mozda to sto je nastavio šutiti poslije zadnjeg razlaza sa klubom. Samo to.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Lijepa komunikacija sa djecom i roditeljima i sto se tice postova i komentara sto se javljaju roditelji
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma da ...to je nekako i brko napisao samo malo strozije....volio bih fkt sa njim popiti kafu i pitati ga sto je to uradio ..kerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 mar 2020, 22:24Ko ne zna Odu, misli da je bilo do para.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ako ga ikada sretnes, pitaj ga pa ces vidjeti sta ce ti reci.
Oda je nas.
Oda je nas.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Odi se nikad nista nije moglo zamjeriti.... A uvijek sacuva obraz, uvijek!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
pazi brate,prosle sezona prije nego se zgovnala i prije nego je doslo onih 5 poraza za redom,mozda sae i mogla izvuci da je neko ranije reagovao,rekao i pricao o problemima ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Specificna sezona.
Jako, jako dobar start u ligi i onda oni belaji sa igracima. Poslije su se malo zavozali igraci u svemu tome jer kad su vidjeli da ne cine zlo samo ljudima koji su trenutno tu na celu kluba vec i samom klubu i njegovim ime bilo je kasno tacnije nisu imali ni srece i tu dolazi onaj nesretni niz. Da se ne ponovi vise nikad onaj kosmar i onakva sezona.
Jako, jako dobar start u ligi i onda oni belaji sa igracima. Poslije su se malo zavozali igraci u svemu tome jer kad su vidjeli da ne cine zlo samo ljudima koji su trenutno tu na celu kluba vec i samom klubu i njegovim ime bilo je kasno tacnije nisu imali ni srece i tu dolazi onaj nesretni niz. Da se ne ponovi vise nikad onaj kosmar i onakva sezona.
Ma prvi, drugi i treci put sve isto. Drugi put kad je dobio otkaz kontao sam da nije do njega, bilo mi je zao sto su ga otjerali ali nakon ove trece avanture sam vidio da je 100% bilo do njega i da je uvijek bilo do njega. Vi mi dovodite igrace, aminovat cu i Stokica i Livaju, ma bilo koga, vi mi govorite sta god zelite, sve cu to ispostovati, samo mi dajte platu, sutim i pristajem na sve.delinjo je napisao/la: ↑26 mar 2020, 22:20a dobro ti si malo strogo napisao ali stoji dosta....razocarao me sto je sutio na neke stvari koje su nas malo i zavalile....izabrao je da klima glavom nekome ko ga otjerao 2 godine ranije ...ali Oda je nas nek nam je ziv i zdrav 100 godinaBrkooo je napisao/la: ↑26 mar 2020, 21:59Legende ne rade ono sto je Odovic radio. Sutio, klimao glavom i sve je bilo super jer plata ide na racun. Nije ni pomisljao da podnese ostavku. To je pickasto i to legende ne rade. Staviti njega i npr. istinsku legendu kluba, Bukala, u istu recenicu je jako bezobrazno prema pokojnom Bukalu koji kad je bio jako bolestan i u krevetu, oprostio je dug klubu u situaciji kad mu je novac bio najpotrebniji. Bukalu i slicnim njemu je klub bio iznad svega i to su djelima i pokazivali.
Sretan rodjendan Oda.
Nikad nije imao svoj stav, pa da kaze stanite ljudi, ako mi se budete mijesali u bilo sta podnijet cu ostavku. Ne, on je uvijek sutio, klimao glavom i to sve zbog svoje koristi.
Oda jeste nas, samo za mene nije legenda.
- MocMahale444
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sretan rodjendan Odi, da nam je živ i zdrav još dugo, da je tu uz Želju, ali nikad više šef stručnog štaba. Jednostavno golem zalogaj za njega i njegov blagi karakter. Dokazano više puta. Nažalost.
Tit Ula
Ipak, ruku na srce, kada je dosao slovenski prevarant, tu je trebala biti prekretnica i bolje ime je bilo u opticaju, ali, eto, tako trebalo da bude.
Ipak, ruku na srce, kada je dosao slovenski prevarant, tu je trebala biti prekretnica i bolje ime je bilo u opticaju, ali, eto, tako trebalo da bude.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
ma kur ac na srce kad neko ne zna ....**** ga dovede te do toga da i u namjere pocnes sumnjati
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lokomotifa i 25 gostiju.