Čim ti po slovima glat udaraš biće da je mlada tražila valjanje i sklonila piće sa stola.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jest dosadno, da bi makar trenera smijenit.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Treba Pekića smijenit, a imenovat nekog kineza da bude komesar za sigurnost.
Npr.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Danas je trebala biti treca utakmica u ovom trecem dijelu prvenstva, trebala 
Dokurcilomijevise

Dokurcilomijevise
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
I ti si puko.... Danas bi bila pauza jer je jucer igrala BiH sa Sjevernom Irskom baraz.....

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Eto vidis kako ova izolacija utice na ljude. Neki dan nisam znao koji je dan u sedmici.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 mar 2020, 11:33I ti si puko.... Danas bi bila pauza jer je jucer igrala BiH sa Sjevernom Irskom baraz.....![]()

Toliko mi je dokurciloo da sam pozelio da gledam Zajmovica i njegove poteze, promasaje Veselinovica. Bilo sta samo da gledam. Oprostite sto smo vam govorili da nam yebete zivce i tako dalje i blize sa svojim nekim potezima. Nedostajete.
sinoc je bilo zagrijavanje.....veceraas je lom

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
A jamba? Poklape? Ljuti se sto vise çojçe?
Remi je karta za ratnike

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
To Muhoni
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Znaš mene, laganica sve.
Kod tebe, dira li te iko?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
jasko je skroz ok. apsolutno, nikakvih problema nema.
danas, kad sam se cuo s njim, sjetim se jedne anegdote. osvoji Zeljo kup protiv leotara, dole bilo 0-0, na Grbavici 2-0. tada mirza mesic bio kod nas i dao je jedan gol u tom finalu. malo nakon tog finala zaglavimo u zdravoj vodi, ne sjecam se ni kako smo tamo zavrsili. uglavnom, ja konobara popalim da je jasko mirza mesic, a taj konobar isto navijac Zelje. letao oko nas, ne smije nista faliti. u po frke, jasko mora do wc-a i kako ustade, vidim ja zagleda ga konobar, al smrknut. kaze konobar, da ti nisi malo kabast za fudbalera i kraj zajebancije. ode taj i do kraja nas je sluzio neki drugi.
a, u to vrijeme jasko stalno pitao raju kako da sinu da ime kada ga dobije, mirza po mesicu ili jure po guvi.
danas, kad sam se cuo s njim, sjetim se jedne anegdote. osvoji Zeljo kup protiv leotara, dole bilo 0-0, na Grbavici 2-0. tada mirza mesic bio kod nas i dao je jedan gol u tom finalu. malo nakon tog finala zaglavimo u zdravoj vodi, ne sjecam se ni kako smo tamo zavrsili. uglavnom, ja konobara popalim da je jasko mirza mesic, a taj konobar isto navijac Zelje. letao oko nas, ne smije nista faliti. u po frke, jasko mora do wc-a i kako ustade, vidim ja zagleda ga konobar, al smrknut. kaze konobar, da ti nisi malo kabast za fudbalera i kraj zajebancije. ode taj i do kraja nas je sluzio neki drugi.
a, u to vrijeme jasko stalno pitao raju kako da sinu da ime kada ga dobije, mirza po mesicu ili jure po guvi.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- MocMahale444
Drago mi je da je dobro Badzak. Volio bih da nas nastavis obavjestavati o njegovom stanju ako ti nije problem. Nadat se da ce sve proci bez problema.starigrad je napisao/la: ↑27 mar 2020, 16:04jasko je skroz ok. apsolutno, nikakvih problema nema.