Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat
dok smo u izolaciji vrijedi pogledati klipove iz Cazinskog novogodišnjeg programa
Nije ni jedan od ta 2 cudo kvalitetniji od drugog,jesil ti to planiro ici za farmaceuta?Barbarossa je napisao/la: ↑27 mar 2020, 13:23Gdje je jači farmaceutski fakultet , Tuzla ili Sarajevo?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
U noći sa 27. na 28. mart 1945. godine, po naređenju ustaškog pukovnika Maksa Luburića, na Marijin Dvoru obješeno je 55 građana Sarajeva.
Prema dostupnim informacijama, tokom Drugog svjetskog rata, ukupno je stradalo 10 789 stanovnika Sarajeva, od čega je skoro 9 000 ubijeno od oružanih formacija NDH.
Prema dostupnim informacijama, tokom Drugog svjetskog rata, ukupno je stradalo 10 789 stanovnika Sarajeva, od čega je skoro 9 000 ubijeno od oružanih formacija NDH.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A škola u Sarajevu nosi ime NDH simpatizera.Derdiyok je napisao/la: ↑27 mar 2020, 15:30U noći sa 27. na 28. mart 1945. godine, po naređenju ustaškog pukovnika Maksa Luburića, na Marijin Dvoru obješeno je 55 građana Sarajeva.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne pika se to zbog imena.Heller je napisao/la: ↑27 mar 2020, 16:31A škola u Sarajevu nosi ime NDH simpatizera.Derdiyok je napisao/la: ↑27 mar 2020, 15:30U noći sa 27. na 28. mart 1945. godine, po naređenju ustaškog pukovnika Maksa Luburića, na Marijin Dvoru obješeno je 55 građana Sarajeva.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Krešimir Mišak - Muhamed Tunjo za sirotinju!
Nisam brate ni probao, Wolfie mi poslao link, haj reko preko vikenda ću, kad vidim da je pisao da su pobrisani linkovi
Ma skontaćemo nešta preko vikenda
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Imam ja fajlove na laptopu, aploadovat ću vam po povoljnim cijenama. Ako dovedete kakve fine studentkinje imate popust!
@Captain4
Čemu nepovjrenje u moje navode?
@Captain4
Čemu nepovjrenje u moje navode?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.