Jaruga,da će ga Nottingham prvi zabiti...Slobodno.Citizen-X je napisao/la:zamolio bih iako je klasiko veceras da se suzdrzite navijackih pjesama prica van sfere kladionice i prognoza....
mislim ostavite to za druge teme....
hvala
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam igrao manje žutih i mislim da neće biti više od 6. 
- Citizen-X
- Kontakt:
Jaro na osnovu cega? Imas neki info ili? Koliko vidim tanak je Notingem u gostimavolimliverpool je napisao/la:
Jaruga,da će ga Nottingham prvi zabiti...Slobodno.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
IZBJEGAVJATE HORSENSA VS ALBORGA SNJEG JE NAPADAO X CE BITI A VECERS DEBITUJU DVA BOSANCA JEDAN U HORSENSU DRUGI U ALBORGU
Evo gledam utakmicu, teren je očišćen od snijega, ima ga minimalno po terenu. Prazne tribine, vrlo malo navijača, još ne znam koji su koji.Flash_28 je napisao/la:IZBJEGAVJATE HORSENSA VS ALBORGA SNJEG JE NAPADAO X CE BITI A VECERS DEBITUJU DVA BOSANCA JEDAN U HORSENSU DRUGI U ALBORGU
Zuti su Horsens,evo i ja poceo gledati do El Classica malo nisam odavno Dance gledao.Willy je napisao/la:Evo gledam utakmicu, teren je očišćen od snijega, ima ga minimalno po terenu. Prazne tribine, vrlo malo navijača, još ne znam koji su koji.Flash_28 je napisao/la:IZBJEGAVJATE HORSENSA VS ALBORGA SNJEG JE NAPADAO X CE BITI A VECERS DEBITUJU DVA BOSANCA JEDAN U HORSENSU DRUGI U ALBORGU
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Zuti su Horsens,evo i ja poceo gledati do El Classica malo nisam odavno Dance gledao.Willy je napisao/la:Evo gledam utakmicu, teren je očišćen od snijega, ima ga minimalno po terenu. Prazne tribine, vrlo malo navijača, još ne znam koji su koji.Flash_28 je napisao/la:IZBJEGAVJATE HORSENSA VS ALBORGA SNJEG JE NAPADAO X CE BITI A VECERS DEBITUJU DVA BOSANCA JEDAN U HORSENSU DRUGI U ALBORGU
ja igro tu 2 na alborg jer su zadnji na tabeli uz to horsnes bolje igra u gostima nego kuci i tu ocekujem glat 2... 2,80
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ipak prebacio na Bursa-Kayseri dosta bolja slika,Bursa mnogo bolja,imali jednu zicer priliku sada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
haris1812hz
- Kontakt:
Horsens je trenutno jaca ekipa od Aalborga, nisam stigao da odigram na ovaj par ali bi ja stavio (under 2.5 goals)Rule_hz je napisao/la:Devil je napisao/la:Zuti su Horsens,evo i ja poceo gledati do El Classica malo nisam odavno Dance gledao.Willy je napisao/la: Evo gledam utakmicu, teren je očišćen od snijega, ima ga minimalno po terenu. Prazne tribine, vrlo malo navijača, još ne znam koji su koji.
ja igro tu 2 na alborg jer su zadnji na tabeli uz to horsnes bolje igra u gostima nego kuci i tu ocekujem glat 2... 2,80
Inace sam iz Danske.
Edit: sta mislite za Leicester City - Nottingham Forest, da stavim X2 ili 12?
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Odgođena utakmica Veendam-AGOVV.Sad i ako dobijem valja čekati 48 sati da mi daju ovih 66KM.Ako i samo ako dobijemvolimliverpool je napisao/la:Barcelona-Real M. (F.S.) X2 1.60
Malmo-Aranas (F.T.) 1 1.40
Lugano-Aarau 1 1.55
Gl.Bistrita-Victoria Br. 1 1.75![]()
6.07 10.00 66.07
You'll never walk alone.
evo horsnes ima crveni karton nadam se da ce albor dobit ovu tekmu...evo prvi listic
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6...
i evo drugi nadam se da ce biti nesto..
i evo drugi nadam se da ce biti nesto..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
haris1812hz
- Kontakt:
znali neko kako se igra sistem kod bet365, nemogo nikako da nadjem 
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
arena sport 3 i neka Španska tv ( sa E naziv ne znam tačno ). Ako imaš kablovsku imaš i taj program.tm-ovac iz mase je napisao/la:Ima li prenos El-Clasica igdje !?
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Nezz koja ti je kablovska, meni je hs !!?Ima li ta !?OTNYS_YNWA je napisao/la:arena sport 3 i neka Španska tv ( sa E naziv ne znam tačno ). Ako imaš kablovsku imaš i taj program.tm-ovac iz mase je napisao/la:Ima li prenos El-Clasica igdje !?
TM87
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima na hs. Ako ti je ono automasko traženje na 30 i nekom broju. Ako si sam birao kanale onda listaj i naći ćeš.

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
HVALA!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima na hs. Ako ti je ono automasko traženje na 30 i nekom broju. Ako si sam birao kanale onda listaj i naći ćeš.
TM87
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nikakav problem.tm-ovac iz mase je napisao/la:HVALA!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima na hs. Ako ti je ono automasko traženje na 30 i nekom broju. Ako si sam birao kanale onda listaj i naći ćeš.
Ja sam na pocetku naglasio sve je zuvcalo na X CISTI X Tako je zavrsiloFlash_28 je napisao/la:IZBJEGAVJATE HORSENSA VS ALBORGA SNJEG JE NAPADAO X CE BITI A VECERS DEBITUJU DVA BOSANCA JEDAN U HORSENSU DRUGI U ALBORGU
Real daje go kisa pada dosta za veceras imam 4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.