jasko je skroz ok. apsolutno, nikakvih problema nema.
danas, kad sam se cuo s njim, sjetim se jedne anegdote. osvoji Zeljo kup protiv leotara, dole bilo 0-0, na Grbavici 2-0. tada mirza mesic bio kod nas i dao je jedan gol u tom finalu. malo nakon tog finala zaglavimo u zdravoj vodi, ne sjecam se ni kako smo tamo zavrsili. uglavnom, ja konobara popalim da je jasko mirza mesic, a taj konobar isto navijac Zelje. letao oko nas, ne smije nista faliti. u po frke, jasko mora do wc-a i kako ustade, vidim ja zagleda ga konobar, al smrknut. kaze konobar, da ti nisi malo kabast za fudbalera i kraj zajebancije. ode taj i do kraja nas je sluzio neki drugi.
a, u to vrijeme jasko stalno pitao raju kako da sinu da ime kada ga dobije, mirza po mesicu ili jure po guvi.
Drago mi je da je dobro Badzak. Volio bih da nas nastavis obavjestavati o njegovom stanju ako ti nije problem. Nadat se da ce sve proci bez problema.
ne cujem se ni ja svaki dan. ne mogu ni zamisliti koliko dnevno ima poziva, poruka, mailova... pa imam obzira da se javim s vremena na vrijeme, ali da to ne predje u "maltretiranje" u najboljoj namjeri.
kad se cujem opet, javim
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Svakako da treba imati obzira jer je bas specificna situacija. I mislio sam kad se nekad tako cujes da nam napises kako je, je li sve ok i to. Ne mora svaki dan, naravno. Hvala ti puno.
Sloboda ima Azmira
Sarajevo Tana
Zeljo Hodzurdu i DIjatu... i to je ok
Razapeću te izmedžu Ismeta i Meše djetetami
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Jasko je primjer pravog Zeljovca....sta je samo svojih para bacio u bunar da pomogne iz ljubavi prema klubu....eh da imamo jos takvih kao on ,vjerovao bi u grupne faze i svasta nesto .....
Sjećate se kad je Joge hodao po Sarajevu i prozivao Horde?
Ajzea budaletina
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
tuzla075 je napisao/la:
NAJBOLJE BI BILO VAS DVOJICU UGASITI DA NESERETE VISE.
Indire oprosti.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.