FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 29 nov 2010, 10:24

gero, help.
kako se zvao stariji zabarski golman sof?
treba mi hitno a nikako ne mogu da nadjem.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 nov 2010, 10:29

secer je napisao/la:gero, help.
kako se zvao stariji zabarski golman sof?
treba mi hitno a nikako ne mogu da nadjem.
:? Dino Zoff ?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 nov 2010, 10:34

dr.van nostrand je napisao/la: :? Dino ?

[youtube][/youtube]
yeb.ga, sto se guras, vidis li da sam pitao geronima :lol:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 nov 2010, 11:39

secer je napisao/la:

[youtube][/youtube]

hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahhahaaha xD
jos navijac Manchestera xD
oplaka Bgm xD :D :D :D :D :D
#miasanmia

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 nov 2010, 12:05

secer je napisao/la:

[youtube][/youtube]

seceru moj,kad dodjes u bosnu imas od mene jesti i piti. Nije me odavno neko vise nasmijao na forumu sto ti sada.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 nov 2010, 12:11

Hajmo sad pobrisat ove postove i cekat da dodje @gero. :D
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2010, 12:53

Šećeru, volim i ja tebe. slika
Ali, pošto ja nisam trolo i spamerčić kao ti, da se okrenemo ozbiljnim temama. Jer ovo što radiš je slika

Spominješ žabarskog golmana, sjeti se i ja jednog. Ima jako popularno ime, a prezime kao u jednog našeg forumaša.
Ako ovo odgonetneš, neće ti biti teško doći do odgovora na pitanje koje slijedi. slika
Znaš za Seppa Meiera, branio je 17 godina za Bayu. Poslije Titana najbolji golman koji je Bayern, pa i Njemačka, imao/la. Trebalo je proći nekoliko godina pa da nađu golmana solidnih kvaliteta. Tačnije, sve do dolaska J.M.Pfaff-a.

Pitanje glasi: Kako se zvao propalileo ili najgori golman Bayerna svih vremena? Ako si već došao do imena (a treb'o si) prezime je kao u nekadašnjem najvećem proizvođaču satova.

Ako Trasimaco dođe prije do odgovora, neka se strpi slika dok slatki ne kaže svoje. Ipak je on moj jaran, NO. 1.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 nov 2010, 13:50

trolius je napisao/la:Ali, pošto ja nisam trolo i spamerčić kao ti
tako se obraca jaranu? ja trol i spamer?
e, ovo je bilo previse! napustam forum :!:
poglavica je napisao/la:Pitanje glasi: Kako se zvao propalileo ili najgori golman Bayerna svih vremena? Ako si već došao do imena (a treb'o si) prezime je kao u nekadašnjem najvećem proizvođaču satova.
neam pojma. sto pitas :?
jedino sto znam jeste to da kan nikada nece biti medju najboljim golmanima svijeta.
on i sepi... hah! rupe :!:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 29 nov 2010, 14:46

Eto opet ista stvar. Raznesemo "smeće " od ekipe zvano Eintracht i opet je sve ok :neee:

Ja bi reko da smo došli do pobjede lakše nego kaj sam oćekivao. Tymo odigrao maestralno i ušao u momčad kola. Gomez gazi i gazi, sad čak vrijedi i 40 milja :mrgreen: A kaj se tiće Buytena, nadam se da on nikada više neće igrati za Bayern ako ćemo imati 2 druga štopera na raspolaganju. Više od toga niti nemogu željeti...Samo pitanje je dal ćemo mi ovu seriju moći nastaviti jer kad Bvb tako melje to sigurno ima utjecaja na naše igrače - na zimu po štopera i beka 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2010, 16:13

ucjenjivač je napisao/la: napustam forum
Zar? Onda povedi i mene. :lol:
neznalica je napisao/la: neam pojma. sto pitas :?
Pa valjda da se igramo. A ujedno ima veze sa temom. Yebeš Batu, šta on radi na ovoj temi. :twisted: :D
Inače, odgovor je Walter Junghans.
slatki je napisao/la: on i sepi... hah! rupe :!:
Nemoj da ti zovnem totema :lol: pa da ti on objasni neke stvari. Ti si definitivno zadužen za napadački dio tima. O golmanima i defanzivnom dijelu tima nemaš pojma. :?
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 nov 2010, 16:44

gero je napisao/la:Onda povedi i mene
do monologa, ili :?
Inače, odgovor je Walter Junghans.
nikad cuo. ozbiljno.

ko je totem?
kahn je bio dobar golman, dobar i nista vise.
imao je ekstra dobrih parada ala lav j., ali je znao i us.rati k´o romeo mitrovic.
dakle, kad se sve sabere i oduzme, bio je odlican. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2010, 16:47

Nerlinger ponovo pratio Chelsea, je li to u pitanju Bosingwa ili neki drugi igrač? :?
Navodno je Talijan Criscito izjavio da ostaje u Genoa-i. Vozdrica.

