Dobra pravo ,ali još pe de ra treba tužiti ne samo da izvuče guzicu gdje su pare i javno da se zna ko je doveo klub u ovakvu situaciju i ko je kriv za dugove!?ekii je napisao/la:Evo napoklon informacije za mustuluka,a sad sam pricao sa ljudima ispred kluba info je 100% tacan Senad Merdanovic podnio ostavku!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Tacno je to za Merdanovica,info od osobe koja je vidjela isprintanu ostavku:)
no1diego je napisao/la:Tacno je to za Merdanovica,info od osobe koja je vidjela isprintanu ostavku:)
Normalno je da je tacno ja jutros bio u grdu i prolazio pored kluba kad su napolju iz uprave o Merdanovicu komentarisali !
bar su dosli do bubuljica za razliku od tebekralj_je_mrtav je napisao/la:Pa da ti kazem, od bh. klubova simpatisem Sarajevo, Zelju i Velez, a kako su u bordo klubu trenutno najveca sr.anja, normalno je da ovdje pokusavam razmijeniti koju pametnu sa nekim, no vidim da mi je uzalud trud jer vecina likova ovdje je jos uvijek puna bubuljica, ali naleti i ponekad i neko sa licnom.mma_hz je napisao/la:ee kralju za koga ti navijas jer ubjedljivo najvise postova imas na temi F.K SARAJEVO
Ovo za Senada je za mustuluka itekako. Valjda nacuo o dokazima koji se skupljaju pa da se ufati noge. Krivicna odgovornost je neizbjezna ali moze raditi na olaksavajucim okolnostima.
Reko sam prije par stranica...BICE ZATVORA ,BICE SVASTA !!!
Vidjecete sljedeca desavanja...ako je 5 % od onoga sto mi je receno...BOLI GLAVA !!!!!
Vidjecete sljedeca desavanja...ako je 5 % od onoga sto mi je receno...BOLI GLAVA !!!!!
lupaj brate da Bog da se sve ostvarilo a iako se ne ostvari ti si samo prenijeo info.FCS-FCS je napisao/la:Reko sam prije par stranica...BICE ZATVORA ,BICE SVASTA !!!
Sarajevo ljubavi moja!
-
padobranac1978
- Kontakt:
i treba da bude,samo kad sve znas haj nas malo prosvijetli,bogati...FCS-FCS je napisao/la:Reko sam prije par stranica...BICE ZATVORA ,BICE SVASTA !!!
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Boga ti ....Bog se pise VELIKIM slovoompadobranac1978 je napisao/la:i treba da bude,samo kad sve znas haj nas malo prosvijetli,bogati...FCS-FCS je napisao/la:Reko sam prije par stranica...BICE ZATVORA ,BICE SVASTA !!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
padobranac1978
- Kontakt:
VIDIS DA JE SVE U PRETHODNOM POSTU NAPISANO MALIM,PA REKO SAD DA NAPISEM VELIKIM SLOVIMA.STO ME NE ISPRAVI ZA POCETAK POSTA,JER SAM NAPISAO MALI 'I',HA LINGVISTA...johnnyHZ je napisao/la:Boga ti ....Bog se pise VELIKIM slovoompadobranac1978 je napisao/la:i treba da bude,samo kad sve znas haj nas malo prosvijetli,bogati...FCS-FCS je napisao/la:Reko sam prije par stranica...BICE ZATVORA ,BICE SVASTA !!!
napisao sam to zbog rijeci Bog ostalo mozes pisati kako hoces .....ako hoces i svoje ime al RED JE RED
I NISAM GLUMIO LINGVISTU JER NISAM TO
SAMO nevolim kad se takvo nesto pise 
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
padobranac1978
- Kontakt:
pa,red jeste redjohnnyHZ je napisao/la:napisao sam to zbog rijeci Bog ostalo mozes pisati kako hoces .....ako hoces i svoje ime al RED JE REDI NISAM GLUMIO LINGVISTU JER NISAM TO
SAMO nevolim kad se takvo nesto pise
**** ih
mirza ,inace njihov BABO se nejavlja na tel ...valjda od sramote sta rade NJEGOVI igraci 
-
padobranac1978
- Kontakt:
mojne Mirzu,VIDIS POTPIS...johnnyHZ je napisao/la:**** ihmirza ,inace njihov BABO se nejavlja na tel ...valjda od sramote sta rade NJEGOVI igraci
znas onu od emir i frozen camels...............uhljup,glamur,papak=mirzapadobranac1978 je napisao/la:mojne Mirzu,VIDIS POTPIS...johnnyHZ je napisao/la:**** ihmirza ,inace njihov BABO se nejavlja na tel ...valjda od sramote sta rade NJEGOVI igraci
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma haj bolan,otici ce i on,pa koga cete onda prozivati?johnnyHZ je napisao/la:znas onu od emir i frozen camels...............uhljup,glamur,papak=mirzapadobranac1978 je napisao/la:mojne Mirzu,VIDIS POTPIS...johnnyHZ je napisao/la:**** ihmirza ,inace njihov BABO se nejavlja na tel ...valjda od sramote sta rade NJEGOVI igraci
otici ce i on i uprava pa necemo nikoga

ako Bog da ,da nemamo koga prozivati pa da nam sve bude potaman ali nadati se kad ovi uhljupi odu da če tako i biti!johnnyHZ je napisao/la:otici ce i on i uprava pa necemo nikoga![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
MA OTICI CE ito jedva ce cekati da odu...a nije bila dzaba ona......KAD VIDIMO VAS TAMO IZA CELIJE---------sekac je napisao/la:ako Bog da ,da nemamo koga prozivati pa da nam sve bude potaman ali nadati se kad ovi uhljupi odu da če tako i biti!johnnyHZ je napisao/la:otici ce i on i uprava pa necemo nikoga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da ce otici !!! Svi do jednog znaju sta su radili i kako su radili i kako su krali i kako su stimali papire i kako su lovu od karata sa jacih tekmi odmah dijelili izmedju sebe , kako su naplacivani transferi igraca i preko kojih racuna i kojih banaka (i gdje je ta lova zavrsavala tj dobar dio te love)..itd itd itd
Sad je pitanje koliko imaju damu da se na skupstini suoce sa tim optuzbama.Naravno i sa konsekvensama !! Obzirom da cu to P...E obicne, ne bi me zacudilo da se svi nogiraju i prije skupstine ko ovaj Merdan. Jbg , pametno je to...hajmo sljedeci !!!
Sad je pitanje koliko imaju damu da se na skupstini suoce sa tim optuzbama.Naravno i sa konsekvensama !! Obzirom da cu to P...E obicne, ne bi me zacudilo da se svi nogiraju i prije skupstine ko ovaj Merdan. Jbg , pametno je to...hajmo sljedeci !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], trunks1946 i 62 gosta.