branimir85 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 18:16
Apropo toga jaran ti je skroman covjek
U vezi sporta volio bi vidjeti OI uzivo ako bude sanse i taj sav susur i biti na nekim kultnim biciklistickim usponima za vrijeme GT-ova sa tisucama najvatreniji i najludji budala
vjeruj mi, ništa ne prevazilazi SP, kad se gomila fanova iz cijelog svijeta skupi na jednom mjestu ... to je teferič nevjerovatnih razmjera. mene svaki put uhvati pozitivna jeza kad se sjetim nekih momenata sa SP, lajpcig 2006 i osmina argentina-meksiko ili moskva prvi vikend kad su se svi tamo sjatili .... od toga teško da može bolje! to je bilo bolje i od (minimalno) 50.000 argentinaca na kopakabani!
ako nešto izvadi katar 2022 to će biti to da će svi biti u jednom gradu. sad dolazi i to da će poslije ovog sranja sa koronom jako puno ljudi biti željno sporta, putovanja i dernečenja, elem arapima ovo ide na ruku i ako oni sami sa svojim maloumnim zakonima ne upropaste to svjetsko to bi moglo na kraju i ispasti nešto ... suprotno svim očekivanjima zadnjih godina!
inače i olimpijada je cool, barem je tako bilo ‘84
a neki turmale ili huez su apsolutno top ali samo ako vrijeme posluži. ja imam jarana koji živi u njemačkoj, oni i jaran mu švabo su kupili neki stari karavan popola i idu već podugo na tur ... navodno je vrhunski! imaju i neki svoj sweet spot, ali iskreno uvijek zaboravim gdje je to mislim galibier neka okuka negdje malo niže, ali nisam siguran, kako ja nisam baš za kampovanja nisam nikad ozbiljno razmišljao o tome. inače bio je plan da se vidimo ove hefte na baražu ali ne dade nam se ....