Okrećemo li se Francuzu Tremoulinasu? Hoeness ponovo istakao da neće dovoditi nove igrače pod svaku cijenu. Jer, ističe kako se pravi igrači ne puštaju u januarskom prelaznom roku.

Ako je Talijan odustao, u trci za Portugalcem i Francuzom...koga izabrati? Tremo dosta mlađi, sa manjim primanjima, ali još nedokazan igrač. Bosingwu muče povrede i to ne one lakše prirode, tako da je to najveći problem kod njega, pored izuzetno visokih primanja na koje je ovaj igrač navikao. Povoljna stvar kod njega je što mu ugovor ističe na ljeto, tako da bio mogao biti sehr gunstig.

Postavlja se pitanje, ako ne produži ugovor u Chelsea, zbog čega je to? Zbog zaista visokog rizika da ovaj igrač ne bude nikad više onaj stari, iako je u najboljim godinama (28).
Pored svega toga, morao bi se Lahm ponovo seliti na lijevu stranu.
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2010, 17:00

secer je napisao/la: ko je totem?
Onaj koji je neki dan osuo drvlje i kamenje po našem Buttku. :(
Kome držiš fige na El Clasicu? I šta ono bi sa Abrahama. Nisam gledao meč. :cry: Nikad ne dođe do duela sa našim Adnanom.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 nov 2010, 17:12

Kome držiš fige na El Clasicu?
na jednoj strani pro-liv, na drugoj ono tvrdo.
zadatak je izabrati manje zlo u datom momentu.
:mrgreen:

jah, kako ti znas da sam bio u bokserskim vodama?
abraham je izgubio.
´ta on tazi u super-srednjoj :evil: patuljak je bio kralj u srednjoj dok je u ovoj prosjecan.
ybg., protivnici su dosta visociji a to znaci puno. osim toga, u ovom turniru ucestvuju samo najbolji sto super-srednja moze ponuditi.
ado vs. abraham...hmmm... prefinjeni tehnicar protiv udaraca...
ne znam, tu bi odlucivale sitnice kao npr. raspolozenje tog dana. ipak, mala prednost na strani naseg zmaja.
joj, gledam a u meni krv kljuca :twisted:
da mi je jos jednom stati na daske :twisted: yebena kicma :cry:
ps
buttko je tito, sah reza, fuzija kana i kopkea.
najbolji fudbaler medju golmanima!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 nov 2010, 20:18

fakat nam nema vise totema :D :D :D :D e jest me nasekirao i sa mnom je vodio polemike i covjek ode :D :D :D a ni sarmu probo nije :D nego gero kome ti drzis fige???ja nekako vise realu, i barca mi je bila prije draga al nesto se dizu previse....a ovi naši deutscheri ozil, khedira i naravno ostala kompanija ce da ih spuste na zemlju :D :D :D nekako ne vjerujem da veliki mourinho moze izgubit od guardiole....hajd ak ja sad fulim onda ce i drug romarioo imat jednom priliku da kaze da ja nisam imao prave argumente :D :D :D a ak barca potone onda ga nece biti dugo ovde da prca po našem bayi :D :D :D :D ma oni i onako bayi ne mogu nista, svi ostali su samo klubovi a bayern je div, gigant, stroj.....il kako ono kažu u espani DIE SCHWARZE BESTIE :D :D :D :D :D :D et koliko nas poštuju tamo, a ovde dodju ovi navijajcici da zafrkavaju :D :D al veceras mogu u el clasicu uzivat i nadat se golovima, sto vise , jest da bi dobri mou mogao dobro beton zamijesat pozadi pa da odluci 1 gol :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 nov 2010, 20:24

anton 1983 je napisao/la: --->>oćekivao<<---
--->>tiće<<---
igrače??
valjda igraće :S

geronimo je napisao/la: O golmanima i defanzivnom dijelu tima nemaš pojma. :?
a da ne pricamo o veznom redu,Schweini da nema pojma :?

secer je napisao/la: imao je ekstra dobrih parada ala lav j., ali je znao i us.rati k´o romeo mitrovic.
al' niko nije znao us.rat k'o Tomislav Piplica :D

EDIT: ja veceras navijam za Barsu (manje zlo(gov.no)... samo zato da ne bi Real dobio osam bodova prednosti u odnosu na Villareal...
kaze Bundes liga najdosadnija,prije bi bilo najzabavnija...svake godine neki novi klub se probudi i pocne pobjedjivat,a u ostalim ligama sve standarno :)
#miasanmia

