Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Holivud. Au tu je bilo svašta. Preteča tog tipa kafane. Kad sam radio u Tz bio je Harli, gradska kafana (jel to neko od onog pjevača sa štakom držo)...i ne sjećam se više.
Džeri Drejk
Pjevač sa štakom bi bio Muhamed Mujkanović? Gradska kafana je i sad tu kod kapije. A HD je držao koliko ja znam Vicko bajker to sam fulo. Prije toga je bio i Haustor u Pozorišnoj
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da, sjećam se i Haustora, mada nije radio mislim tada 1998-2000...
Kolko se mogu sjetit, tu gradsku kafanu je držo Muhamed ili neko njegov...ali to je davno bilo. Mnogi moji lokalci gaje taj višegodišnji antagonizam prema Tuzli, ali ja sam imo prilično dobro i ugodno iskustvo tih 3-4 godine kolko sam radio tamo.
Kolko se mogu sjetit, tu gradsku kafanu je držo Muhamed ili neko njegov...ali to je davno bilo. Mnogi moji lokalci gaje taj višegodišnji antagonizam prema Tuzli, ali ja sam imo prilično dobro i ugodno iskustvo tih 3-4 godine kolko sam radio tamo.
Džeri Drejk
Harli je bio na dva mjesta. Nisam siguran ni gdje, kasbije sam ja počeo izlaziti, a prvo sam u Jazz izlazio, pa Flamenco.
Nullius in verba
Ko što rekoh, imo je jizz više vlasnika od prosječnog G2
Nullius in verba
Kad se WHO zalijece sa prognozama o stabilizaciji, na osnovu jednog dana, sta onda ocekivati od nas.
Kad krenem bradu sređivat i onda userem i skinem 92,75% o jеbem ti ženo maiku
Nullius in verba
PItanje u vezui foruma, izvinite ako nije pravo mjesto...
Nna pocetnoj stranici lijevo gdje su teme foruma se ne refreshuje. Stoji da su zadnje komentirane teme bile od prije 3-4 dana, a kada se otvori odredjenji podforum mora se rucno prebaciti na zadnju komentiranu stranicu sa najnovijim datumom. Ne izbacuje uopste zadnje komentiranje teme na vrh...
Probao sam u vise browser-a ali na svakom isto...
Nna pocetnoj stranici lijevo gdje su teme foruma se ne refreshuje. Stoji da su zadnje komentirane teme bile od prije 3-4 dana, a kada se otvori odredjenji podforum mora se rucno prebaciti na zadnju komentiranu stranicu sa najnovijim datumom. Ne izbacuje uopste zadnje komentiranje teme na vrh...
Probao sam u vise browser-a ali na svakom isto...
Najjaci je ovaj sto snima haha pusti gas, pusti gas. Inace nije da se nesto rugam momaku, al lajvovi na profilu su mu tito haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Samo budžetska sisa. Selam svima.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, trunks1946 i 3 gosta.