Football Manager 2020
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: Football Manager 2020
Ko igra Evropu s nasim timovima mora napraviti dvije dobre postave i rotirati ih svaku utakmicu, Evropa i kup prva postava, liga druga uglavnom.
Dupla kruna svaku sezonu zagarantovano.
Dupla kruna svaku sezonu zagarantovano.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma Jamak debeo i sporwolfie je napisao/la: ↑26 mar 2020, 22:08Hahhahaha, kod mene 10 utakmica, 15 golova. Prekuc'o brat, mada se utišao posljednjih par utakmica. Zakaru stavio kao transfer target po isteku ugovora, čisto da vidim mogu li mu uzburkati malo stvari i da ne potpisuje produženje. Pratit ću razvoj situacije. Inače, Zvijezda 09 ima par simpatičnih imena, najvjerovatnije da ću dovesti onog Tojčića, fine ocjene, 19 godina, dobar report, samo šteta što mu je mali determination. Mada, za hiljadu i osamsto i nije neki fail ako ne uspije.StrikeWarzone je napisao/la: ↑26 mar 2020, 22:01Yebo li te Lendra, posalji mi cit s kojim on daje golove 22 uyakmice 1 gol. Bekovima i krilima stavim da ubacuju na peterac on pokupi krompir al ga ne moze zabit...wolfie je napisao/la: ↑26 mar 2020, 20:13Ispadnem iz Kupa u prvom kolu, nakon penala, haman 40 suteva u regularnom dijelu, dva ponistena gola.. protivnik - Modrica. Doslo mi sve da razbijem.
I onda naruzim pulene, kontam bit ce jos veci belaj, ali srecom potopim Mladost u narednom kolu 5:0.
Hvalio se da sam doveo Popovica, frajer do sad bez ikakvog ucinka.I crnju kako sam hvalio - stao. Sreca pa Zec i Lendra resetaju, inace mrka kapa.
![]()
Nego jel ko probao Zakarica dovest...istice mu ugobor sa mnom nece da pregovara![]()
I što dovede Hasanovića, imao si Jamaka u ekipi sa sličnim ocjenama i pozicijom, a Hasanović je čak i skuplji.

Eldar je tu da im objasni sta je Zeljo

Kemu prodao za 330k i doveo Lazica kao Zamjenu...
Bradonjica doveo yebeno se dobro razvija a dosao za 10k...
Snaci ima nade za Zakaru !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kod mene Zakaric dosao besplatno po isteku ugovora, cini mi se 2021., a i tad je bio masina, cak mi je i sad u prvoj postavi
Mogao si naći boljih rješenja od Eldara, jer je po meni preskup za svoje godine. A metu sam postavio definitivno na Zakaru i na Hadziahmetovica, njih kada bih kaparisao na kraju sezone...StrikeWarzone je napisao/la: ↑26 mar 2020, 22:16Ma Jamak debeo i spor![]()
Eldar je tu da im objasni sta je Zeljo![]()
Kemu prodao za 330k i doveo Lazica kao Zamjenu...
Bradonjica doveo yebeno se dobro razvija a dosao za 10k...
Snaci ima nade za Zakaru !

@menadjer
Zakari je ugovor do 30.06.2020, jedino ako nije produžio na tvom sejvu.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Eto, 20te onda
Al i dalje je masina, a igram u grupnoj fazi lp.
Takodjer, doveo jajala slucajno, isto besplatno, sa 33,34 godine covjek je nevjetovatan

Al i dalje je masina, a igram u grupnoj fazi lp.
Takodjer, doveo jajala slucajno, isto besplatno, sa 33,34 godine covjek je nevjetovatan
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kraj sezone. Drugi zavrsio 4 boda iza Sarajeva.
Sinan najbolji strijelac 16 golova.
Zec10,Jovanovic 6,Stilic 10 i 8 asista.
Otisli Lendric za 150k u Radnik,Alispahic za 100k u Arabiju.
Dosli ; Memija,Serbecic,Govedarica,Zeric vracen s posudbe , Fajic
i jedan top regen iz Senegala vrh ocjene ima,nesto sitno placen.
Prosao dva pretkola ispao od Shamroka.
Treba mi savjet kako efikasno zatvorit utakmicu. Zna mi se desit da vodim 3 0 i primim 3 komada
Dosli ; Memija,Serbecic,Govedarica,Zeric vracen s posudbe , Fajic

