Forum
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Re: Forum
Hoces da ti izbrisem 20ak postova pa da vidis statistiku 
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Šta se odma ljutiš, a čoe'kaMr Plummer je napisao/la:Hoces da ti izbrisem 20ak postova pa da vidis statistiku
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Ma jok, ja to zbog tebeGunnerS je napisao/la:Šta se odma ljutiš, a čoe'kaMr Plummer je napisao/la:Hoces da ti izbrisem 20ak postova pa da vidis statistiku![]()
Ordem e progresso
Nisam ni ja znao, al et.. Iskustvo je to 
A brate ja se istripovao da sa to ja nesta dirao u opcijama.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- M. Scofield
- Kontakt:
Šta treba Tottenham napraviti da bi ovdje dobio svoju temu i dostigao "velikane" tipa Hoffenheima, Milwalla, West Hama i da ne nabrajam još koji ovdje imaju temu
Audere est Facere
Šta treba, ti trebaš bit aktivniji i sigurno će bit tema. Jer ako mogu oni, može i tottenham
- Unforgotten
- Kontakt:
Treba više od jednog navijača (valjda)M. Scofield je napisao/la:Šta treba Tottenham napraviti da bi ovdje dobio svoju temu i dostigao "velikane" tipa Hoffenheima, Milwalla, West Hama i da ne nabrajam još koji ovdje imaju temu
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Ima nas koji smo stalno na EPL-u, vjerujem da bi Paja to začinio svojim dolaskom i tako, bilo bi sigurno
- M. Scofield
- Kontakt:
slažem se, Tottenham igra važnu ulogu u EPL i CL tako da bi i navijači drugih klubova uvijek svratili na temuGunnerS je napisao/la:Ima nas koji smo stalno na EPL-u, vjerujem da bi Paja to začinio svojim dolaskom i tako, bilo bi sigurno
Audere est Facere
Zato, otvori i vidjet češ, samo napiši par uvodnih postova, historijat i bit če valjda nešto od te teme
Iako nisam nešto ljubitelj Tottenhama al et...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je li problem pisati o Tottenhamu na temi "Engleska Premier Liga"? Naravno da nije; sve vijesti koje se vežu uz Tottenham postavljaj tamo, te će tako ispasti da i Tottenham ima svoju ligu. Ti Tottenham, @Drinin Vuk otvorio temu "Cska Moscow"...I, kada se već govori o nekoj jačini klubova, ne misliš li da bi Boca, River, Santos, Corinthians, Colo-Colo itd, prije trebali dobiti svoju temu na ovom forumu od ekipe koja je tek u posljednje 2 godine izašla iz okvira svog prosjeka?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- M. Scofield
- Kontakt:
Samo ću reći prvi Engleski klub koji je osvojio Europski trofej i prvi klub u Engleskoj koji je osvojio duplu krunu tako ovo o zadnje dvije godine ne stoji, al nebitno. Može se pisati i na temi EPL nije problem, al mi nije jasno da Milwall, Leeds i West Ham imaju temu.Monolog je napisao/la:Je li problem pisati o Tottenhamu na temi "Engleska Premier Liga"? Naravno da nije; sve vijesti koje se vežu uz Tottenham postavljaj tamo, te će tako ispasti da i Tottenham ima svoju ligu. Ti Tottenham, @Drinin Vuk otvorio temu "Cska Moscow"...I, kada se već govori o nekoj jačini klubova, ne misliš li da bi Boca, River, Santos, Corinthians, Colo-Colo itd, prije trebali dobiti svoju temu na ovom forumu od ekipe koja je tek u posljednje 2 godine izašla iz okvira svog prosjeka?
Audere est Facere
@M. Scofield
Moraš temu odžavati u životu. Mnogo tema je otvarano, ali se vremenom ugase jer niko ne piše u njima.
Moraš temu odžavati u životu. Mnogo tema je otvarano, ali se vremenom ugase jer niko ne piše u njima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam otvorio temu o PSG,al je brzo ugasena,taj klub simpatisem,i mislio sam uredjivat je sa novim informacijama i sigurno bi bilo rasprave,al se brzo zatvori,kada mogu imat Milwall itd. zasto ne bih mogao jedan PSG ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
teme nisu blogovi. ne trebaju nam teme koje neko "odrzava", vec one na kojima se diskutuje.
