TREBAT CE IM SRECA!!Brcak je napisao/la:Sretno danas protiv Cibone...
Igokea
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Igokea
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
zeljko kelecevic
- Kontakt:
igokea dovela krilnog centra donnell harvey 203 cm
pitao sam se kada ce doci jer nadjefi je ipak u osnovi nisko krilo koje moze biti privremeno resenje na 4 (da je to onaj drugi nadjefi sto je igrao u albi to bi bila druga prica), a ne stalni igrac, ista stvar je sa vitkovcemzeljko kelecevic je napisao/la:igokea dovela krilnog centra donnell harvey 203 cm
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Cista i zasluzena pobeda Igosa protiv Cibone,otvorili mec onom strasnom serijom 16:0 kada su otisli na 18:6 i tu razliku cuvali sve do 4/4 kada Cibosi dolaze na 62:61 i imaju napad za vodstvo ali Bogdanovic ga ne iskoristava i tada Dozet sa tri trojke prelama mec i Igokea slavi vrednu pobedu od 76:62.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A sudije ih itekako gurajuDevil je napisao/la:Cista i zasluzena pobeda Igosa protiv Cibone,otvorili mec onom strasnom serijom 16:0 kada su otisli na 18:6 i tu razliku cuvali sve do 4/4 kada Cibosi dolaze na 62:61 i imaju napad za vodstvo ali Bogdanovic ga ne iskoristava i tada Dozet sa tri trojke prelama mec i Igokea slavi vrednu pobedu od 76:62.
Par puta Bokija maltene samo sto ne iznesose sa terena...
I da smijesna licna Roku u napadu....Mada njemu treba svirati odmah sve, jer covjek je maltene unistavac svoje ekipe...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa da kada se lomio rezultat nekoliko smesnih odluka,mada nije samo Rok unistavac,i JOhnson je jedno neopevano govedo.neno#4 je napisao/la:A sudije ih itekako gurajuDevil je napisao/la:Cista i zasluzena pobeda Igosa protiv Cibone,otvorili mec onom strasnom serijom 16:0 kada su otisli na 18:6 i tu razliku cuvali sve do 4/4 kada Cibosi dolaze na 62:61 i imaju napad za vodstvo ali Bogdanovic ga ne iskoristava i tada Dozet sa tri trojke prelama mec i Igokea slavi vrednu pobedu od 76:62.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Par puta Bokija maltene samo sto ne iznesose sa terena...
I da smijesna licna Roku u napadu....Mada njemu treba svirati odmah sve, jer covjek je maltene unistavac svoje ekipe...
- kamiondzija
- Kontakt:
Čestitke Igokei na potpuno zasluženoj pobjedi protiv cibosa!
-
hannibal825
- Kontakt:
Lance Harris i Branko Mirković napustili KK Igokea
-
zeljko kelecevic
- Kontakt:
i vuk ivanovichannibal825 je napisao/la:Lance Harris i Branko Mirković napustili KK Igokea
-
hannibal825
- Kontakt:
Aha, samo on to još ne znazeljko kelecevic je napisao/la:i vuk ivanovichannibal825 je napisao/la:Lance Harris i Branko Mirković napustili KK Igokea
A ko vam dolazi...??? 
-
zeljko kelecevic
- Kontakt:
cuce se-sony- je napisao/la:A ko vam dolazi...???
Vi cete sve da izmijenjate..Moze na PP ko dolazizeljko kelecevic je napisao/la:cuce se-sony- je napisao/la:A ko vam dolazi...???
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cim se jos nista ne spominje .
..... mora da ce neko iznenadjenje biti...jeste da kod Dodika nista nije nemoguce
- drinin vuk
- Kontakt:
Zahvaljujem na PP dobijenom za moguce pojacanje.....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ja kontam ti se sprdas,kad ovi ozbiljno zainteresovani za Lafayetta,malopre citam.drinin vuk je napisao/la:ma ladno bi Vodja mogao dovest Lafayetta !
@neno jel' bar nesta zanimljivo.
Hm...Devil je napisao/la:Ja kontam ti se sprdas,kad ovi ozbiljno zainteresovani za Lafayetta,malopre citam.drinin vuk je napisao/la:ma ladno bi Vodja mogao dovest Lafayetta !![]()
@neno jel' bar nesta zanimljivo.![]()
Ovo sa Lafom mi djeluje kao totalno nelogicna opcija, cak i za Igose...Jer ne moze igrati do drugog dijela..
A ova druga opcija sto sam ja dobio na PP se takodjer spominjala kao moguce pojacanje jednog od NLB timova
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
hannibal825
- Kontakt:
Lafayett ne dolazi sigurno...neko lupio 
Inace ova kosarka.rs rijetko kada daje lazne informacije, ovo je sigurno jedan od tih momenatahannibal825 je napisao/la:Lafayett ne dolazi sigurno...neko lupio
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....