Meni je 12-ka nekako najbolja.
Jos kako je SK krenuo sa onim tekmama iz te sezone 11/12, i mene nekako povuce da je instaliram.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni je 12-ka nekako najbolja.
Ne svidja mi sebodi123 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 21:08Čeka se Valorant, nadam se da će valjat. Potreban je dobar FPS da osvježi situaciju i makne Global, Overwatch i slične zajebancije u stranu.Jedna od najvećih prednosti je to što će dat 128 tick servere svima dostupne, uz nizak ping i visok fps optimista sam. I anti-cheat bi trebao bit jak.
Zakaj?jopaa7 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 23:58Ne svidja mi sebodi123 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 21:08Čeka se Valorant, nadam se da će valjat. Potreban je dobar FPS da osvježi situaciju i makne Global, Overwatch i slične zajebancije u stranu.Jedna od najvećih prednosti je to što će dat 128 tick servere svima dostupne, uz nizak ping i visok fps optimista sam. I anti-cheat bi trebao bit jak.![]()
Zamisli na osnovu grafike ocjenjivat o kvalitetu igre
Apex, Overwatch, Fortnite - probao sve al sam znao da mi se nece svidjeti i prije nego sam poceo. Nije mi privlacna takva igra nikako. Imam 50ak sati na te tri, probat cu i ovu al teesko da ce mi se svidjeti
Razumijem te, jbg.
Planirao sam i ja skinuti Warzone ovih dana, javim ti se tamo da mi pomogneš s postavkama, pa možemo pucat zajedno
vjeruj isto prva tri dijela mi baš super bila i baš me obradovasemirgerr je napisao/la: ↑02 apr 2020, 17:10Uncharted 4, Dirt Rally 2.0
Taman neki dan zavrsio onu kolekciju Uncharteda sto su dali za januar i razmisljao da kupim 4., kad gledam sad i ona free.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, sirBobbyMoore i 8 gostiju.