Treba mi savjet kako efikasno zatvorit utakmicu. Zna mi se desit da vodim 3 0 i primim 3 komada
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Može li mi neko u PM poslati upute kako da sredim FM da igram i nakon što istekne free period?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Uigravaj treću formaciju, za tih minuta kad se braniš, ili promjeniš samo neke finese u prvoj formaciji, npr. ako igraš na kontrolu posjeda sa Attacking povučeš na Positive, i vratiš malo zadnju liniju ako ti je previsoko.StrikeWarzone je napisao/la: ↑28 mar 2020, 17:57Kraj sezone. Drugi zavrsio 4 boda iza Sarajeva.
Dosli ; Memija,Serbecic,Govedarica,Zeric vracen s posudbe , Fajici jedan top regen iz Senegala vrh ocjene ima,nesto sitno placen.
Treba mi savjet kako efikasno zatvorit utakmicu. Zna mi se desit da vodim 3 0 i primim 3 komada![]()
Nešto kontam, što bi bilo lijepo kad bi se Stevanović mogao kaparisati.

To je to, nema šta. Odličan je FMStrikeWarzone je napisao/la: ↑28 mar 2020, 17:57Kraj sezone. Drugi zavrsio 4 boda iza Sarajeva.
Dosli ; Memija,Serbecic,Govedarica,Zeric vracen s posudbe , Fajici jedan top regen iz Senegala vrh ocjene ima,nesto sitno placen.
Treba mi savjet kako efikasno zatvorit utakmicu. Zna mi se desit da vodim 3 0 i primim 3 komada![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Fala za sezonu i po, ali ipak 2,5 je 2,5 
Syeba me Arda Turan na free, nisam imao da mu ponudim 10k platu

EDIT: Izbaci mi error @wolfie
čim pokrenem FM, pokrene mi i strane. Ugasim strane, ugasi se i FM.
Sad nmg da ga prodam za 2,5m

Syeba me Arda Turan na free, nisam imao da mu ponudim 10k platu

EDIT: Izbaci mi error @wolfie

Sad nmg da ga prodam za 2,5m

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ko uzme dok je besplatan fm i preko bypassa ga zadrzi, jel ima ikakvu mogucnost poslije azurirati igricu na noviju verziju ili zadrzava tu istu "zauvijek" ?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ruka ruci, svi smo Turci.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Bezveze si ga doveo, prvo sto igra na poziciji koja je umrla u fudbalu, te zazhtjeva jak vezni red i krila te jos jaceg napadaca, a drugo spor je brate, bas spor. 2.5 miliona koja si dobio, mogao si dovesti boljeg i mladjeg.
Ma doveo ga džaba kasnije. Napisah da sam prodao TSS-a za 2,5mil Kinezima, i nakon toga mi izbaci error neki, morao opet loadovati, sreća pa je moglo, sad ga ne mogu prodati ni za 2mil

Ne radi mi bypass, opet preko steama je pokrene, ugasim steam, ugasi se i FM. Dobar je Arda, u prvoj tekmi ga prebacio na lijevo krilo i zabi momčina. Doduše, kasnije je gađao sudiju kopačkom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da nisi radio update igrice preko steama?
Prekopiraj opet one fajlove, pa onda probaj.
Prekopiraj opet one fajlove, pa onda probaj.
Nisam ništa, ono kako si mi napravio igrao, i sinoć opet nekad pokrenem igricu kad sama se pokrenu preko steama. E reko yebaji ga.
Ma to ćeš mi ti morati opet nekad, kakav ja, dok si ti juče pravio ja čekao vodu za kafu

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Možda ti je steam automatski pokrenuo update. Nema veze, brate, napravit ćemo opet, samo zovi.

Ja sam odradio ovaj bypass crack po uputama što sam našao, međutim kada sam htio pokrenuti igricu automatski je prvo otvorilo steam aplikaciju pa onda je pokušao otvoriti fm20, ali tu se pojavio neki error..
Poslije sam morao odraditi backup sa fajlom iz onog rar foldera što sam skinuo da bi mogao ponovo igrati, ali nažalost preko steama isključivo..
Ako imate neko rješenje puno bi značilo
Poslije sam morao odraditi backup sa fajlom iz onog rar foldera što sam skinuo da bi mogao ponovo igrati, ali nažalost preko steama isključivo..
Ako imate neko rješenje puno bi značilo

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.