Preston je prvi uzeo duplu krunu,a iza njega i Aston Villa,Tottenham je tek treci to uspeo.M. Scofield je napisao/la:Samo ću reći prvi Engleski klub koji je osvojio Europski trofej i prvi klub u Engleskoj koji je osvojio duplu krunu tako ovo o zadnje dvije godine ne stoji, al nebitno. Može se pisati i na temi EPL nije problem, al mi nije jasno da Milwall, Leeds i West Ham imaju temu.Monolog je napisao/la:Je li problem pisati o Tottenhamu na temi "Engleska Premier Liga"? Naravno da nije; sve vijesti koje se vežu uz Tottenham postavljaj tamo, te će tako ispasti da i Tottenham ima svoju ligu. Ti Tottenham, @Drinin Vuk otvorio temu "Cska Moscow"...I, kada se već govori o nekoj jačini klubova, ne misliš li da bi Boca, River, Santos, Corinthians, Colo-Colo itd, prije trebali dobiti svoju temu na ovom forumu od ekipe koja je tek u posljednje 2 godine izašla iz okvira svog prosjeka?
Tottenham jeste uzeo prvi trofej u evropi iz engleske ali isto tako je i WHU uzeo ili sledece ili 2 godine posle nisam sada siguran da li su uzeli '64,ili '65,WHU ima navijace i u BIH,Srbiji...posle velike 4 mozda i najvise u regionu za razliku od Tottenhama.
Millwall nema neke zapazene rezultate u istoriji,ali zbog svoga navijackog pokreta,zbog svoje navijacke tradicije i jedne od retkih ekipa koja se odupire pozoristu na fudbalskim terenima imaju takodje solidnu navijacku populaciju u regionu,kao i zbog jednih od najvecih rivaliteta sa WHU i svima su zanimljivi.
Leeds,svi se secamo Leedsa iz ere Smitha,Radebea,Kellya i ostalih,takodje Leeds ima neku istoriju,ali opet zbog tih 90-ih i pocetka 2000 imaju dobar broj navijaca i na temi se ima sta diskutovati tako da po meni sasvim opravdano stoje ove tri teme.
Ja takodje ne vidim potrebu za otvaranjem iste kao sto ne vidim potrebu ni za teme Hoffenheim i Wolfsburg ali eto zbog Bosanaca i oni tu stoje.
Realno ja bih voleo da ima tu jos tema,na kojim ce da se vodi kvalitetna diskusija jer smo zbog toga ovde,ali znam da na temi o Tottenhamu to nece biti slucaj.
Sto se tice teme o PSG,mislim da bi ona mogla da opstane,ali onda kada si je otvorio tema je otisla na pricu o Boulogne Boysima,Auteillu i samim tim u neku sasvim drugu pricu za koju nije bila namenjena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Onda bi što se klubova tiče ovaj forum imao 10 tema.admin je napisao/la:teme nisu blogovi. ne trebaju nam teme koje neko "odrzava", vec one na kojima se diskutuje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
treba svakoj temi dati šansu ne znači da se na nekoj na prvi pogled suvišnoj ili namijenjenoj slabijem klubu (naravno ne onim anonimusima) manje pisalo nego na ostalim ali bi onda jedini problem bio sa brisanjem tih tema a taj je proces poprilično spor na ovom forumu.Virtu4l je napisao/la:Onda bi što se klubova tiče ovaj forum imao 10 tema.admin je napisao/la:teme nisu blogovi. ne trebaju nam teme koje neko "odrzava", vec one na kojima se diskutuje.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Da nije paje 9 tema bi bilo ne bi niko pisao na Arsenalovoj,a ovako ko navala Želje iz 71.Virtu4l je napisao/la:Onda bi što se klubova tiče ovaj forum imao 10 tema.admin je napisao/la:teme nisu blogovi. ne trebaju nam teme koje neko "odrzava", vec one na kojima se diskutuje.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.