Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
prejak fazon, steta sto nema nastave u osnovnoj skoli bio bi glavni zajebant u petom razreduBuffonGigi je napisao/la: ↑31 mar 2020, 19:13Kontriraj meni, umjesto lijevog dajem ti desno jaje prvo.
Naravno da ce ga biti kada ce se gurati u sve zivo, posto ce sina vjerovatno ugurati u ligu ocekujem da bude neka verzija Lavara Balla samo sa parama i jacijim medijskim pokricem, komentariace trenere sina, saigrace, mozda cak i GMa ugl. slazem se bice njega jos tu a ne smeta mi nije da me ne zabavlja njegovi neuspjesni pokusaji da od sebe napravi Jordana ovog vremena, cemu bi se smijao u ove dane dosade.
Messi,Ronaldo-jedan od njih je najveci ikad uz duzno postovanje Peleu i Maradoni
Pa nije imao protivnika kad je on bio glavni sheriff in town 72 pobjede i prsten.Eto vidis i to je odlican argument, LeBron i ekipe koje je predvodio samo 2 godine imale glavnu rijec hej 2 godine od 16.A nije da bas nikad nije imao talenta oko sebe
Nemam ja mrznju ja samo gledam fakte.A jos jedan fakt prije kraja da ne smaram vise na ovu temu je taj da je LeBron jedini nosilac generacije u nekom sportu o ovom stoljecu koji nije postao GOAT i nece nikad 99%Epidaurus je napisao/la: ↑01 apr 2020, 01:14Jel Bronova krivica sto je Wade bio sjena samog sebe vec 2014. ? Battier kao kljuc za smallball pogino. Jel i to LeBronova krivica ? Chalmers, Cole i slicni sve invalidi. MJ uz sebe imao Pippena, Kukoca, Harpera, Rodmana. To ne da je dobra nego je bolesna petorka. Nikad ni u jednom trenutku nije imao ni priblizno dobru ekipu kao ova MJeva od 96 do 98.
Sumnjam da ce ikad stici Jordana kao GOATa al de malo manje mrznje zivota ti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.