Barcelona: Real M 3,25 2
Barcelona: Real M (-10,5+) 1,85 zk2
Barcelona: Real M (-6,5+) 1,70 žk1
Barcelona: Real M (-5,5+) 1,70 zz2
Barcelona: Real M (J) 1,30 J1
Kvota: 22,59
Uplata: 10,00
Moguca isplata: 203,31
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kako da se registrujem ,traže nekih milion podataka ,te račune ,naki hiljadu đavolaWilly je napisao/la:Juče je @Monolog to pitao na forumu, rekli mu, ako sam dobro shvatio, Ctrl + refresh, tj. valjda F5. Nisam još probao.Eric Cartman je napisao/la:HVala, reg, sam se reko mi ovaj jedan sa foruma, gledo sam maloprije Lokomotiva neki igra,, jel se moze kako nastimat ono da je FullScreen ?Willy je napisao/la:
Mislim da će biti na bet365.com, samo moraš se prvo registrovati.
kako da se registrujem ,traže nekih milion podataka ,te račune ,naki hiljadu đavola[/quote]Willy je napisao/la:Juče je @Monolog to pitao na forumu, rekli mu, ako sam dobro shvatio, Ctrl + refresh, tj. valjda F5. Nisam još probao.Eric Cartman je napisao/la:HVala, reg, sam se reko mi ovaj jedan sa foruma, gledo sam maloprije Lokomotiva neki igra,, jel se moze kako nastimat ono da je FullScreen ?Willy je napisao/la:
Mislim da će biti na bet365.com, samo moraš se prvo registrovati.
Ono sto prvo trazi, ime prezime godina ovo ono, to samo popunis, a tamo kreditna kartica ono samo zatvorilegenda reala je napisao/la:
kako da se registrujem ,traže nekih milion podataka ,te račune ,naki hiljadu đavola
Tako je, upiši samo osnovno, loguj se i idi na Live streaming.Eric Cartman je napisao/la:Ono sto prvo trazi, ime prezime godina ovo ono, to samo popunis, a tamo kreditna kartica ono samo zatvorilegenda reala je napisao/la:
kako da se registrujem ,traže nekih milion podataka ,te račune ,naki hiljadu đavola
Cardiff igra protiv zadnjeg na tabeli, ili predzadnjeg, svejedno, ovo moraju dobitvolimliverpool je napisao/la:@GunnerS
Druze,izbaci Fiorentinu i Cardiff.Talijanski kupove nikad nemoj igrati male kvote,bolje sistem odigraj X-veve polupati.Cardiff je sve nesigurniji u zadnje vrijeme u Championshipu.Izbaci njih,ubaci Leverkusen i Kopenhagen kečeve.![]()
OK,nemoj reći da te nisam upozorio!GunnerS je napisao/la:Cardiff igra protiv zadnjeg na tabeli, ili predzadnjeg, svejedno, ovo moraju dobitvolimliverpool je napisao/la:@GunnerS
Druze,izbaci Fiorentinu i Cardiff.Talijanski kupove nikad nemoj igrati male kvote,bolje sistem odigraj X-veve polupati.Cardiff je sve nesigurniji u zadnje vrijeme u Championshipu.Izbaci njih,ubaci Leverkusen i Kopenhagen kečeve.![]()
Fiorentina, pa mislim da joj je kup jedini spas ove sezone, tako da... Jarane, hoče neče, šta mu ja mogu
ji-sung je napisao/la:Real 2
Bursa 1
Furth 3+
M.Tel Aviv 2
Reggiana 0-2
Tours X
narodni na 5 eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.