Star si za toga.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Slatinash_7
- Kontakt:
176.57.188.44:27016
Ma meni nit miš radi, nit slušalice. Bezveze ušao zbog stare ekipe
Nick: |FCB| Xavi !
® GONGASHI POWERHOUSE ®
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Daj ba ljudi, prebacite se na CSGO.Derdiyok je napisao/la: ↑28 mar 2020, 20:29176.57.188.44:27016
Ma meni nit miš radi, nit slušalice. Bezveze ušao zbog stare ekipe
Nick: |FCB| Xavi !
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
https://sportsport.ba/magazin/meridianb ... nja/356542
A vidi komentara u pm
Meni bi prsti od stida otpali da bi ovo morao napisati
A vidi komentara u pm
Meni bi prsti od stida otpali da bi ovo morao napisati
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Da mi nije i ona koka otvorenog uma nastradala?
Mada, čini mi se da mi je rekla da je u Veritasu.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Radi jedino hala gdje sam ja, u ostalim ne rade ni Veritasovi, na spisku nas koji radimo nema puno žena, da su je prebacili ovde znao bi.
Hajde nađi je jbt. No me interesa nada
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Za koi **** u Bimgu služe kase 3,4,5,6,7,8
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Odem kod brice na selo da me ošiša, na selu ljudi frezaju, sade baste, neka nana raspalila sač da pitu peče, neki dedo ispred kuće renda cveklu, kod brice kafa i keks dok čekaš da dodjes na red...
Normala život kod ljudi
Tacno vidiš da ovi što imaju stan u gradu, trenutno zive u zatvoru otvorenog tipa
Normala život kod ljudi
Tacno vidiš da ovi što imaju stan u gradu, trenutno zive u zatvoru otvorenog tipa
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pa normalno kad vjeruju ds je virus izmisljen i teorija zavjere, onda dodje sin iz Njemacke i ubije nekog od njih pa mozda tad povjeruju da je ozbiljna situacija.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 mar 2020, 15:49Odem kod brice na selo da me ošiša, na selu ljudi frezaju, sade baste, neka nana raspalila sač da pitu peče, neki dedo ispred kuće renda cveklu, kod brice kafa i keks dok čekaš da dodjes na red...
Normala život kod ljudi
Tacno vidiš da ovi što imaju stan u gradu, trenutno zive u zatvoru otvorenog tipa![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Oni su u zatvoru svakako i bez koronekraljttbvb je napisao/la: ↑29 mar 2020, 15:49
Tacno vidiš da ovi što imaju stan u gradu, trenutno zive u zatvoru otvorenog tipa![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne vjeruju da je izmišljen, nego jednostavno široko im, ne moraš imati nikakav kontakt sa bilo kim. Plus što su stariji ljudi na selu, a ovi mladji ostali u gradu.harden je napisao/la: ↑29 mar 2020, 15:53Pa normalno kad vjeruju ds je virus izmisljen i teorija zavjere, onda dodje sin iz Njemacke i ubije nekog od njih pa mozda tad povjeruju da je ozbiljna situacija.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 mar 2020, 15:49Odem kod brice na selo da me ošiša, na selu ljudi frezaju, sade baste, neka nana raspalila sač da pitu peče, neki dedo ispred kuće renda cveklu, kod brice kafa i keks dok čekaš da dodjes na red...
Normala život kod ljudi
I kod brice se pridržavaju propisa, razmak je velik izmedju ljudi dok sjedis, na koritu tecni sapun da pereš ruke, kod njega maska na licu i rukavice na rukama...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.