Kako ne mogu napraviti klasike od prijašnjih sezona LP, SerieA i sl kako je nekad EurosportDE radio ono kratki isječci sa zvukom komentatora i sl, nego povazdan pustaju jedne te iste utakmice koje nikog ne interesuju
Ili klasik nekog Eura, SP i krenu od grupne faze do kraja sve odrade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sad bi bilo lijepo da SK pušta utakmice Bundeslige kad je Maki radio, nema veze što ih više ne prenose, pogotovo utakmice dok je Vedo igro za Hoffenheim, i nek puštaju te iz grčke Superlige više
Na BHT pored utakmice Bra-Fra:
-Srijeda 20h snimka prijateljske utakmice BiH-Alb
-Subota od 12.30h snimka rukometnog finala OI '04 Hrv-Njem
-Nedjelja od 12.30h snimka košarkaškog finala OI '04 Arg-Ita.
-Ponedjeljak od 20h snimka finala SP 2002 Njem-Bra
Dobar potez
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 31 mar 2020, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Na BHT ove sedmice pored večerašnje utakmice:
-Srijeda 20h snimka finala EP 2000 Fra-Ita
-Subota od 12.30h snimka rukometnog finala OI '04 Hrv-Njem
-Nedjelja od 12.30h snimka košarkaškog finala OI '04 Arg-Ita.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo je prejako, ovo je prvo SP nakon rata i prvo moje da se sjećam, pukla me neka nostalgija gotov sam se rasplakao. Svi igrači strpani, kopačke crne, lično meni jedno od legendarnijih prvenstava
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Draži mi Sead i njegovo komentarisanje ko da je na sahrani nego čuti Bahu
Ovaj makar pogodi imena igračima