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 nov 2010, 22:03

na bildu
http://www.bild.de/BILD/sport/laola-spa ... -liga.html

sam odgledao nekih pola sahata utakmice barcelona vs. real.
u pm. koje tracenje vremena. obdaniste, 16. bosanska liga i dom pemzionera u jednom.
pa, nije ni cudo sto smrade iz madrida vec godinama ne prolaze dalje od 1/8 finala u lp i sto ih razbijaju slabasne ekipe ala lion. :lol:
prcelona jos gora. nije mi jasno kako su zabili ona dva gola kada za pola sahata, koliko sam gledao, nisu presli po´ centra.
nije ni real; sve se nesto gonjaju na sredini, mlate se, dobijaju kartone... ma, ciganija ko´ ciganija.
od takvih se nista bolje ne moze ni ocekivati.
idem pronaci neko turbe da ubacim koju kintu i pozelim da bayo dobije nekog od ovih jadnika :idea:
bilo koja od ovih ekipa moze posluziti za nabijanje gol-razlike i spremanje za prave utakmice protiv jakih protivnika.
eto, toliko od mene o buducim protivnicima ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 nov 2010, 10:03

Protiv Schalkea dolazi do prve prave borbe između Bommela i TymoŠPEKA. E to je sada glavobolja za našeg van gaala. Protiv Eintrachta, bommel nije bio spreman za 90 minuta pa je Tymo starto. Sada već protiv Schalkea moremo oćekivati da Bommel može igrati svih 90 minuta te da će se van Gaal potruditi da bude u prvih 11, no pitanje je umjesto koga. Makar Schalke djeluje kao propali klub ipak imaju to ime i momčad koja bi mogla igrati puno bolje. Kak god da ga okreneš, onaj koji stepe Lyona sa 3:0 zaslužuje poštovanje. Možda baš zato startamo sa malo defanzivnijom ekipom i u veznom redu zaigraju Tymo- Bommel -Schweini. To bi bilo solomunsko rješenje, no ako urodi plodom, ko zna možda i u budučnosti ova 3 igrača startaju skupa. U ovom trenutku ja ne znam koga bi izabro da moram birati između TymoŠPEKA koji je u formi i igra standardno ili našeg kapetana koji nije baš dobar u ovoj sezoni i tek se vratio na teren.

TZV: PICK AND CHOOSE SITUACIJA! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 30 nov 2010, 15:21

anton 1983 je napisao/la:Protiv Schalkea dolazi do prve prave borbe između Bommela i TymoŠPEKA. E to je sada glavobolja za našeg van gaala. Protiv Eintrachta, bommel nije bio spreman za 90 minuta pa je Tymo starto. Sada već protiv Schalkea moremo oćekivati da Bommel može igrati svih 90 minuta te da će se van Gaal potruditi da bude u prvih 11, no pitanje je umjesto koga. Makar Schalke djeluje kao propali klub ipak imaju to ime i momčad koja bi mogla igrati puno bolje. Kak god da ga okreneš, onaj koji stepe Lyona sa 3:0 zaslužuje poštovanje. Možda baš zato startamo sa malo defanzivnijom ekipom i u veznom redu zaigraju Tymo- Bommel -Schweini. To bi bilo solomunsko rješenje, no ako urodi plodom, ko zna možda i u budučnosti ova 3 igrača startaju skupa. U ovom trenutku ja ne znam koga bi izabro da moram birati između TymoŠPEKA koji je u formi i igra standardno ili našeg kapetana koji nije baš dobar u ovoj sezoni i tek se vratio na teren.

TZV: PICK AND CHOOSE SITUACIJA! 8-)
tymo stoper umjesto Belgijanca a van bommel sa schweinijem na sredini (99% sam siguran ) :) :) :)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 nov 2010, 15:54

effe_sa je napisao/la:fakat nam nema vise totema :D :D :D :D e jest me nasekirao i sa mnom je vodio polemike i covjek ode :D :D :D a ni sarmu probo nije :D nego gero kome ti drzis fige???ja nekako vise realu, i barca mi je bila prije draga al nesto se dizu previse....a ovi naši deutscheri ozil, khedira i naravno ostala kompanija ce da ih spuste na zemlju :D :D :D nekako ne vjerujem da veliki mourinho moze izgubit od guardiole....hajd ak ja sad fulim onda ce i drug romarioo imat jednom priliku da kaze da ja nisam imao prave argumente :D :D :D a ak barca potone onda ga nece biti dugo ovde da prca po našem bayi :D :D :D :D ma oni i onako bayi ne mogu nista, svi ostali su samo klubovi a bayern je div, gigant, stroj.....il kako ono kažu u espani DIE SCHWARZE BESTIE :D :D :D :D :D :D et koliko nas poštuju tamo, a ovde dodju ovi navijajcici da zafrkavaju :D :D al veceras mogu u el clasicu uzivat i nadat se golovima, sto vise , jest da bi dobri mou mogao dobro beton zamijesat pozadi pa da odluci 1 gol :D :D :D
... i sta bi sinoc na el clasicu, jel se preseravao stari romario kad je govorio o velicini Barce, jel pretjerivao kad je govorio da Bayern i bilo koji drugi klub nisu Barci ni do koljena, jesi li ikada vidio mocniju ekipu, sta mislis kako bi Bayo prosao protiv onakve igre.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []